GoogleMe Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 (edited) Nivel: easy 1. Sunteti la o cursa de masini si il intreceti pe cel de pe locu 2, pe ce loc sunteti ? 2. Tot la o cursa de masini il intreceti pe cel de pe ultimu loc pe ce loc sunteti? 3. Un avion se prabuseste pe granita dintre romania si bulgaria, unde ar trebui ingropati supravietuitorii ? Din 10 prieteni doar 5 au reusit sami raspunda la unele din prima Edited July 8, 2010 by GoogleMe Quote
M2G Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 1. pe 22. nu poti sa il depasesti pe ultimul, in cazul asta tu ai fi ultimul...3. in cimitir Quote
GoogleMe Posted July 8, 2010 Author Report Posted July 8, 2010 ai gresit la ultima sa incerci pe prieteni fata in fata si ai sa vezi ca nusi vor da seama Quote
strike Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 @GoogleMe pe supravietuitori vrei sa ii ingropi de vii ? Quote
DarkIceee Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Tare joaca , totusi ii 5 dimineata la primele 2 am nimeri la ultima nu stiam nici eu unde sa ii ingrop pe supravietuitori Quote
030893 Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Nivel: easy 1. Sunteti la o cursa de masini si il intreceti pe cel de pe locu 2, pe ce loc sunteti ? 2. Tot la o cursa de masini il intreceti pe cel de pe ultimu loc pe ce loc sunteti? 3. Un avion se prabuseste pe granita dintre romania si bulgaria, unde ar trebui ingropati supravietuitorii ? Din 10 prieteni doar 5 au reusit sami raspunda la unele din prima 1.pe 22.nai cum,asta ar insemna ca esti primu sau al 2 al 3 etc..2.supravietuitorii nui ingropi Quote
dragosh1904 Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 mai stiam si eu unaTatal si fiul merg cu masina si fac accident,in urma acestuia tatal moare iar fiul este dus de urgenta la spital,pe masa de operatie chirurgul spune:Nu pot sa il operez deoarece este fiul meu.Cine este chirurgul?don t use google Quote
N-W-A Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 mai stiam si eu unaTatal si fiul merg cu masina si fac accident,in urma acestuia tatal moare iar fiul este dus de urgenta la spital,pe masa de operatie chirurgul spune:Nu pot sa il operez deoarece este fiul meu.Cine este chirurgul?don t use googleprobabil cel din masina era tatal adoptiv, iar medicul este tatal natural. Quote
ZeroCold Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 (edited) mai stiam si eu unaTatal si fiul merg cu masina si fac accident,in urma acestuia tatal moare iar fiul este dus de urgenta la spital,pe masa de operatie chirurgul spune:Nu pot sa il operez deoarece este fiul meu.Cine este chirurgul?don t use googlepopa sau mama-------------- Edited July 9, 2010 by ZeroCold Quote
Moderators Dragos Posted July 9, 2010 Moderators Report Posted July 9, 2010 mai stiam si eu unaTatal si fiul merg cu masina si fac accident,in urma acestuia tatal moare iar fiul este dus de urgenta la spital,pe masa de operatie chirurgul spune:Nu pot sa il operez deoarece este fiul meu.Cine este chirurgul?don t use googleCred ca mama. Quote
dragosh1904 Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 dap mama nu fratele:)))si prima data ma gandisem si eu la popa:) Quote
firewind Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Nivel: easy 1. Sunteti la o cursa de masini si il intreceti pe cel de pe locu 2, pe ce loc sunteti ? 2. Tot la o cursa de masini il intreceti pe cel de pe ultimu loc pe ce loc sunteti? 3. Un avion se prabuseste pe granita dintre romania si bulgaria, unde ar trebui ingropati supravietuitorii ? Din 10 prieteni doar 5 au reusit sami raspunda la unele din prima 1 2 3 in memorie, fiiinca s-au ingropat singuri, Dunarea este mare, si zilele astea creste. Quote
N-W-A Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 da varianta mea nu mergea? Daca e intrebare de logica, e interpretabila. Quote
xplosive Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 (edited) 1. sunt 3 camere in care esti obligat sa intri si sa alegi in care ai vrea sa supravietuiesti: camera 1 o camera plina cu criminali inarmati pana in gat care te-ar face franjuri imediat-camera 2 o camera plina cu lei nemancati de 5 ani-camera 3 o camera cu gaz toxic2.Cate zile de nastere are un om la 20 de ani?3.Doctorii iti arata o cada plina cu apa, o cana si o galeata tu ce alegi sa golesti cada??4.Ce este odata intr-un minut, de doua ori intr-un moment si niciodata intr-o o suta de ani5.Un arici intr-un desert se loveste de un cactus.Ce credeti ca spune?6.Ce este intre cer si pamant??7.In Canada , sotul unei vaduve are voie sa se recasatoreasca?8.Cate animale din fiecare tip a luat MOISE pe arca lui?9.Ai o cutie cu chibrituri si intri intr-o camera intunecata...acolo gasesti o lampa cu petrol o lumanare si un aragaz...ce aprinzi prima data?________Honda CR450 Edited January 25, 2011 by xplosive Quote
p3tru Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 1. sunt 3 camere in care esti obligat sa intri si sa alegi in care ai vrea sa supravietuiesti: camera 1 o camera plina cu criminali inarmati pana in gat care te-ar face franjuri imediat-camera 2 o camera plina cu lei nemancati de 5 ani-camera 3 o camera cu gaz toxic2.Cate zile de nastere are un om la 20 de ani?3.Doctorii iti arata o cada plina cu apa, o cana si o galeata tu ce alegi sa golesti cada??4.Ce este odata intr-un minut, de doua ori intr-un moment si niciodata intr-o o suta de ani5.Un arici intr-un desert se loveste de un cactus.Ce credeti ca spune?6.Ce este intre cer si pamant??7.In Canada , sotul unei vaduve are voie sa se recasatoreasca?8.Cate animale din fiecare tip a luat MOISE pe arca lui?9.Ai o cutie cu chibrituri si intri intr-o camera intunecata...acolo gasesti o lampa cu petrol o lumanare si un aragaz...ce aprinzi prima data?1. lei2. una3. scot dopu la cada4. litera m.5. Mama, tu esti ?! 6. stele7. sotul unei vaduve, daca e vaduva nu are sot8. 2, pereche9. becul...astea sunt vechi Quote
AlStar Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Baa..Moise e ala de-a despartit Nilu..sau nu stiu ce apa mare..Noe e ala de a facut barca. Deci Moise n-avea treaba cu plimbatul animalelor cu barca.si sa alegi in care ai vrea sa supravietuiesti:Nu stiu de ce am vaga banuiala ca se poate intra in oricare camera, ca oricum supravietuiesti... Quote
xplosive Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 (edited) 9 si 6 ai gresit:)________Kawasaki KE100 Edited January 25, 2011 by xplosive Quote
Active Members Fi8sVrs Posted July 9, 2010 Active Members Report Posted July 9, 2010 Problema lui EinsteinSunt cinci case diferite, fiecare pictata in alta culoare. In fiecare casalocuieste o persoana de alta nationalitate, care prefera propria sa bautura,diferita de a celorlalti.Fiecare om are pe langa el un animal distinct si fumeaza o marca distincta detigari.Se fac urmatoarele afirmatii:1. Englezul locuieste in casa rosie.2. Suedezul are un caine.3. Danezul bea ceai.4. Casa verde este la stanga casei pictata in alb.5. Persoana din casa verde bea cafea.6. Persoana care fumeaza Pall Mall creste pasari.7. Persoana din casa galbena fumeaza Dunhill.8. Persoana din casa din mijloc bea lapte.9. Norvegianul locuieste in prima casa.10. Persoana care fumeaza Blend locuieste in casa vecina celei unde se cresc pisici.11. Persoana care creste cai locuieste langa cel care fumeaza Dunhill.12. Persoana care fumeaza Blue Master bea bere.13. Germanul fumeaza Prince.14. Norvegianul locuieste alaturi de casa vopsita in albastru.15. Cel care fumeaza Blend este vecin cu persoana care nu bea decat apa.Intrebarea este: Cine creste pesti ? Quote
jicu Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 asta ultima a lui einstein in excel o poti rezolva fain.asa din start as zice norvegianul.asta e fain ca daca sa o iei logic ajungi in momentul asta:4. Casa verde este la stanga casei pictata in alb.8. Persoana din casa din mijloc bea lapte.laptele = alb parca ar fi o axioma Quote
parazitul29 Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 e interesanta aia a lui einstein am rezolvat-o si eu acum 2-3 ani,ma pasiona pe la vremea aceea Quote
gamer Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 1. lei2. una3. scot dopu la cada4. litera m.5. Mama, tu esti ?! 6. stele7. sotul unei vaduve, daca e vaduva nu are sot8. 2, pereche9. becul...astea sunt vechi 8. arca lui NOE nu a lui MOISE, raspuns 09. chibritul intelijentule Quote
LLegoLLaS Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 astea is prea ''light'' sa fie intrebari de logica...mai mul ghicitori Quote