tjt Posted May 12, 2018 Report Posted May 12, 2018 On 4/23/2018 at 6:58 PM, Gecko said: Mastery by Robert Greene O analiza a creativitatii. Multe povesti interesante despre cei mai renumiti artisti si oameni de stiinta. Toate cartile lui Robert Greene sunt foarte, foarte bune. Mi se pare foarte bun modul cum prezinta anumite concepte prin mici povestioare inspirate din istorie. Quote
Raul Posted July 9, 2018 Report Posted July 9, 2018 "Pale Blue Dot" - Carl Sagan O viziune despre viata si Univers, ceva interesant, recomand. 3 Quote
gigiRoman Posted July 28, 2018 Report Posted July 28, 2018 SCLAVII FERICITI Lumea vazuta din Silicon Valley de OVIDIU HURDUZEU https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.desprevremuriledinurma.ro/wp-content/uploads/sclaviifericiti.pdf&ved=2ahUKEwjrjYTwzsLcAhXjI8AKHYlJBhsQFjAAegQIABAB&usg=AOvVaw0tavLf8DZgUIwtDsZJj_R3 1 2 Quote
Ossian Posted July 29, 2018 Report Posted July 29, 2018 Mugur Isarescu si Nicolae Murgu - Aurul, mit si realitate 1 Quote
StefaniaM Posted September 2, 2018 Report Posted September 2, 2018 Eu mai citesc si carti despre dezvoltare personala, si sunt si educatoare deci am o gramada de lecturi pentru copii citite:)) Quote
gigiRoman Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 The CIA Document of Human Manipulation: Kubark Counterintelligence Interrogation Manual https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://documents.theblackvault.com/documents/cia/HumanResourceExploitationManual-CIA.pdf&ved=2ahUKEwjNpt2bj7_eAhVHPFAKHXKGB94QFjABegQICBAB&usg=AOvVaw0YlkzUrA4m5JApq7a2dmbR 1 2 Quote
Ossian Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 in ultimele luni m-am axat pe carti tehnice, acum m-am apucat de Mastering Linux Network Administration. 1 Quote
Che Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 (edited) @praseodim @Ossian @BiosHell @gigiRoman @Nytro @StefaniaM @Raul @tjt @yo9gjx @mark0 si toti ceilalti: Voi de pe ce cititi cartile in format electronic ? Va intreb fiindca si eu imi propusesem la un moment dat sa citesc ce carti imi mai veneau in minte sau de care aveam nevoie si am citit cateva, de pe PC, dupa care am renuntat ca mi s-a parut obositor. Voi citit de pe laptop, de pe tableta, vi le printati sau cum faceti ? Multumesc pentru sfaturi si scuze de offtopic! Edited November 10, 2018 by Che Quote
Ossian Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 48 minutes ago, Che said: @praseodim @Ossian @BiosHell @gigiRoman @Nytro @StefaniaM @Raul @tjt @yo9gjx @mark0 si toti ceilalti: Voi de pe ce cititi cartile in format electronic ? Va intreb fiindca si eu imi propusesem la un moment dat sa citesc ce carti imi mai veneau in minte sau de care aveam nevoie si am citit cateva, de pe PC, dupa care am renuntat ca mi s-a parut obositor. Voi citit de pe laptop, de pe tableta, vi le printati sau cum faceti ? Multumesc pentru sfaturi si scuze de offtopic! mie personal imi place sa am cartea in format fizic , daca gasesc ceva pdf destul de important mi-l printez, daca stiu ca merita, daca nu , am mai citit si pdf-uri de pe laptop, dar prefer formatul fizic la carti. Spor la citit tuturor! 1 Quote
Active Members SynTAX Posted November 10, 2018 Active Members Report Posted November 10, 2018 (edited) Chiar daca nu este tehnica, va recomand cartea lui Daniel Kahneman, gandire rapida, gandire lenta. O sa va schimbe opiniile legate de cat de inteligenti sunteti sau mai bine zis, va credeti. Pentru mine personal, este top 10 carti citite. Edited November 10, 2018 by SynTAX 1 3 Quote
Massaro Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 2 hours ago, Che said: @praseodim @Ossian @BiosHell @gigiRoman @Nytro @StefaniaM @Raul @tjt @yo9gjx @mark0 si toti ceilalti: Voi de pe ce cititi cartile in format electronic ? Va intreb fiindca si eu imi propusesem la un moment dat sa citesc ce carti imi mai veneau in minte sau de care aveam nevoie si am citit cateva, de pe PC, dupa care am renuntat ca mi s-a parut obositor. Voi citit de pe laptop, de pe tableta, vi le printati sau cum faceti ? Multumesc pentru sfaturi si scuze de offtopic! Format fizic. Daca aflu ceva nou ce ma intereseaza la culme si nu o gasesc nicaieri atunci mai arunc un ochi peste vreo 20 pagini de pe PC pe zi si tot asa pana o termin. Nu ma atrage cititul pe pc, laptop, kindle (carti) si ce mai sunt. 1 hour ago, SynTAX said: Chiar daca nu este tehnica, va recomand cartea lui Daniel Kahneman, gandire rapida, gandire lenta. O sa va schimbe opiniile legate de cat de inteligenti sunteti sau mai bine zis, va credeti. Pentru mine personal, este top 10 carti citite. Este top 10. Recomand si "You are not so smart" de David Mcraney 1 1 Quote
Raul Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 2 hours ago, Che said: @praseodim @Ossian @BiosHell @gigiRoman @Nytro @StefaniaM @Raul @tjt @yo9gjx @mark0 si toti ceilalti: Voi de pe ce cititi cartile in format electronic ? Va intreb fiindca si eu imi propusesem la un moment dat sa citesc ce carti imi mai veneau in minte sau de care aveam nevoie si am citit cateva, de pe PC, dupa care am renuntat ca mi s-a parut obositor. Voi citit de pe laptop, de pe tableta, vi le printati sau cum faceti ? Multumesc pentru sfaturi si scuze de offtopic! 6 minutes ago, Massaro said: Format fizic. Daca aflu ceva nou ce ma intereseaza la culme si nu o gasesc nicaieri atunci mai arunc un ochi peste vreo 20 pagini de pe PC pe zi si tot asa pana o termin. Nu ma atrage cititul pe pc, laptop, kindle (carti) si ce mai sunt. Idem. 1 Quote
Nytro Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 In ultima perioada am citit Dan Brown - Simbolul pierdut si m-am apucat de Machine Learning and Security. Doar fizic, nu imi place sa citesc in format electronic, fie el PC sau Kindle. 1 Quote
ThaiFight Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 Recomand Sherlock Holmes Este o colecție de câteva povestiri , dar sunt super interesante si acaptivante in același timp . Gen ficțiune / povestire , autor Conan Doyle. Quote
Nytro Posted November 14, 2018 Report Posted November 14, 2018 Poate doar mi se pare, dar cred ca elefant.ro chiar au reduceri pe bune: http://www.elefant.ro/ 1 Quote
xzsdyx Posted November 14, 2018 Report Posted November 14, 2018 Pentru CCNA: http://www.elefant.ro/carti/carte-straina/computing-information-technology/computer-certification/ccna-routing-and-switching-complete-study-guide-exam-iii-iiv-exam-iiii-iiv-exam-iiii-iiiv-paperback-719723.html Pare ok pretul. PS: Samaritenii cei rai:O carte despre economie si despre neoliberalism/capitalism, comertul liber cu ceva istorie pe alocuri si explicatii cum protectionismul a ajutat multe tari capitaliste de azi. Quote
gigiRoman Posted November 14, 2018 Report Posted November 14, 2018 1 hour ago, xzsdyx said: Pentru CCNA: http://www.elefant.ro/carti/carte-straina/computing-information-technology/computer-certification/ccna-routing-and-switching-complete-study-guide-exam-iii-iiv-exam-iiii-iiv-exam-iiii-iiiv-paperback-719723.html Pare ok pretul. PS: Samaritenii cei rai:O carte despre economie si despre neoliberalism/capitalism, comertul liber cu ceva istorie pe alocuri si explicatii cum protectionismul a ajutat multe tari capitaliste de azi. http://www.elefant.ro/carti/carte/fictiune/publicistica-eseu/doctrina-socului-nasterea-capitalismului-dezastrelor-52730.html 1 Quote
Catalin9495 Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 On 11/30/2017 at 1:58 AM, adineamtu01 said: aici aveti linkul de download cu cele 10000 de carti. cine vrea,le poate descarca gratuit si posta mai departe...O zi buna ! P.S pentru cei mai suspiciosi din fire..arhiva nu contine absolut nimic in afara de carti,dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant..scanati-le cu ce vreti voi.. https://fil.email/1JdR97Vd Daca le mai poti urca odata... De abia am descoperit topicul😊 Ms anticipat 1 Quote
catch. Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 (edited) misterul catrenelor pierdute, o cioara vrea a puna mana pe voi, man, ciorile zboara in cor, Vulturii zboara singuri Edited November 15, 2018 by catch. 1 Quote
Ossian Posted December 3, 2018 Report Posted December 3, 2018 Meritocratia si Meritocratismul de Laurentiu Primo. 1 Quote
aurelL Posted December 3, 2018 Report Posted December 3, 2018 Dan Brown - Digital Fortress Yuval Noah Harari - Sapiens. Scurta istorie a omenirii. - Homo Deus. Scurta istorie a viitorului. 2 Quote
Massaro Posted December 10, 2018 Report Posted December 10, 2018 The Power of Now, Eckhart Tolle The 48 Laws of Power, Robert Greene 1 Quote
ATHOS46 Posted January 2, 2019 Report Posted January 2, 2019 On 11/26/2017 at 4:12 AM, adineamtu01 said: pt cei interesati,am in jur de 10.000 de carti in format digital,traduse in lb romana si care acopera (cred eu..) toate gusturile,fie ca e vb de SF sau filozofie,fizica,romane politiste,de toate pt toti.cei interesati imi pot trimite mesaj.Cartile le ofer gratuit ! Buna seara.La multi ani! Va rog sa imi spuneti cum sa procedez sa descarc acele 10000 de carti..si respectiv cum pot descarca cele doua carti ale lui Igor Bergler.Va multumesc. 1 Quote