bosny Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Nu functioneaza pe toate telefoanele....Ridicati receptorul apoi formati un nr gratuit gen 0800800800 apoi incercati sa trimite-ti un sunet care sa depaseasca anumiti decibeli prin galena de la receptor gen sa fluieri de nebun in el la un moment o sa se deconecteze conexiunea si o sa auziti un ton de apel formati nr dorit de tel si ... convorbiri placute.ptr romanasi nostri din sp ... telefoane cu fixe se desface cablul din spatele telefonului se taie firul rosu si cel albastru apoi se asteapta o zi sau depinde cat de mare e foamea... apoi se conecteaza cele 2 fire la loc in momentul asta toate fisele stranse de catre telefonul respectiv vor fi inapoiate. gen te duci bagi fisa aparatau nu ti-o mai da inapoi decat in momentul cand cele 2 fire sunt din nou conectate have fun______________________________________________sa moara taticu ce frumos este afara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupy Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 mno de azi ma uit la aia care is la telefoanele publice sa vad care e prost sa fluiere si sa faca prostii )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neox Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 penal postul sa mor daca am mai vazut asa ceva absurd oricum la primul post merge ie incepator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 incercati sa trimite-ti un sunet care sa depaseasca anumiti decibeli prin galena de la receptor gen sa fluieri de nebun in elCe tare!-Gonzalez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pin5u Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 mah da ceva mai nou nu puneti si voi:confused: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosny Posted February 18, 2009 Author Report Share Posted February 18, 2009 penal postul sa mor daca am mai vazut asa ceva absurd oricum la primul post merge ie incepatorfrate am incercat eu si merge si vb ta sunt incepator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RastaKid Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Tare aia cu fisele... da asta cu fluieratu' stiam ca nu mai functioneaza de mult...In fine,thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cla1992 Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Asta e in caz de urgenta, cand ramai falit fluieri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buizell Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 am incercat si eu si merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SENEQ_o Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 (edited) --------------------- Edited February 1, 2012 by SENEQ_o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 la telefoanele vechi cu fise comuniste introduceai undeva in dreapta-sus o tablita taiata dintr-o cutie de fanta (la unele mergea sa bagi o cheie) faceai scurt, venea tonul si vorbeai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Yo lipeam clapa aia de jos si furam fise.Mergea blocata si cu bat de chibrit rupt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaNulicaUser Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 tare de tot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwzky Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 tare deci,invatati sa fluierati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCold Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Faza cu flueratul, parca o folosea Kevin....nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Am incercat la un telefon din asta si cu fluierat si cu tipat da tot nu merge Ce se mai uita lumea la mine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Prin telefoane publice merge sa te conectezi si la internet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Prin telefoane publice merge sa te conectezi si la internet Cuma asa? Ne poti da mai multe informatii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_maka Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Dedicatia de sub telefon era pentru tine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll86 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Nu functioneaza pe toate telefoanele....Ridicati receptorul apoi formati un nr gratuit gen 0800800800 apoi incercati sa trimite-ti un sunet care sa depaseasca anumiti decibeli prin galena de la receptor gen sa fluieri de nebun in el la un moment o sa se deconecteze conexiunea si o sa auziti un ton de apel formati nr dorit de tel si ... convorbiri placute.Deci chestia aia .... chiar a functionat ..Erau in BV vro` 4 tel publice la cere mergea facuta treaba asta ... Unul din ele era chiar la mine in cartier Mergea sa vb 15` - 20` sec pe mobil, iar pe fix , vorbeai cateva minute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neur0 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 I-a zis cineva tipului c? prin România se folosesc centrale digitale? C? nu mai exist? telefoane cu fise de 15 ani? Yo lipeam clapa aia de jos si furam fise.Mergea blocata si cu bat de chibrit rupt Eu nu eram golan s? fac treburi de-astea dar al?ii b?gau câte un bure?el jos în c?su?a unde c?dea moneda ?i le ie?ea de câteva gume turbo pe zi. Pentru vorbit gratis se foloseau ni?te forme de tabl? rotunjite în form? de moned? la un cap?t pe care le b?gai ?i le scoteai repede sau chiar fise de un leu g?urite ?i legate cu a?? de pescuit, dar care mai r?mâneau blocate în aparat...Cât de ghior?an trebuia s? fii s? p?c?le?ti telefonul public pe vremea lui Nea Nicu? Acum e mult mai simplu, po?i rescrie cartele telefonice, dar n-am auzit pe nimeni din Ro s? fie atât de ghior?an s? fac? chestia asta. Po?i s? scrii cartele de metrou, dar iar, trebuie s? fii ghior?an. Eu cân eram student ?i beam banii de abonament, ori intram câte doi, ori s?ream pârleazul, ori pur ?i simplu o rugam pe tanti aia de la metrou s? ne lase s? intr?m. Mai po?i scrie carduri de credit, asta în caz c? vrei s? vezi cum arat? o pu?c?rie pe din?untru. ?tiam vreo doi tâmpi?i care au tot folosit carduri prin Italia ?i Spania ?i se credeau de?tep?i c? au scos câteva zeci de mii de euro, dar acum au r?mas tot prin Spania, dar nu în libertate.Mai ?tiam ni?te dobitoci care clonau simuri GSM prin 2000 ?i abia ce au ie?it de la bul?u ?i foarte mira?i c? au fost aresta?i. Dac? e?ti chiar ghior??l?u, po?i intra pe net pe gratis - dac? e?ti la re?ea de cartier, dac? e?ti la un provider gen RDS sau RT te depisteaz?- po?i vorbi pe gratis pe fix, dar dac? te prind se consider? furt sau poti folosi ?i curent pe gratis pân? o s? te prind?. Posiblit??ile sunt nelimitate... Iar dac? nu ?tii sau nu realizezi ce faci ?i cum, posibilit??ile de a se sfâr?i prost sunt ?i ele nelimitate. Prin telefoane publice merge sa te conectezi si la internet Sigur c? da, trebuie doar s? fluieri 0 ?i 1 într-un ritm de 56kbps ?i s? r?spunzi corect la protocoalele PPP, TCP/IP, HTTP, etc. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 I-a zis cineva tipului c? prin România se folosesc centrale digitale? C? nu mai exist? telefoane cu fise de 15 ani? Eu nu eram golan s? fac treburi de-astea dar al?ii b?gau câte un bure?el jos în c?su?a unde c?dea moneda ?i le ie?ea de câteva gume turbo pe zi. Pentru vorbit gratis se foloseau ni?te forme de tabl? rotunjite în form? de moned? la un cap?t pe care le b?gai ?i le scoteai repede sau chiar fise de un leu g?urite ?i legate cu a?? de pescuit, dar care mai r?mâneau blocate în aparat...Cât de ghior?an trebuia s? fii s? p?c?le?ti telefonul public pe vremea lui Nea Nicu? Acum e mult mai simplu, po?i rescrie cartele telefonice, dar n-am auzit pe nimeni din Ro s? fie atât de ghior?an s? fac? chestia asta. Po?i s? scrii cartele de metrou, dar iar, trebuie s? fii ghior?an. Eu cân eram student ?i beam banii de abonament, ori intram câte doi, ori s?ream pârleazul, ori pur ?i simplu o rugam pe tanti aia de la metrou s? ne lase s? intr?m. Mai po?i scrie carduri de credit, asta în caz c? vrei s? vezi cum arat? o pu?c?rie pe din?untru. ?tiam vreo doi tâmpi?i care au tot folosit carduri prin Italia ?i Spania ?i se credeau de?tep?i c? au scos câteva zeci de mii de euro, dar acum au r?mas tot prin Spania, dar nu în libertate.Mai ?tiam ni?te dobitoci care clonau simuri GSM prin 2000 ?i abia ce au ie?it de la bul?u ?i foarte mira?i c? au fost aresta?i. Dac? e?ti chiar ghior??l?u, po?i intra pe net pe gratis - dac? e?ti la re?ea de cartier, dac? e?ti la un provider gen RDS sau RT te depisteaz?- po?i vorbi pe gratis pe fix, dar dac? te prind se consider? furt sau poti folosi ?i curent pe gratis pân? o s? te prind?. Posiblit??ile sunt nelimitate... Iar dac? nu ?tii sau nu realizezi ce faci ?i cum, posibilit??ile de a se sfâr?i prost sunt ?i ele nelimitate. Sigur c? da, trebuie doar s? fluieri 0 ?i 1 într-un ritm de 56kbps ?i s? r?spunzi corect la protocoalele PPP, TCP/IP, HTTP, etc. bravo frate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexe.ezs Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Asta e in caz de urgenta, cand ramai falit fluieri. Cat am mai ras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkyo13 Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Sigur c? da, trebuie doar s? fluieri 0 ?i 1 într-un ritm de 56kbps ?i s? r?spunzi corect la protocoalele PPP, TCP/IP, HTTP, etc. foarte tare nu mai pot de ras )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimhex Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 f tare:))) nu mori de "foame" cu rstcenter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...