Jump to content
Wisa

Fun stuff

Recommended Posts

Sotia mea insista intotdeauna sa o insotesc la shopping. Din pacate, ei ii place sa cotrobaie articol cu articol, pe cind eu ma plictisesc repede.

Atunci ii spun ca ma duc un minut la raionul de electronice (total inutil in opinia ei) si, eventual, ne intilnim la casa sau in parcare.

Insa ieri am primit acasa urmatoarea scrisoare de la Carrefour:

"Draga doamna Ionescu,

In ultimele sase luni sotul dvs. a produs pertubari grave in activitatea magazinului nostru. Nu mai putem tolera comportamentul sau si ne vedem nevoiti sa interzicem accesul amindurora in magazinele Carrefour.

Nemultumirile noastre impotriva sotului dvs., dl. Ionescu, sunt enumerate mai jos si sunt sustinute de inregistrarile de pe camerele noastre video:

1.

15 februarie:

A luat de pe raft 24 de cutii de prezervative si le-a pus aleatoriu in cosurile de cumparaturi ale altor clienti, profitind de neatentia acestora.

2.

23 februarie

A pus sa sune toate ceasurile desteptatoare din raionul 'Articole pentru casa' la intervale de cinci minute.

3.

6 martie

A facut pe podea o dira de sos de tomate pina in fata usii de la toaleta femeilor.

4.

11 martie

I-a spus unei casiere, pe un ton oficial: 'Cod galben in raionul legume.

Du-te imediat acolo'. Asta a determinat-o pe angajata noastra sa-si paraseasca postul desemnat si, prin urmare, sa primeasca o mustrare scrisa din parte supervizorului sau, ceea ce a condus la o greva organizata de sindicat ce a costat managamentul companiei timp si bani.

5.

25 martie

A blocat o ora biroul de rate, solicitind deschiderea unui contract pentru o punga de M&M.

6.

2 aprilie

A mutat semnul 'Atentie! Podea uda!' intr-o zona mochetata.

7.

12 aprilie

A montat un cort in raionul 'Camping' si a invitat copiii celorlalti cumparatori sa-si aduca perne si paturi de la raionul 'Asternuturi' ca sa petreaca weekendul impreuna, oferta la care au raspuns pozitiv 22 de copii.

8.

26 aprilie

Cind un angajat l-a intrebat daca poate sa il ajute a inceput sa plinga si sa tipe 'Oare de ce nu pot oamenii sa ma lase pur si simplu in pace?', determinind mai multi cumparatori sa sune imediat la 112 si sosirea a trei ambulante.

9.

2 iunieA privit direct in obiectivul unei camere de luat vederi si a folosit-o drept oglinda in timp ce-si scobea nasul.

10.

16 iunie

In timp ce cerceta o pusca de vinatoare in raionul 'Arme' l-a intrebat pe vinzator unde poate gasi antidepresive.

11.

24 iunie

S-a deplasat prin magazin furisindu-se pe dupa rafturi, in timp ce fredona suficient de tare incit sa fie auzit tema din 'Mission Impossible'.

12.

30 iunie

S-a ascuns printre hainele de pe un stander si, cind alti cumparatori apareau sa vada marfa, le striga 'BAU!'

13.

6 august

A desfacut toate cutiile de carioca si creioane colorate din raionul de papetarie, probind toate culorile albastre si rupindu-le virfurile, sub pretextul ca nici una nu are nuanta perioadei albastre traversata de d-lui.

14.

19 august

Cind s-a facut un anunt la statia de amplificare a magazinului, s-a chircit pe podea in pozitie fetala urlind 'O, nu! Aud din nou acele voci!'

?i, pe 20 august, ultimul comportament inacceptabil, care ne-a determinat sa va interzicem accesul in Carrefour prin aceasta scrisoare: a intrat intr-o cabina de proba si, dupa un timp, a strigat foarte tare 'Hei! Nu este hirtie igienica in cabina asta!', provocind lesinul angajatei noastre de pe raion.

Cu stima,

X

Manager Carrefour

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...