Jump to content
Noriega

Sfaturi de om batran pentru ai nostri hackeri tineri 2024 (tot Nemessis doar ca folosesc alt nickname)

Recommended Posts

Posted

Teaser urmatorul sezon:

Laviniu revine in forta pe forum si ne explica cum a zburat cu avionul privat in Bali pentru a cumpara o insula unde sa isi petreaca vacanta anul asta.
Ajunge la concluzia ca Urus este pentru saraci; isi cumpara 6 supercars, toate roz.

@mannnu afla ca a fost inselat de Laviniu si ca a luat hiv de la el.

• Haha 5
Posted
19 hours ago, Noriega said:

Teaser urmatorul sezon:

Laviniu revine in forta pe forum si ne explica cum a zburat cu avionul privat in Bali pentru a cumpara o insula unde sa isi petreaca vacanta anul asta.
Ajunge la concluzia ca Urus este pentru saraci; isi cumpara 6 supercars, toate roz.

@mannnu afla ca a fost inselat de Laviniu si ca a luat hiv de la el.

Nex , revine in forta dupa ce s-a pisat pe crucea ma-tii . 

• Haha 1
Posted (edited)

Va certați fără rost! Ar trebui sa fiți uniți și să vă ajutați unu pe altu ca viața e scurtă! Vre-o unul care vinde plastic cu date ca am nevoie de cantități mari 

Edited by Crax
Posted
18 hours ago, Crax said:

Va certați fără rost! Ar trebui sa fiți uniți și să vă ajutați unu pe altu ca viața e scurtă! Vre-o unul care vinde plastic cu date ca am nevoie de cantități mari 

Am o punga cu pungi, din plastic evident, s-ar putea sa fie in jurul unui kg.

Dau ieftin smr :)) 

Posted
22 minutes ago, bio.sh said:

Am o punga cu pungi, din plastic evident, s-ar putea sa fie in jurul unui kg.

Dau ieftin smr :)) 

Cand m-a intrebat pe privat si eu am crezut ca tot la reciclabile se refera =))

• Haha 3
Posted

soory for me, am intrat pe pc sa scriu la romana, am intrat din curiozitate aici si am citit TOT. Credeam ca hackerii din vl au facut ceva mai misto in trecut de au acum bani, nu doar Ebay si scamm uri. Aveam un oarecare respect pentru ei. Prin 2016 descopeream putty si tot atunci m am lasat, acum o ora ma uitam cu regret la banii pe care puteam sa ii am daca continuam, dupa ce am citit toata conv asta ma bucur ca sunt liber, chiar daca nu se ajungea sa fie liberatatea o problema :))

Posted

"Hackerii" din Valcea cumparau sandvisuri aurolacilor in net cafe-uri ca sa intre pe anunturi si sa copieze adrese de mail. Aka un bot de 15 linii de cod in Python nu erau in stare sa faca. 

• Upvote 1
Posted
4 hours ago, Nytro said:

"Hackerii" din Valcea cumparau sandvisuri aurolacilor in net cafe-uri ca sa intre pe anunturi si sa copieze adrese de mail. Aka un bot de 15 linii de cod in Python nu erau in stare sa faca. 

pentru unii, si acum, linux se rezuma la putty si wget randomshit 🤣

• Haha 1
Posted
On 12/9/2024 at 7:13 PM, Nytro said:

Mai exista hackeri in Valcea?

Posted

Nu au existat niciodata, au fost doar ceva scammeri, multi au fost saltati, au ramas putini cu ceva bani dar nu tocmai averi care s-au dus pe masini si altele clasice. 

• Sad 1
Posted (edited)
13 hours ago, Nytro said:

Nu au existat niciodata, au fost doar ceva scammeri, multi au fost saltati, au ramas putini cu ceva bani dar nu tocmai averi care s-au dus pe masini si altele clasice. 

Hackeri sau nu, unii au făcut bani căruța. Trebuie aplaudați pe cei care si-au riscat pielea si au făcut bani. Trebuie sa învățam si de la cei care au căzut la ani grei.

Edited by korale7912
  • Like 1
  • Upvote 1