14pe Posted August 2 Report Posted August 2 Haide Laviniu, mi-am aprins deja primul cui corporate, nu ne tine in suspans. 1 1 Quote
Noriega Posted August 3 Author Report Posted August 3 Teaser urmatorul sezon: Laviniu revine in forta pe forum si ne explica cum a zburat cu avionul privat in Bali pentru a cumpara o insula unde sa isi petreaca vacanta anul asta. Ajunge la concluzia ca Urus este pentru saraci; isi cumpara 6 supercars, toate roz. @mannnu afla ca a fost inselat de Laviniu si ca a luat hiv de la el. 5 Quote
bio.sh Posted August 4 Report Posted August 4 Eu zic sa o ne povesteasca peste 10 ani... Hai Liberare 1 Quote
mannnu Posted August 4 Report Posted August 4 19 hours ago, Noriega said: Teaser urmatorul sezon: Laviniu revine in forta pe forum si ne explica cum a zburat cu avionul privat in Bali pentru a cumpara o insula unde sa isi petreaca vacanta anul asta. Ajunge la concluzia ca Urus este pentru saraci; isi cumpara 6 supercars, toate roz. @mannnu afla ca a fost inselat de Laviniu si ca a luat hiv de la el. Nex , revine in forta dupa ce s-a pisat pe crucea ma-tii . 1 Quote
Crax Posted September 1 Report Posted September 1 (edited) Va certați fără rost! Ar trebui sa fiți uniți și să vă ajutați unu pe altu ca viața e scurtă! Vre-o unul care vinde plastic cu date ca am nevoie de cantități mari Edited September 1 by Crax Quote
bio.sh Posted September 2 Report Posted September 2 18 hours ago, Crax said: Va certați fără rost! Ar trebui sa fiți uniți și să vă ajutați unu pe altu ca viața e scurtă! Vre-o unul care vinde plastic cu date ca am nevoie de cantități mari Am o punga cu pungi, din plastic evident, s-ar putea sa fie in jurul unui kg. Dau ieftin smr Quote
Zatarra Posted September 2 Report Posted September 2 22 minutes ago, bio.sh said: Am o punga cu pungi, din plastic evident, s-ar putea sa fie in jurul unui kg. Dau ieftin smr Cand m-a intrebat pe privat si eu am crezut ca tot la reciclabile se refera 3 Quote