jicu Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 Olguta Vasilescu: Folosirea obscenitatilor pe internet ar putea fi interzisa de la sfarsitul anului - Esential - HotNews.ro mancaoar tata pe ea de grijulie.stirea e fresh de vreo 1 h..vreti sa ii urati ceva frumos asa cu idei si bine strcturat gramatical? Quote
gamer Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 ai gresit titlul threadului (tocmai despre opusul acestuia este vorba)si pentru olguta tarfulescu: sa imi bag pula in gura mati fa! cat inca mai am voie. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted August 11, 2010 Active Members Report Posted August 11, 2010 (edited) trei femei bune de pul? s? care bagajele: Olguta Vasilescu, Alina Gorghiu ?i Roberta Anastase http://www.trilulilu.ro/proxx/3dfa54aebab468 Edited August 11, 2010 by Fi8sVrs Quote
yceman Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 deci kwe o sa intre la parnaie sau o sa isi ia amenda ca noi injuram aici ? -apropo domnisoara e invitata sa suga penisul nostru asta dupa care asteptam limba acesteia in anusu nostru sa ne gadile. -am respectat legea Quote
jicu Posted August 11, 2010 Author Report Posted August 11, 2010 yceman suferi de hemoroizi cica "sa ne gadile" )roflis curios daca indexeaza google posturile astea ca ma si vad deja la parnaie.. Quote
romanu Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 foarte urat.. se gandesc de unde sa mai ia bani, de la oamenii de rand. foarte misto. imediat o sa vezi "COPII SUB 15 ANI NU AU CE CAUTA PE INTERNET. ZISE GUTA VASILESCU Quote
Guest Mosad Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 daca o prind pe strada fac gore masiv. Quote
Fitty Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 Da, da, da, sigur. Sunt sigur ca politistii vor sta numai cu ochii in calculator, verificand fiecare reply de pe forumuri. Nu monitorizeaza ei alte alea mai importante...Sunt curios, de ce niciun barbat nu a sustinut ideea asta? Vad 3 nume de femei acolo. Quote
gamer Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 Da, da, da, sigur. Sunt sigur ca politistii vor sta numai cu ochii in calculator, verificand fiecare reply de pe forumuri. Nu monitorizeaza ei alte alea mai importante...Sunt curios, de ce niciun barbat nu a sustinut ideea asta? Vad 3 nume de femei acolo.buna intrebare Quote
Guest Mosad Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 va dati seama cata pula a supt pentru legea asta? Quote
keenzo Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 daias la mwiee in slow motion,din picioare! pana i se fac bube pe limba> Quote
yo9gjx Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 "Poate sa intre in vigoare si la sfarsitul anului, si la inceputul anului viitor. Depinde cat de repede vom misca Parlamentul".Asadar stati linistiti, ca la cum se misca Parlamentul.... apucati si pensia fara lege. Quote
p3tru Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 Asadar stati linistiti, ca la cum se misca Parlamentul.... apucati si pensia fara lege.Stai linistit, pentru chestii de cacat, legea e pusa in vigoare si inainte de sfarsitul anului, pentru treburi mai necesare, suntem cu 50 in urma Stam cu ochi pe base cand joaca cs, si cand a injurat ca o luat lama, l-am ars >< Quote
bleach Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 Probabil s-au saturat sa vada cate puli si-au luat in gura de la diferiti oameni nemultumiti de guvernarea lor. Ce facem cu dreptul la exprimare libera? Quote
xZu Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 Np,n-o sa se aplice niciodata o asemenea lege.. o avea el Basescu o gandire mai comunista decat insusi Ceausescu,dar la asa ceva.. nu cred ca se va ajunge vreodata. Quote
Flubber Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 Np,n-o sa se aplice niciodata o asemenea lege.. o avea el Basescu o gandire mai comunista decat insusi Ceausescu,dar la asa ceva.. nu cred ca se va ajunge vreodata.Niciodata......sa.......nu........SUBESTIMEZI!// LE:cum sa interzica asa capodopere?YouTube - ?Injuraturi din filme romanesti??!Insane! xD xD Quote
dragosh1904 Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 cum sa interzica asa capodopere?YouTube - ?Injuraturi din filme romanesti??! Quote
MaxFlip Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 "In niciun caz nu dorim sa introducem cenzura. Pur si simplu vom aplica si legislatia internationala, iar la ora actuala se traduce legislatia internationala in domeniu. Cine vrea sa intre pe site-uri sa critice este liber s-o faca, numai ca nu va mai putea sa injure", a declarat senatorul PSD.Pai pana atunci...sa va bag.....in.....de idioti.mare e mafia in "Rromania" ca pana la urma tot ciorile sant bazate Quote
ZeroCold Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 ce oameni...ei cred ca internetul are numai 10 siteuri Olguta suge cucu . Quote
Bebe1911 Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 Prost mai esti ma folosirea obscenitatilor pe net ar putea deveni lege .Poate ai vrut sa zici ca nu mai ai voie sa le folosesti... Quote
D00mnezeu Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 va dati seama cata pwla/sec intra in gura lu' aia de pe toate forumurile actuale ......umpletii frigideru Quote