SpectraWave Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) EDIT IMPORTANTPrecizati:pentru bannere/designuri- dimensiunile - tema (despre ce e vorba)pentru logouri/iconite- dimensiunile - tema (despre ce e vorba)- culorile ce trebuiesc folositecine nu imi spune aceste lucruri, nu ii fac nimic.Cererea o faceti aici (in acest topic) , numai raspund pe messenger sau pmuri, bani nu cer!, decat reputatie daca va placut ce am lucrat.Realizarea unui banner va dura mai mult decat a unui logo! Edited August 22, 2009 by SpectraWave 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micshirau Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 gratis sau contra cost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpectraWave Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 gratis . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micshirau Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 se poate sa iti scriu un PM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpectraWave Posted August 21, 2009 Author Report Share Posted August 21, 2009 da mah , numai intreba da-midar am o mare rugaminte , vad ca ma adaugati pe messenger adaugati-ma doar daca veti sa colaboram la ceva , sau e nevoie de messenger si cand o faceti spuneti de unde aveti IDul, altfel numai adaugscrieti aici directc e va trebuia nu mai imi dati pmuri si adaugari mess..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueangelmnx Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 as vrea te rog un banner cu tema...nush..ceva cstrike dar sa arate profesional si sa scrie pe el IrealStrike Communitymultumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 ce-i ba aci ,mirc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iahim Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 ^e workshop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueangelmnx Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 el a zis sa-i dam de munca..eu l-am ascultat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whistler Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 cum sa adunam posturi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpectraWave Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 (edited) pentru micsirau, e gata logoul:DAR puteai si tu sa specifici , ce culori , ce dimensiuni , ce imagine ai vrea , ce reprezintatot ce mi-ai spus ai e sa fac un logo pe care sa scrie signed si aici ai link la logo pe transparent : Imageshack - signedtransinca ceva , care vreti design scrieti aici NUMAI raspund pe messenger sau pmuri Edited August 22, 2009 by SpectraWave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 tiam dat add vreau sa imi modifici o tema pentru php fusion ... vb pe mess Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Bannerdimensiuni : 550 x 420tema: Ceva graffitiPe ea sa scrie Mind Freakculorile sunt la alegera ta.e bine cum am postat asa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 un portofoliu ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolman Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 a-anunturiDimensiuni:1026-336Tema bannerului: Site de anunturi auto.La culori te las pe tine sa decizi.Astept sa vad ce reusesti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegendKiller Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 As dori si eu daca se poate un banner 873 x 255.Tema : Un site de Counter-Strike ( o comunitate ) .Pe banner sa nu scrie nimic .Culorile sa fie apropiate de : #103049 , #809daf ,#204f69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 (edited) salut !Asta e o semnatura ptr. forumuri. Te rog mult daca ai chef si vrei sa faci ptr. mine urmatoare chestie iti multumesc cu mana pe inima:Ca preferinte:- sa scrie Krisler12;- as vrea ceva futuristic; Ca idee/idei: as vrea ceva de genu: o plasa ca un gard format din linii luminoase albastre (ca un fel de matrix) si o fiinta care se presupune a fi un hacker si care incearca sa rupa plasa si o testeaza cu degetul asa cum vedeti ca face fata aia de pe imaginea bitdefender (sau rupe plasa mai bine zis si acolo unde hackerul vine in contact cu plasa , plasa se vede mai luminoasa decat in rest ca si cum ar fi un gard electric). La a doua imagine imi cu bitdefender imi plac acele cifre care zboara in jurul acelei stele de lumina (toate rosii), poate gasiti pe unde sa le bagati in imagine ca imi plac mult. ( ati putea face asa: pe acolo pe unde a rupt hackerul plasa ies acele cifre rosii si vin de partea astalalta ca si cum ar fi spart securitatea si da virusi).Hackerul as vrea sa fie un personaj sangeros dar facu cat mai realist.Oricum vedeti voi cum le combinati eu le-am pus asa ca sa va faceti o idee cu ce as vrea eu.- culori preferate albastru si/sau verde sau rosu in combinatie cu un gri (cum vedeti in imaginea bitdefender);- vreau sa fie fara background ca astfel incat sa ia culoarea de background a forumului pe care o pun; (cred ca intelegeti la ce ma refer);Multumesc mult ! Edited March 6, 2010 by Krisler12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 pentru logouri- dimensiunile (700x700, in care poti sa bagi maxim 3 variante)- tema (ceva gen alienware alienware logo - C?utare Google )- culorile ce trebuiesc folosite: rosu+negruas prefara scrisul sa parca mai high-tech. Ceva gen web 2.0Deci sa fie un logo gen Alienware ( ceva din imaginatia ta, mai mult a dracusor)si sub logo, sa scrie demon-zoneSi daca iti incape si ca motto: This is my zone! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ?âni PaxPrezentare:Logo: inspirat dupa Red Alert soviet,dar tot e facut de la 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Taci ma, ce fain o iesit.. Good job! Bravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1992 Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 o sati las un pm cu id meu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hozarares Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 As dori un template Video Gallery cu embed link ( le pui tu sau eu in script ).Cate 5 randuri a cate 5 filme pe fiecare rand.Ar trebui sa arate ceva in genul MEGAVIDEO - I'm watching it , dar fara niciun tip de meniu.Doar galeria.Merci anticipat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupex Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Eu as vrea un wallpaper cu counter strike 1.6 ceva deosebit. Thx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 As dori si eu un logo daca se poate pt site . Dimensiunile sunt cam de banner: 720x90text : soulgraffitiTema : Graffiti , poate si o rola de film sau ceva in genu . Preferinte culori : Negru 40 % daca se poateAr merge si ceva gen megavideo cum a zis hozares soul cu o cul ,graff cu alta ..Multumesc anticipat .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spance2life Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Buna.As dori daca se poate un avatar, tema muzicala, scris radio bandit, si daca se poate si versiunea mai mare ca wallpaper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...