Guest Mosad Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Deci,umila mea parere este aceea de a face o sectiune privata pentru userii care au peste 300-400 posturi deoarece orice release privat(doar pentru RST) se va ruina in maxim o zi like(http://rstcenter.com/forum/24126-wap-unlimited-activator.rst).Sper sa nu iau ban/warn/sut in cur deoarece eu cred ca cei care au peste 300 de posturi nu vor exploata la maxim acele release-uri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Posturile nu reprezinta un criteriu corect. Poti sa ai 700 posturi si sa fie degeaba.Daca te chinui faci in 3 zile 300-400 posturi doar daca raspunzi la offtopic, la Salut si lasi cate un coment gen "interesant, super tare, gg la mai multe, etc." la un tutorial sau o stire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevex Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Eu am votat "DA" pentru ca sunt de acord. Nu conteaza criteriul cum vom avea acces, dar macar sa se faca acea sectiune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosetutza Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Apai ziceau ca se apuca de chestia asta dupa bac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebe1911 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Posturile nu reprezinta un criteriu corect. Poti sa ai 700 posturi si sa fie degeaba.Daca te chinui faci in 3 zile 300-400 posturi doar daca raspunzi la offtopic, la Salut si lasi cate un coment gen "interesant, super tare, gg la mai multe, etc." la un tutorial sau o stire.De acord. Ar trebui sa fie cu "invitatii" si un administrator sa vada "istoria" de pe forum a respectivului user. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Da , e o idee buna ...aia cu 300-400 de post`uri deja s-au familiarizat cu lucrurile pe aici... nu sunt capete sparte. E un criteriu destul de bun. se sustine ideea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Si eu sunt de acord cu acest lucru, cred ca la 300-400 posturi nu se mai gasesc "capete sparte" ca sa-l citez pe yceman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Mi se pare ok. Sunt membru RST din 2008 , pe alt user, nu am fost asa activ dar in ultimul timp intru deja des pe rst .Ori cu invitatii platite ori cu posturi peste 300 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Sunt deacord, rst`u s-a dus de rapa tocmai din cauza chestiilor de genu! Ala publica - ala fura, si asa, usor usor nimeni nu mai publica sa sa nu mai aiba nimeni ce sa fure si sa isi reclame drepturi sau stiu eu ce pula mea sa mai faca!Deci da, sunt deacord chiar daca si pe acolo o sa fie turnatori o sa fie in nr. mult mai mic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DLD Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Mi se pare ok. Sunt membru RST din 2008 , pe alt user, nu am fost asa activ dar in ultimul timp intru deja des pe rst .Ori cu invitatii platite ori cu posturi peste 300Fara invitatii platite. Chestia asta e cea mai tapita solutie posibila. Sunt sanse sa apara un tembel care sa plateasca 3-4-20 de euro (cat o costa invitatia) si sa faca totul public pe urma, ca si cum el ar fi "spart" seciunea speciala de pe RST. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosferatu Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Facem cu invitatie.Un topic special, cine vrea posteaza acolo si cineva decide daca primeste sau nu... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SympleBoy22 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Eu sunt de acord.Ca sa fie lumea multumita,sa nu se ia dupa posturi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Facem cu invitatie.Un topic special, cine vrea posteaza acolo si cineva decide daca primeste sau nu...Pana acum asta e cea mai buna solutie. Foarte buna ideea lui nosferatu. +rep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Astia care tot vreti acces la o astfel de sectiune, de ce l-ati primi? Ce ati posta acolo? Nu am vazut decat conturi de hi5. Ce sa faca lumea cu ele?Eu nu sunt de acord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted July 8, 2010 Moderators Report Share Posted July 8, 2010 Astia care tot vreti acces la o astfel de sectiune, de ce l-ati primi? Ce ati posta acolo? Nu am vazut decat conturi de hi5. Ce sa faca lumea cu ele?Eu nu sunt de acord Eu pot posta diferite tool-uri create de mine precum Wap Unlimited Activator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 ah...urasc cand ne lovim de argumentul "ce ati posta acolo". De gasit se gaseste mereu ceva de postat. Aveti ceva de pierdut cu sectiunea asta? Daca nu o sa posteze absolut nimeni nimic acolo atunci o puteti sterge fara cel mai mic efort. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kabron Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Votati ce vreti oricum nu o sa se faca nimic dar meah , merg si eu cu DA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 da ar fi bine sa nu se ia dupa numarul de posturi.:)pentru ca o sa fie spam si offtopic la greu.Cel mai bine pe baza de invitatie in userii "de incredere" care frecventeaza rst cat de cat:)Am mers pe da.PS chiar daca o sa mai scape pe acolo ca e logic dar totusi macar am vedea decat noi nu toti care intra pe rst si isi fac un cont. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arduino Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 The Internet should be free. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Eu nu sunt de acord cu numarul de posturi. Ar trebui sa conteze reputatia si nu numarul de posturi ca daca s-ar tine cont de numarul de posturi atunci am avea o gramada de replici de genu' "merci'', "chiar aveam nevoie" etc. etc. etc.Reputatia ar trebui sa conteze numai ca nu stiu dupa ce criterii se da si asta...Am votat ca nu sunt de acord desi sunt de acord dar in conditiile de mai sus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted July 8, 2010 Moderators Report Share Posted July 8, 2010 The Internet should be free.Tu ce nu intelegi ca daca programele de hacking sunt publice, in 2 ore nu mai functioneaza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevex Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Eu nu sunt de acord cu numarul de posturi. Ar trebui sa conteze reputatia si nu numarul de posturi ca daca s-ar tine cont de numarul de posturi atunci am avea o gramada de replici de genu' "merci'', "chiar aveam nevoie" etc. etc. etc.Reputatia ar trebui sa conteze numai ca nu stiu dupa ce criterii se da si asta...Am votat ca nu sunt de acord desi sunt de acord dar in conditiile de mai sus.Mi-a placut asta. Oricum stai linistit, daca s-ar face nu s-ar face dupa conditiile noastre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arduino Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 (edited) ^^ "Programele de hacking"? You made my day.P.S. Fara a crede ca te iau la misto: Limba Romana. Edited July 8, 2010 by Arduino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Arduino fii on-topic te rog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted July 8, 2010 Moderators Report Share Posted July 8, 2010 (edited) ^^ "Programele de hacking"? You made my day.P.S. Fara a crede ca te iau la misto: Limba Romana.Bine, tool-uri. Apropo, tu in topicul asta ai scris jumatate engleza, jumatate romana asa ca iti recomand EDIT: Scuze Mosade, continuam.. Edited July 8, 2010 by Dragos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...