Fitty Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 "tot ce stiu am invatat de la cei mai buni de aici" => esti bunesti bun => stii sa dai flood si sa te protejezi.=> de ce ne mai intrebi?
Vlachs Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 el doreste sa afle asta , cauti un flooder(iti faci un ddoser sau cauti un tool de dos) si te protejezi prin antivirus, firewall,updates...
sharkyz Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Te rog un tutorial full c++ sau visual basic putin mai explicit daca se poate sunt putin mai nou in domeniu de programator sau hacker nu stiu care este cuvintul corect sau sa spun sunt putin mai but va rog mult un tutorial full daca se poate in c++ sau visual basic
M4T3! Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 (edited) Poate cineva sa explice mai detaliat asta, in romana?www.thisislegal.com/tutorials.php?t=18 Edited July 25, 2009 by M4T3!
Fitty Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 sharkyz = M4T3! ? Pax i-a scris lui matei, nu tie .Apropo, sharkyz, daca vrei sa inveti programare incepe cu Visual Basic. Visual Basic Tutorial - visual basic main page FreeVBCode vb6.comCrede-ma ca nimeni nu are timpul sa iti facat tine un tutorial "full" cum zici matale. Mai ales la C++ . Nu stiu daca ai idee cate sunt de invatat
M4T3! Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Pax stiu engleza chiar foarte bine, fac la scoala de 10 ani. Ma refeream ca nu inteleg metoda de explicare, adica sa mi explice cineva tutorialul cu ceva detalii in unele locuri. Stiu sqli prin celelalte metode, order by, union all select, information schema daca e cazul, dar tutorialul asta nu l prea inteleg.... se ajunge undeva gen http://site.com/script.php?id=1' UNION ALL SELECT null,null,null -- .
ActionBoy Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 daca se poate sau daca se afla deja (desi am folosit search) un tutorial pt a invata cum se face SPAM si nu neaparat contactele din lista personala de contacte ci si din alta parte ...
pepenas Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 zbeng, fa-mi si mie un tutorial complet despre retele Wireless si poate cum sa furi net wireless de la altii. Sper sa nu te bag in ceata si mai sper sa nu postezi ceva daca nu stii ce scrie acolo ca am citit o gramada de cacaturi de pe net care nu merg. Merci anticipatas vrea si eu un totorial ca cel pentru mario23 de spart retele wireless . prind 4 in casa si 2 am semnal full pls help me
caddy Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 as vrea un tutorial despre cum pot schimba de multe ori un ip pentru a da mullte voturi pe un site
PauLLiK Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 as vrea un tutorial despre cum pot schimba de multe ori un ip pentru a da mullte voturi pe un siteCauta pe google:how to use a proxySi folosind diferite proxy-uri intri pe site!
bucifala Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 am si eu nevoie de Detective driver key. Adic atunci cand dau sa mi se instaleze un driver i-mi cere un cod. Am nevoie de driver k sa pot baga un stic sa iau cv de pe el pana nu incepe sc dak nu iau 4. Va rog ajutatima
Ellimist Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 i think you had already got the key. Try BANNED!
lafurat Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 As vrea si eu un tutorial SQL Injection in limba romana
daatdraqq Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 As vrea si eu un tutorial SQL Injection in limba romanahttp://rstcenter.com/forum/13896-sql-injection-version-4-video.rst
Expansion Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Un tutorial pentru batch download-ul albumelor foto/atasamentelor/mesajelor de pe grupurile yahoo?
bucifala Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Scuzati ca pun o intrebare atat de stupida. De ce dupa ce downloandez ardamax keylogger si incerc sa il instalez, antivirusul imi semnaleaza trojan in ardamx. Are virusi sau programul este considerat virus. Astept un mic raspuns
Guest Praetorian Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Chiar ca e intrebare tampita! Este un keylogger..cum ai vrea sa ti-l vada?
dragosh1904 Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Scuzati ca pun o intrebare atat de stupida. De ce dupa ce downloandez ardamax keylogger si incerc sa il instalez, antivirusul imi semnaleaza trojan in ardamx. Are virusi sau programul este considerat virus. Astept un mic raspunsca sa ti mearga dezactivezi antivirusu atat timp cat downloadezi si insltezi ardamaxu` dupaia n ai probleme aja a fost la mn la nod32
johnny_depp_4u Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 n`am 30 de posturi si probabil k mai incalc cateva reguli,dar totusi as dori si eu cv,dak doresti zbeng sa ma ajuti sa imi faci si mie rost de niste tutoriale pt a ma documenta... sa invat sa imi fac un site de Soxx-uri,mai exact soxx-urile mar interesa nu site-ul.thx:-D
SympleBoy22 Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Deci tu vrei sa faci un site cu ceva despre care nu sti nimic dar nici site-ul nu prea sti sa il faci,Stai asa . Nu sti nici limba romana....
alexdb Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Cum pot sa opresc calc-ul altui user din aceasi retea fara sa am drepturi de administrator ?
bucifala Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 vreau su eu un tutorial pt m2 multhack by banjo1 va rog frumos
Tazor Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Fa te rog frumos un tutorial despre Python. Multumesc anticipat.