AdrianCOM Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Puteti pune reguli mai stricte referitoare la utilizarea termenilor cu tenta vulgara? E stresant sa vezi prin fiecare topic "p**a mea". Quote
begood Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 sa vad care scoate cea mai buna injuratura !io zic pula mea. Quote
PetreTerror Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 asta este unul dintre putinele forumuri in care daca te enerveaza ceva chiar poti sa o zici si ii respect pt asta pe adminii forumului Quote
begood Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 asta este unul dintre putinele forumuri in care daca te enerveaza ceva chiar poti sa o zici si ii respect pt asta pe adminii forumuluiiei warn daca nu pui o injuratura ! )))) Quote
Guest Nemessis Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Pula mea... e cam aiurea cu atatea injuraturi pe aici. Are dreptate omul. Quote
parazitul29 Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 da nu inteleg ce e rau in a injura?doar nu suntem cine stie ce reatardati culti cu 2000 de facultati care suntem ofenstai de societatea in care traim si daca injura ne asemanam cu animalele si alte chestii din astea. chiar asa am ajuns?si referitor la ce-a scris begood: imi bag pula Quote
Guest Nemessis Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Pula mea... Nytro e de vina, ca pula lui, e moderator sau admin. Quote
prodil89 Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Ba da nu mai injuratiiiiiiiiii in pula mea..... Quote
Vlachs Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 bai da vorbiti mai frumos in pula mea ca nu suntem la coltu strazi Quote
DLD Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Hai, "sa-mi beliti cu totii pula caci toti cu pula mea seling ca Paula".Pula mea, vreti sa isi dea unii cu capu de tastatura daca nu-si baga pula in jumate din userii forumului ???Ps: ca sa-l citez pe Teo: "PULA MEA si atat" Quote
alexu Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Sotul catre sotie : Draga , e prima data cand imi dau seama cat de mult semeni cu mama ta :- ai fruntea ma-tii- ai gura ma-tii- ai gatul ma-tii Coborati voi ... Quote
Paul4games Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Ce pula mea se intampla aici?respectati regulamentul:)) Quote