kp Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Pun si eu o Intrebare Tampita In mesaj in loc de cifre se poate trece altceva ?
Paul4games Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Beny nu poti sa il faci ca sa te lase sa si scri un mesaj? adica daca vreau sai trimit cuiva un mesaj si nu niste numere se poate?si cam cate mesaje ar trebui sa trimit odata maxim ca sa nu se blocheze hostu (daca vrei un host bun intra pe Free Hosting and Free Web Hosting from the World's best Free Hosting provider x10Hosting si foloseste un proxy cand te inregistrezi ca nu mai accepta din romania)
curiosul Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Nu nu cred ca poti introduce alt text cu exceptia acelor cifre ciudate care sunt niste coduri de validare si provin de aici Prima pagin?.De pe rowarez pori trimite sms cu text...doar ca nu poti spama pt ca au pus captcha...
robertutzu Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 deja anticipez circul care o sa iasa ps: puteti posta cui ati dat smsuri si cate macar sa radem si noi eram la munca cand am citit threadul si iam facut faza colegului de munca(1000 de sms) mama ce mai dumnezaia )))))))))))))
BlackRose Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Foarte tare smecheria, ms merge f bine
Paul4games Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 eram la munca cand am citit threadul si iam facut faza colegului de munca(1000 de sms) mama ce mai dumnezaia )))))))))))))Nu sa blocat hostu? Curiosule eu am sms bombere in calculator la care poti introfuce si textu dar nu sunt pentru romania:((
curiosul Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Nu sa blocat hostu? Curiosule eu am sms bombere in calculator la care poti introfuce si textu dar nu sunt pentru romania:((Pai da, de exemplu de pe rowarez poti trimite si text...dar nu cred ca se foloseste de muziton.ro ...pentru ca daca intri pe muziton.ro si dai sa cumperi o melodie , iti bagi numaru acolo si iti trimite un cod de validare...scriptul de fapt comanda mai multe melodii...sau ceva de genu:D
Paul4games Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Da ca am vazut si eu in source code dar mai exista si alte modalitati cred
black_death_c4t Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Pai da, de exemplu de pe rowarez poti trimite si text...dar nu cred ca se foloseste de muziton.ro ...pentru ca daca intri pe muziton.ro si dai sa cumperi o melodie , iti bagi numaru acolo si iti trimite un cod de validare...scriptul de fapt comanda mai multe melodii...sau ceva de genu:Dda de pe rw nu se mai pot da sms-uri
BiTzu Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 am incercat sa trimit sms pe vodafone cu [in]Security SMS Bomber si nu a mers:D
Vlachs Posted February 10, 2010 Author Report Posted February 10, 2010 era de asteptat ca intr-un final sa moara
CrYsTy4N Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 [in]Security SMS BomberAsta mai merge,am incercat catre cosmoteul meu.
BlackRose Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Doar cosmote Orange si Vodafone nu merg....
DonPablo Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Nici mie , din cate am inteles exista versiuni private care merg , cineva (nu cred ca are rost sa precizez cine) , mi-a spus ca acestea ar costa 100 euro ... Mie sincer mi se pare mult . Ar fii frumos sa se faca publice , asa de dragu de a face un bine .
benny_l0ppa Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Nici mie , din cate am inteles exista versiuni private care merg , cineva (nu cred ca are rost sa precizez cine) , mi-a spus ca acestea ar costa 100 euro ... Mie sincer mi se pare mult . Ar fii frumos sa se faca publice , asa de dragu de a face un bine . cine vinde cu 100 de euro , omg, sunt private da sunt folosite de cativa dintre noi,, nu sunt de vanzare si nici publice nu prea o sa mai fie pentru ca nu stiti sa va purtati...
raulSTAR Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Am incercat pe numaru meu dar nu am primit SMS... de ce?
TheFlash Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Pentru ca nu mai functioneaza. Mergea la inceput..Inchideti topicu
Paul4games Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Ai modificat source code? ca aseara mie mio mers si voi ziceati ca nu merge
hirosima Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 pot modifica php-ul pentru alta tara?