1989 Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Dupa farsa rvtt acu urmeaza bitmetv, un tracker care a banat Romania. Romania has now been banned but exceptions can be made for Static IP’s.This Ban unfortunately had to happen but it may only be a temporary measure to show that we were serious.So don’t just vanish and think you can never come back Quote
Fitty Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 De anu nou tot d-astea postati ma???????????/ ROMANIA E BANATA DE PE INTERNET!!!!!!!!!!!! Quote
prodil89 Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 (edited) Da explicati si voi un pic mai mult cn sunt bitmetv? XDLE: ahhh gata gata ..http://filesharefreak.com/2009/12/31/bitmetv-implements-a-global-ban-of-romania/ Edited January 1, 2010 by prodil89 Quote
Flubber Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Romania e banata peste tot! deci nu cred ca trebuie sa pentionez de payepl , ala e ultimu deja.... cum te itreaba:W:here are you from? :"Romania" ...... hang ps Quote
prodil89 Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 E grav pana si pe internet am ajuns de c.... si de data asta nu are nicio legatura cu puradeii Quote
thethethe1 Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Ne'au banat fiindca l'e este frica!Exista oameni foarte destepti in rRomania,care stiu sa se foloseasca de nepasarea lor si d'aia recurg la asta,ca nu is in stare sa'si rezolve problemele. Quote
AlStar Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Romania e banata peste tot! deci nu cred ca trebuie sa pentionez de payepl , ala e ultimu deja.... cum te itreaba:W:here are you from? :"Romania" ...... hang psDe asta nu-mi confirma cardu'..de 2-3 luni?:mad: Quote
p3tru Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 I-as tine in flood de pe ip-uri de proxy pana cand o sa-l scoate... Quote
1989 Posted January 1, 2010 Author Report Posted January 1, 2010 I-as tine in flood de pe ip-uri de proxy pana cand o sa-l scoate... Ce te retine ? PayPal nu a banat Romania , de unde ati scos-o si pe-asta ? Quote
go_sword Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 pe mine ma streseaza ca nu ma lasa sa ma uit ca tot omu pe youtube.anumite clipuri : this video contains blabla si nu ai voie sa vezi ca esti din romania.. wtf Quote
N-W-A Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 de parca ar conta ca ne baneaza, sau de parca ar fi primii =) Quote
daatdraqq Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 .anumite clipuri : this video contains blabla si nu ai voie sa vezi ca esti din romania.. wtf Esti sigur ca nu se refera la varsta celui care incearca sa se uite la respectivul filmulet ? Quote
Flubber Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Ce te retine ? PayPal nu a banat Romania , de unde ati scos-o si pe-asta ?nu AZI, in trecut, dar pana au dat drumu ia zi cati ani au trecut? si acum chiar daca dai sa fi 'verified' iti cer jdemii de acte, eu pentru un cont de neteller a trebuit sa le dau de la buletin pana la factura si chitanta ca am platit intretinerea, ca sa vada ei domne ca e buna adresa, si chiar dupa ce le-am dat tot necesarul au spus ca este si citez: "O EXCEPTIE" deci mi l-au facut dar asa cu dubiiiisuse... Quote
loki Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 (edited) nu-ti trebe acte la paypal.iti trebe un card visa pentru a-ti putea ridica banii prin transfer de card.Daca vrei sa bagi tu bani in contul de paypal, iti accepta si alte carduri.Scrii card visa, cel mult o zi esti verificat extragandu-ti un euro, primesti un cod de 4 cifre in desfasurator pe care il introduci la ei. Am visa in lei dar primeste orice valuta cand dau widthdraw.Nu mai suntem atat de banati in strainatate. Una ca am intrat in UE si a doua ca nu exista numai pustani romani cu CC-uri, sunt si afaceristi seriosi care utilizeaza internetul. Edited January 1, 2010 by loki Quote
nosferatu Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Eu sunt un pustan roman cu cc-uri.Scuzati interventia. Doar am simtit nevoia sa ma afirm Quote
ZeroCold Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Esti sigur ca nu se refera la varsta celui care incearca sa se uite la respectivul filmulet ?Am gasit si eu acu 2 zile un clip care imi interzicea vizionearea deoarece eram din romania. Quote
loki Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 poate filmuletul are copyright ceva, asa face si syfy cu IP-urile romanesti. Din probabil simplul motiv ca nu s-au cumparat drepturi de difuzare. Quote
1989 Posted January 3, 2010 Author Report Posted January 3, 2010 Se pare ca cineva ia cam tinut in ddos , a fost down situ cateva ore. Quote