Narmer Posted May 9, 2019 Report Posted May 9, 2019 Ciao. Am văzut că nu este niciun subiect despre Revolut. Ce spuneți despre acest serviciu? Îl folosesc de 2 luni și per total nu cred că am văzut o aplicație mai bine făcută până acum — bine, atunci când afacerea ta stă într-o aplicație n-ai scuze să nu fie țiplă. Am scos bani din PayPal fără vreun comision, am trimis bani cu o rată de schimb incredibil de bună, am făcut plăți în UK, Germania și România fără nici o problemă. Un lucru foarte fain este că începând de luna viitoare poți să folosești Apple Pay cu Revolut. 👍🏼 https://www.revolut.com/ro-RO/ PS: Dacă vreți să primiți cardul gratuit, aveți link-ul în semnătură, nu știu cât mai ține promoția exact. Altfel, costă 4.99 euro livrarea cardului. 1 Quote
.Breacker Posted May 9, 2019 Report Posted May 9, 2019 E mai ok ca unele servicii din multe puncte de vedere. Practic ai ce o banca fizica nu iti ofera. 1 1 Quote
c3m3d3 Posted May 9, 2019 Report Posted May 9, 2019 Hmmm, aveți încredere să vă țineți salariul în Revolut? Quote
aelius Posted May 9, 2019 Report Posted May 9, 2019 31 minutes ago, c3m3d3 said: Hmmm, aveți încredere să vă țineți salariul în Revolut? De ce, crezi ca toti sunt tigani? Hahaha 1 4 Quote
theandruala Posted May 9, 2019 Report Posted May 9, 2019 1 hour ago, Narmer said: PS: Dacă vreți să primiți cardul gratuit, aveți link-ul în semnătură, nu știu cât mai ține promoția exact. Altfel, costă 4.99 euro livrarea cardului. Pentru toti romanii saraci, faza cu "refferal pt transport gratuit e muiala pe fata". Pasul 1: Descarci app, faci cont validezi contul cu 50 lei Pasul 2: Nu mai deschizi aplicatia 1-2 sapt, ca doar esti sarac si oricum nu cumparai nimic cu revolute Pasul 3: Dupa 1-2 saptamani, iti dau ei notificare ca vor sa-ti ofere un card gratuit, ca au vazut ca esti vai de plt si n-ai 5E pt transport. 1 1 1 Quote
Guest Posted May 9, 2019 Report Posted May 9, 2019 Eu imi tin banii sub saltea, in ciorap, si sub perna, ca sa nu imi fure hotii astia de la banci, ca si asa sunt sarac. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted May 9, 2019 Active Members Report Posted May 9, 2019 Trompete de banci cu sediul in coltul strazii, vrei ceva serios, apeleaza sus, am pierdut cateva miare, ma cert cu ei prin fax-uri, de m-am plictisit Quote
gaddafi Posted May 9, 2019 Report Posted May 9, 2019 3 hours ago, OKQL said: Trompete de banci cu sediul in coltul strazii, vrei ceva serios, apeleaza sus, am pierdut cateva miare, ma cert cu ei prin fax-uri, de m-am plictisit Atata timp cat exista trompetisti ... 6 hours ago, aelius said: De ce, crezi ca toti sunt tigani? Hahaha https://en.wikipedia.org/wiki/Revolut Quote
Active Members Fi8sVrs Posted May 9, 2019 Active Members Report Posted May 9, 2019 1 minute ago, gaddafi said: Atata timp cat exista trompetisti ... https://en.wikipedia.org/wiki/Revolut La cine te referi prin 'trompetisti'? A fost vorba sa am unde incasa taxele in Londra, monese, monzo, revolut, etc... nu te recunosc nici cu cnp, nici cu nr. tel cand vine vorba de sume Quote
Zatarra Posted May 9, 2019 Report Posted May 9, 2019 E ok pana in limita a 800 ron parca pentru varianta free, daca vrei sa fie ok la sume mai mari trebuie sa ai metal. Oricum eu recomand dintr-un singur motiv, nu stie anafu de el, cel putin nu inca 1 1 Quote
Che Posted May 10, 2019 Report Posted May 10, 2019 21 hours ago, Zatarra said: E ok pana in limita a 800 ron parca pentru varianta free, daca vrei sa fie ok la sume mai mari trebuie sa ai metal. Oricum eu recomand dintr-un singur motiv, nu stie anafu de el, cel putin nu inca De Skrill stie? Quote
Zatarra Posted May 10, 2019 Report Posted May 10, 2019 1 hour ago, Che said: De Skrill stie? Daca te referi la trasnfer international, da. Quote
Che Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 17 hours ago, Zatarra said: Daca te referi la trasnfer international, da. Doar international sau ce vrei sa spui, mai exact? Daca, sa zicem, stii ca ANAF are de gand sa iti blocheze conturile bancare din Romania si tu iti pui repede banii pe Skrill inainte sa faca ei asta, iti vor putea bloca contul de Skrill ? Au putere asupra Skrill la nivel national sau ce ai vrut sa zici cu international? Multumesc mult! Quote
Sim Master Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 ANAF trimite cererea de poprire tuturor bancilor din Romania. Skrill nu e o banca, deci nu va primi nicio instiintare. La fel cum nici banii din PayPal nu iti vor fi blocati. In plus de asta, ti-ai dat CNP-ul pe Skrill ca sa te poata identifica? 2 Quote
mariuss615 Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 3 hours ago, Sim Master said: ANAF trimite cererea de poprire tuturor bancilor din Romania. Skrill nu e o banca, deci nu va primi nicio instiintare. La fel cum nici banii din PayPal nu iti vor fi blocati. In plus de asta, ti-ai dat CNP-ul pe Skrill ca sa te poata identifica? Daca intrebi la PayPal or sa iti zica ca sunt banca licentiata in Luxemburg si functioneaza dupa legile bancare pentru conturile din EU. Deci teoretic daca ANAF ar vrea ar putea trimite o cerere si catre ei? La fel si cu Revolut, dupa ce integreaza/se supune legilor bancare (ca doar de aia si-au luat licenta de banca) poate ANAF-ul sa trimita cerere de poprire? Eu cred ca da. Cat despre Revolut, numai de bine pentru ce inseamna plati in alta valuta. Am scutit peste 1000ron doar din platile pe ebay - de exemplu la 100GBP platiti cu Revolut castigi 45ron fata de conversia facuta de ebay. 1 Quote
Sim Master Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 (edited) In teorie da, ANAF poate colabora cu băncile străine pentru poprirea conturilor, dar și băncile străine au libertatea de a refuza ANAFul, spre deosebire de cele din România. Ca să fiu și eu ontopic, Revolut mai are o treaba utila dar care e pe conturile premium. Cea cu cardurile de unica folosință, care se "distrug" după prima tranzacție. E buna pentru testat sau creat conturi pe site-urile care cer un card valid, dar la care vrei sa fii sigur ca nu iti mai pot lua bani după. Edited May 11, 2019 by Sim Master Quote