CODEX Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((= )))))))))))))))))))))))black oare? ))))ba deci nu mai pot de rasareti bine oricum ma... Quote
Kestor Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ou mai faching gaud bi mai guru !!!!))Nasty shit happens... Quote
s33us00n Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 )))))))))... macar poti sa faci si tu haz de necaz:P......)) Quote
AhEaD Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
Guest Praetorian Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 100% pax a facut poza cu aia Quote
xZu Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) foarte tare ))))))) fuck me=))http://iruleyousuck.org/2009/01/23/disaster-movie-lyrics-final-fk-song-dating-song-ending-song/ vezi finalu ) Quote
b3b3 Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 frumos... cred ca te-au cautat jumatate din prietenii tai Quote
Nytro Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Interesant... In caz ca nu stiati: http://paxnwo.homo.com/index_ro.php Quote
nosferatu Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 http://www.cockflop.com/Nytro e ala deasupra..Sau aia, inca nu m-am hotarat.. Quote
Guest Praetorian Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Pax, sa iti spun un adevar.. eu l-am facut!! Quote
Acidripp Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Cereri: Solicit?ri de prietenie1-15 cu 15 Pax Nwo Solicitat 02.02.2009 12:03 Acesta este spam Quote
kafka Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 mai acidripp, vad ca tea adaugat pax la acolo la hi5 sau cum ii zice ca io nu stiu.am si io o intrebare:avem noi oare norocul sa cazi de pe motor?daca nu ai la cine sa lasi serverele, mai ales serverul ala de spam de la evolva, dami te rog un semn intrun vis...cu datele de conectare.mersi anticipat p.s:sper ca sti de gluma, nu tu...Nytro. Quote
pest19 Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 ce faci cumetre....mi-ai dat si mie add:)) Quote
Rebell Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 dai un report la staff e penal ... o sa-l stearga ei Quote
punk3r Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 L0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0oL )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
luyzette Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 OMFG......this realy is..nasty:)) pax, mai bn ai vedea cn l-a facut si l-ai sterge...ca doar exista atatea metode de a hackari un hi5:P Quote