Active Members Fi8sVrs Posted February 28, 2020 Active Members Report Posted February 28, 2020 joc de strategie cmF6Ym9pdWwscm8= e liber Succes 3 Quote
tagheuer Posted February 28, 2020 Author Report Posted February 28, 2020 7 hours ago, Fi8sVrs said: joc de strategie cmF6Ym9pdWwscm8= e liber Succes Ce legatura are cu subiectul? 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 28, 2020 Active Members Report Posted February 28, 2020 1 hour ago, tagheuer said: Ce legatura are cu subiectul? Ceasule omul a intrebat de investitii... Poate contacta un consultant de afaceri nu e obligatoriu btc Quote
tagheuer Posted February 28, 2020 Author Report Posted February 28, 2020 36 minutes ago, Fi8sVrs said: Ceasule omul a intrebat de investitii... Poate contacta un consultant de afaceri nu e obligatoriu btc Omule, ce consumi? Nimic din ce zici nu are sens. Ce treaba are razboiul.ro cu subiectul asta? 1 1 Quote
QuoVadis Posted February 28, 2020 Report Posted February 28, 2020 51 minutes ago, tagheuer said: Omule, ce consumi? Nimic din ce zici nu are sens. Ce treaba are razboiul.ro cu subiectul asta? Eu i-am spus mai devreme un adevar dar el batman, batman .. mi-a spus ca are bicepsii mari si ca sunt rau.. 1 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 28, 2020 Active Members Report Posted February 28, 2020 https://worldoftanks.ru/ Cu un pic de imaginatie pui plata btc, si corona ca tot e in trend cap sec 2 Quote
tagheuer Posted February 29, 2020 Author Report Posted February 29, 2020 38 minutes ago, Fi8sVrs said: https://worldoftanks.ru/ Cu un pic de imaginatie pui plata btc, si corona ca tot e in trend cap sec omule, pun pariu ca 99% dintre toti care citesc ce ai scris nu o sa inteleaga si ala 1% esti tu. ce tot incerci sa zici? 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 29, 2020 Active Members Report Posted February 29, 2020 1 minute ago, tagheuer said: omule, pun pariu ca 99% dintre toti care citesc ce ai scris nu o sa inteleaga si ala 1% esti tu. ce tot incerci sa zici? mai du-te in vest cu ceasul tau tag heuer monaco sixty nine cauta consultant de afaceri 2 Quote
QuoVadis Posted February 29, 2020 Report Posted February 29, 2020 @tagheuer Nu te pune cu mintea prostului ca e odihnita. Pana si Proverbele lui Solomon in capitolul 10 cam subliniaza lucrul asta.. 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 29, 2020 Active Members Report Posted February 29, 2020 revenind la subiect: poti investi in orice, in bursa am cunostinte care fac schimburi cu 50k-100k profit 100 euro, asta in cateva secunde revenind iar la subiect un domeniu virusz.ro cu plata in btc, paypal, moneygram si ce mai vrei, alta cunostinta are in fine... off: referitor la numele ceasului de șpe mii de euro, pariu ca ai 'parola123' lowercase 1 Quote
tagheuer Posted March 12, 2020 Author Report Posted March 12, 2020 (edited) btc 24% down in 24h eth 32% down in 24h rolls royce 10% down in 24h Noroc ca acum o saptamana/doua am scos tot. E vreme buna de cumparat Edited March 12, 2020 by tagheuer Quote
QuoVadis Posted March 12, 2020 Report Posted March 12, 2020 4 hours ago, tagheuer said: btc 24% down in 24h eth 32% down in 24h rolls royce 10% down in 24h Noroc ca acum o saptamana/doua am scos tot. E vreme buna de cumparat Am dat short sell pe cateva de turism si asigurari - ma astept sa fie cei mai tari loviti. 💪💪 2 Quote
tagheuer Posted March 12, 2020 Author Report Posted March 12, 2020 1 hour ago, QuoVadis said: Am dat short sell pe cateva de turism si asigurari - ma astept sa fie cei mai tari loviti. 💪💪 M-as baga pe stocks legate de farmaceutica si medicina ma astept sa creasca. 1 1 Quote
Vasile. Posted March 15, 2020 Report Posted March 15, 2020 (edited) On 3/12/2020 at 8:05 PM, tagheuer said: M-as baga pe stocks legate de farmaceutica si medicina ma astept sa creasca. Esti atat de prost incat iti pui mintea cu prostii, si eu si mai prost ca imi pun mintea cu voi On: magazin alimentar, lumea nu moare de foame, moare de prostie PS: IT--ul nu va muri niciodata Edited March 15, 2020 by Vasile. 1 Quote
tagheuer Posted March 15, 2020 Author Report Posted March 15, 2020 (edited) //edit, nu merita sa mi pierd timpul cu un reply pt el @Nytro Edited March 15, 2020 by tagheuer Quote
QuoVadis Posted March 15, 2020 Report Posted March 15, 2020 7 hours ago, tagheuer said: //edit, nu merita sa mi pierd timpul cu un reply pt el @Nytro Incepi sa inveti.. Your sensei is proud of you, son! 🙏 1 Quote
Zatarra Posted March 16, 2020 Report Posted March 16, 2020 Investiti acum cat sunt toate jos, dupaia vor urca si veti plange. Luat 5% din ce castigati lunar si cumparati niste cacaturi de actiuni sau niste bitcoi. Cel mai important lucru e sa nu te atingi de ele decat peste cativa ani cand totul e verde si vrei sa culegi recolta. Daca crezi ca nu te poti abtine din asta renunta la ideea de a fi investitor. (Daca nu stii ce sa cumperi si nu ai chef sa studiezi cumpara Bitcoin ca si crypto si SPY ca si actiuni si aia e) Quote
QuoVadis Posted March 17, 2020 Report Posted March 17, 2020 7 hours ago, Zatarra said: Investiti acum cat sunt toate jos, dupaia vor urca si veti plange. Luat 5% din ce castigati lunar si cumparati niste cacaturi de actiuni sau niste bitcoi. Cel mai important lucru e sa nu te atingi de ele decat peste cativa ani cand totul e verde si vrei sa culegi recolta. Daca crezi ca nu te poti abtine din asta renunta la ideea de a fi investitor. (Daca nu stii ce sa cumperi si nu ai chef sa studiezi cumpara Bitcoin ca si crypto si SPY ca si actiuni si aia e) O singura mentiune: grija doar in ce investiti ca unele companii vor da faliment, e inevitabil, doar o chestiune de timp. Dar da, zilele astea e tinpul de cumparat, cum zice my Jewish bro 💪 Quote
cikek Posted March 17, 2020 Report Posted March 17, 2020 7 hours ago, QuoVadis said: O singura mentiune: grija doar in ce investiti ca unele companii vor da faliment, e inevitabil, doar o chestiune de timp. Dar da, zilele astea e tinpul de cumparat, cum zice my Jewish bro 💪 Ce te face sa crezi ca asta e bottom-ul? Prin unele tari, nu poti iesi din casa decat pentru cumparaturi de strict necesar, mers la munca si spital. Daca situatia continua, urmeaza disponibilizari, concedii anulate, granite / industrii blocate, chirii/rate/taxe neplatite. As tinde sa cred ca se poate mai rau. Quote
QuoVadis Posted March 17, 2020 Report Posted March 17, 2020 5 hours ago, cikek said: Ce te face sa crezi ca asta e bottom-ul? Prin unele tari, nu poti iesi din casa decat pentru cumparaturi de strict necesar, mers la munca si spital. Daca situatia continua, urmeaza disponibilizari, concedii anulate, granite / industrii blocate, chirii/rate/taxe neplatite. As tinde sa cred ca se poate mai rau. Da, de acord, nu a zis nimeni ca asta e bottom-ul, poate doar Zatarra, doar ca sfat de cumparat cand sunt in cadere. Chestia e sa fii pregatit sa tii cel putin 2-3 ani de ele pana cand isi revin, deci e de cumparat din surplus, nu din ce traiesti de zi cu zi si nu e imbogatire peste noapte. Dar e un return mai bun fata de banci si cu risc mai mic decat bitcoin. Spre exemplu o companie de asigurari: daca vad ca are lichiditati si assets sa supravietuiasca, si ma gandesc ca are potential sa isi revina, e de investit acum sau putin mai incolo cand vor fi foarte jos. Ca apoi asigurarile sunt obligatorii, cash flow-ul revine, ei maresc premium-urile si actiunile isi revin. E vorba de prințipuri, domle... vorba lui Caragiale Quote
tagheuer Posted March 17, 2020 Author Report Posted March 17, 2020 Nu cred ca perioada o sa mai dureze mult in China au rata de recuperare foarte mare. 1 Quote
Gushterul Posted March 18, 2020 Report Posted March 18, 2020 Bitcoin 15k si lambo on the moon Bitcoinul ala nu face mai mult de 4-5k. Si cu asta basta 😛 Eventualele speculatii si fluctuatii sunt vrajeli. Cand o sa fie "15k", o sa iti fie greu sa gasesti si prostul sa il cumpere. Quote
mariuss615 Posted March 18, 2020 Report Posted March 18, 2020 28 minutes ago, Gushterul said: Bitcoin 15k si lambo on the moon Bitcoinul ala nu face mai mult de 4-5k. Si cu asta basta 😛 Eventualele speculatii si fluctuatii sunt vrajeli. Cand o sa fie "15k", o sa iti fie greu sa gasesti si prostul sa il cumpere. Majoritatea BTC-ului aflat in circulatie este folosit pentru plati facturi/achizitii/etc asa ca nu va conta valoarea lui intrucat tot echivalentul in usd/ron/eur vei plati. Cine il cumpara ca si investitie la 15k ori are coaie ori nu stie ce face ori are ceva inside-uri. Era o statistica cum ca 10mil de btc nu s-au mutat in ultimul an, scadem si pe cei "pierduti" si tot ramane o buna gogoasa de investitori pe termen lung. 1 Quote
tagheuer Posted March 18, 2020 Author Report Posted March 18, 2020 Ce situri recomandati pentru stocks? Quote
Zatarra Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 37 minutes ago, tagheuer said: Ce situri recomandati pentru stocks? In Romania nu stiu, dar din cate am vazut azi poti sa faci pe Revolut, dar nu stiu cat de incredere sunt. In Olanda eu folosesc degiro.nl , doar ca cere rezidenta in Olanda. 1 Quote