Jump to content
Guest Nemessis

Ce colegi am

Recommended Posts

Guest Nemessis

Deci azi cand am ajuns la munca am auzit cea mai tare dovada de prostie din univers. Colegii mei ma acuzau ca am instalat pe calculatorul de la munca un "sniffer", idee venita de la unul dintre ei. Pula mea, stateam si ma uitam ce mortii masii sniffer am instalat eu fara sa stiu si uitandu-ma pe chrome la history am vazut ce a cautat omul pe Google. Ca sa vezi, a vazut ca e winpcap instalat si a zis ca e program care fura parole din toata reteaua, inclusiv parolele lui. Asta pentru ca a gasit pe site-ul oficial cuvantul "sniffer".

Partea a doua e si mai misto. Se pare ca am instalat deepfreeze ca sa nu afle ei ca le fur parolele, nu pentru ca in prima mea zi de lucru pe pc-ul asta a sarit antivirusul in sus ca aveam instalat trojan downloader in AutoIt si isi lua reboot din 2 in 2 ore. Mai conteaza ca ma loghez pe o gramada de ftp-uri personale si nu imi permit sa fiu ars din cauza oricarui habarnist? Se pare ca nu. Am instalat winpcap si nu stie el ce e ala. Acum astept sa inceapa discutiile pe tema "a instalat winamp, si safari, deci imi ia foc casa".

Nu-i asa ca trebuie sa ii iubim si pe idioti?

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Pentru ca fac si audit la unele dintre site-urile de aici si am nevoie si de port scanning si balarii de genul. Winpcap e obligatoriu sa fie instalat pe un pc chiar daca il folosesti rar si culmea e ca l-am intalnit si in unele jocuri la fel ca si .NET framework. Si browserul e folosit la hacking dar nu vad pe nimeni sa se planga de asta.

@Krisler12™ e instalat standalone fara sa instalez si altceva ce il foloseste.

Link to comment
Share on other sites

La un fost loc de munca zicea domnu menajer de retea ca yahoo aduce virusi si sa nu il folosim. Sa folosim msn.

In acelasi loc de munca reteaua era incredibila: toti aveau retea si internet dar isi carau fisierele cu sticku sau messengeru de la un comp la altul. Si acelasi menajer ma intreaba ca "de ce nu-mi cumpar un cablu de prelungire USB ca sa nu ma bag sub masa cand imi trebe un fisier"

Neme - apropo, dupa vreo 4 luni de cand am plecat de la ziar am auzit zvon ca le-a picat situl si au bagat sesizare la Parchet. Faza dura e ca dupa 4 luni ma banuiau exact pe mine ca l-am dat jos. :|

Edited by loki
Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Pentru ca lumea e dobitoaca. Nu trebuie sa te mai mire nimic in zilele noastre cand toti se vad cunoscatori si de fapt sunt niste parliti. Mi-e dor de vremurile cand rezolvam orice conflict cu un "buzunar" aplicat pe pieptul sau pe fatzaul "inteligentilor". Parca era mult mai usor.

Link to comment
Share on other sites

stai relax nemesis ca asa e peste tot:))) eu vad asta si la facultate si de multe ori cand le devirusez sau repar la altii pc-ul.ma uitam intro zi la faculta prin windows,mai stergeam temporare,cache la ie,asta de plictiseala la care imi zice profu sa sting calculatorul ca bag virusi si nu e voie sa intru pe partitia C:\ ca cica accesez ilegal resursele de calcul ale facultatii.nam zis nimik,am stins pc-ul iar la plecare "din greseala" am scos alimentare de la compul profului:)) oricum e nashpa sa lucrezi intrun mediu in care esti inconjurat de idioti din astia si vezi k fiecare se crede sef,iar mai ales daca vii cu o idee buna esti considerat tepar sau cine stie ce.concluzia e ca dak seful tau stie win98 nu incerca sal inveti win xp k oricum tot 98`ul va fi cel mai bun,cel mai frumos si cel mai folositor,asta chiar daca da close si error la apr orice program mai nou de generatia lui.in fine..nu are rost sa va stresati ca numai va faceti nervi aiurea.asta este.

Link to comment
Share on other sites

Eu la facultate merg cu linux live usb, nu am curaj sa ma loghez pe nici un cont personal, mail, ftp altfel...sa nu mai zic ca am prins un cont de ressaler la un sniffing mic, de curiozitate.

In rest la un loc de munca mai vechi din gelozia lui sefu am instalat se serverasul de routare un sniffer pt mess si statistici la siteuri accesata/mailuri citite, si dupa 2 zile certuri de certuri cu nevasta-sa ;)). Chiar daca el era interesat de ce-i face femeia era frumos sa citesti ce fac alti angajati inclusiv sefu'.

In rest am mai patit o faza o data cand tot le atrageam atentia unora in legatura cu securitatea, ei ziceau da, da...si nu faceau nimk, pana cand au avut niste atacuri si nebunii ma banuiau pe mine...ma amenintasera ca ma dau in judacata and stuff;)).

In concluzie, trebuie sa fie multi prosti ca sa traiasca unii destepti bine! ;)

Link to comment
Share on other sites

90% din profesorii de informatica si sa zicem 70% din administratorii de retea (zic de la noi din tara, pt ca nu sunt in cunostinta de cauza sa vorbesc de cei din strainatate) sunt retarzi. Poate unii or sa spuna "X e prea bun, cum sa nu il creada pe ala cretin?". Nu e asa fratilor, oamenilor astora le lipseste logica. Unii mai sunt si fixisti (mai ales profesorii de info). Mai rau, unii se apuca sa dea lectii...gen "nu folosi Yahoo! ca are virusi". Totusi...nu esti as in calculatoare, e OK, dar mai da-te dracu, cine te-a angajat ca profesor/administrator cand tu esti prost de dai in gropi?

Link to comment
Share on other sites

Guest vini4p
@Fitty

Esti dobitoc ;)

Esti medic sa zici daca este sau nu ? NU esti ! Nu mai jignii pe toata lumea ca nu esti la ma-ta pe iarba, ok ?

mesaj pentru toti : gata cu offtopicul !

-begood

Edited by begood
Link to comment
Share on other sites

fitty, nu esti singurul. am intalnit in viata mea scurta multi profesori de informatica si majoritatea sunt foarte incuitati si cunostintele it se incadreaza strict in niste algoritmi si comenzi din limbajul pe care il predau.

Daca fac o statistica proprie, 95% din profesorii de informatica respira aer degeaba.

Link to comment
Share on other sites

profu meu de info e ungur,stie programare in c foarte bine,dar in rest...e varza.

pe mine ma lua la pula ca de ce nu scriu in caiet ce scria el pe tabla,era vorba despre php si mysql.i-am zis ca stiu astea,ca am invatat singur.vine la mine nervos,imi ia caietu il tranteste de vreo 3-4 ori,il sifoneaza tot apoi incepe si vorbeste singur despre generatia de atotstiutori de varsta mea,ca poate vreau sa predau eu blabla shituri...ieri ii aparea in firefox 'working in offline mode' si habar n-avea care e problema.zicea ca e de la serverul de xampp,atata lo oprit si pornit pana so saturat si o lasat-o balta.cand am incercat sa ii zic rezolvarea marii dileme,incepe si face pe smecheru :" omule..lasa-ma..eu stiu ce fac aici..nu am nevoie de sfaturile tale..tu chiar nu vrei sa intelegi ? " dupaia imi zice ca sunt smecher,dar un smecher prost,wtf :|

Link to comment
Share on other sites

Dupa parerea mea, daca esti bun in IT nu te faci prof de info in liceu sau un amarat de administrator de retea. Nu stiu daca ati auzi de Evaluare in educatie..eram si eu inscris..si am fost descalificat pentru ca am spart baza de date sau ca am blocat baza de date(spunea un admin)..n-am inteles exact..:-??,

cu urmatorul script ce se afla in parola:

<script>alert('Fuck You!');</script>

PS.: Stiam ca adminii vad parola...:D Cica am fost descalificat pentru frauda:))

Hm..Acu's curios..poate bloca un alert, o baza de date?...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...