Jump to content
marius2986

program care inregistreaza tot ce se intampla pe desktop

Recommended Posts

salut ,gasesc si eu un program care sa inregistreze tot ce se intampla pe laptop ? are windows 10 instalat , as vrea ca acel program sa functioneze in mod spion , adica odata pornit laptop-ul, el sa inregistreze tot ce se face dupa acel laptop si sa il salveze filmarea pe hard , stiu ca nu e frumos ce cer eu dar as vrea sa vad ce face copilul meu pe laptop cand eu sunt plecat la munca multumesc  

Link to comment
Share on other sites

ce se face dupa acel laptop

 

se pune praful dupa acel laptop

 

Ce ceri tu inseamna screen recording - daca il lasi cateva ore iti mananca o gramada de GB pe HDD. Mai degraba instaleaza ceva gen https://www.netnanny.com/ si tu decizi la ce are access si pentru cat timp. Adica ce ar fi mai ok, sa il prinzi ca se uita zilnic la shemales sau sa il opresti din a vedea shemales pana mai tarziu cand ajunge la pubertate?

Link to comment
Share on other sites

Mai de graba folosesti un keylogger ca sa vezi ce tasteaza/cauta. Cam orice ar putea face implica tastatura deci ar fi cam suficient. Eventual niste printscreenuri periodice. Facusem un astfel de program long time ago, dar sigur gasesti si pe net.

Link to comment
Share on other sites

Cum a zis si Waw3, un keylogger ca sa vezi tot ce tasteaza si printscreenuri la un interval de timp setat de tine. Poti sa restrictionezi accesul la anumite site-uri daca doresti din setarile router ului. Gasesti multe tool uri de genu' ca sa poti sa ti supraveghezi copilul dar lasa screen recording ul ca nu te prea ajuta. 

Waw3, in ce limbaj de programare ai facut programul?

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members

Stiu ca acum ceva vreme era un soft Surveil* sau Surveilstar, dar nu stiu cat de actual este si daca este exact ceea ce cauti tu dar stiu ca avea ceva de video.

 

PS: Ca o mica gluma. Crede-ma ca nu vrei sa stii ce face copilul tau pe laptop cand nu esti acasa :)

Link to comment
Share on other sites

Un keylogger ce face si screenshoturi este cea mai buna solutie, eventual sa iti scoata si browsing data in rapoarte. Asta e varianta cea mai realista. Sa faci screen recording e imposibil fara sa te dai de gol si sa fie ceva care umple stocarea stupid de repede.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...