RAVENO Posted September 9, 2022 Report Posted September 9, 2022 Salutare. Am citit pe google, cum că în kali Linux, este ceva program de hacking pentru android. Mă interesează deoarece cred că soția mă înșeală. Dar nu știu cum să folosesc acel program, am 45 de ani și zero experiența în programate. Va rog din inimă să mă ajutați, cum sa scriu codul pentru android, ce fraze trebuie scrise pt a vedea ce scrie, asculta convorbirile, să văd ce mesaje primește, pot repeta sesiunea de hack odată ce este instalat apk. Va rog ajutați-mă. Va mulțumesc. Quote
Active Members 0xStrait Posted September 9, 2022 Active Members Report Posted September 9, 2022 (edited) Cred ca ar fi mai simplu sa folosesti o aplicatie legala gen mspy (Parental Control - cauta pe google), pentru ca e destul de greu sa-ti generezi un payload printr-un C2 Framework (tinand cont de experienta)... dar e ilegal sa faci asta fara aprobarea ei. Cred ca mai simplu si legal ar fi sa ai o discutie sincera sau angajezi un detectiv... Doar de curiozitate: se aplica aici cazul de barbat 45 ani cu bani si femeie de 20 fara? Edited September 9, 2022 by 0xStrait 1 Quote
Kev Posted September 10, 2022 Report Posted September 10, 2022 Parental Control, il pune pe mod avion, ii cumperi un fard in fapt 2 Quote
daatdraqq Posted September 11, 2022 Report Posted September 11, 2022 La vârsta asta ,e mai bine sa nu știi ! Stai liniștit ! 2 1 Quote
gigiRoman Posted September 11, 2022 Report Posted September 11, 2022 Ia-ti una mai batrana (79 de ani) sa nu iti pese ce face si apoi mai primesti bonus si mostenire. 2 Quote
M4T3! Posted September 11, 2022 Report Posted September 11, 2022 Da mi mie $20 ca sa iti pun sigur ca te insala Si vezi ca e fapta penala asta ce vrei tu, stau multi prosti la bulau pt acces ilegal la conturi. 2 Quote
YKelyan Posted September 11, 2022 Report Posted September 11, 2022 Ce rau imi pare ca s a scos react ul de haha. Degeaba ii raspundeti omului ca 99% n o sa mai intre pe forum, o fi cautat "cum s o hecuiesc pe nevasta mea tutorial simplu in romana" si i a aparut rst 1 1 Quote
UnixDevel Posted September 12, 2022 Report Posted September 12, 2022 Da nu e mai usor sa ii pui un airtag in genata si vezi si mai bine pe unde umbla Quote
aelius Posted September 12, 2022 Report Posted September 12, 2022 asta e bagpulist care nu da limbi femeii. D'aia se duce dom'le dupa altii 🤣 5 Quote
iulik Posted September 12, 2022 Report Posted September 12, 2022 tool hacking android pentru verificarea persoanelor infidele v2.0 (coailiier included) Quote
p3tru Posted September 12, 2022 Report Posted September 12, 2022 Am dat si recuperara parola ca sa dau reply 🤣 da se poate, de la 1 la 6 luni sau amenda de la 6.000 de lei. 2 Quote
gigiRoman Posted September 12, 2022 Report Posted September 12, 2022 @iulikastea de la siteul cu psiholoage arata de zici ca sunt alea de pe sentimente.ro din 2008. Cred ca nikc-ul lui Raveno apare pe www.crestinortodox.ro Nu sunt crestin practicant, dar la recensamant m-am declarat ortodox. Sper ca nu ai gasit-o pe forum acolo. Succes. Acum serios vorbind, un sfat prietenesc. Daca nu te inseala si tu o tot banuiesti, inseamna ca esti gelos, iar daca ti se va confirma ca te-a inselat atunci chiar nu vei mai putea trai cu gandul. Mai era mai demult cineva care zicea ca sterge mesajele, poti cauta dupa topicuri mai vechi pe aceeasi tema. Stiu ca @Chese chinuia sa builduiasca un rat android scris cu c#, insa doar in scopuri educationale. Cel mai bine ar fi sa iei viata in piept si sa o confrunti direct. Sa presupunem prin absurd ca ai instala softul pe telefon si ti s-ar confirma banuielile. Ai avea curajul sa o confrunti si sa ii prezinti dovezile? 2 Quote
prizmos Posted September 15, 2022 Report Posted September 15, 2022 (edited) Cred că ar fi mai ușor și mai legal să ai o conversație sinceră sau să angajezi un detectiv. Sau instalați imediat Badoo Mod APK pentru a căuta în baza de date de întâlniri. Edited September 17, 2022 by prizmos 1 Quote
GabrielRo Posted September 25, 2022 Report Posted September 25, 2022 (edited) Poți fi chiar tu detectivul, îți faci un cont fake cu niște poze luate de pe pinterest ii dai add me friends de pe acel cont creat de tine, și începi sa vorbești cu ea și vezi pana unde duce conversația voastră, sau ii plasezi la ea în telefon un server de android rat. Vezi tutoriale youtube AndroRat. Edited September 25, 2022 by GabrielRo Quote