Cr3ativ Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 YouTube - RObotzi.S01.Ep4.Bilos Quote
BogdanNBV Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 acuma, serios, in fiecare joi veti face cate un topic pe tema asta ? laso-n curu meu de treaba mai sunt deschise cate 1-2 pentru celelalte episoade... Quote
Guest Mosad Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Pisamas pe el de serial.PUNCT! Quote
-E-xPeRiEnCe Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Asta a fost mai slab ca alealalte Quote
Quid Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 serial de 2 lei pentru prostitoti cocalarii si pitipoancele din romania posteaza si trimit mass-uri peste tot cu serialul asta si nu vreau sa fiu ca ei Quote
pr00f Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 serial de 2 lei pentru prostitoti cocalarii si pitipoancele din romania posteaza si trimit mass-uri peste tot cu serialul asta si nu vreau sa fiu ca ei Una e sa-ti placa un mini-serial, sa te uiti la el cu placere, sa razi, si alta e sa trimiti 123125112 mass-uri cu fiecare episod in parte fiindca "fatah e prea thareeee :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X". Punct. Quote
Spock Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Am auzit prea multe glume la viata mea. N-am cum sa rad la asa ceva. Daca ai sub 8 ani, e scuzabil. Quote
Whisper™ Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 serial de 2 lei pentru prostitoti cocalarii si pitipoancele din romania posteaza si trimit mass-uri peste tot cu serialul asta si nu vreau sa fiu ca ei Baiete citeste aici =>> cocalar | Dex online, Dictionar online si aici =>> Definitie: pi?ipoanc? | DEX online .Ce zici ? nu vrei sa fii ca ei?Pai tocmai ai facut-o daca e sa ne luam dupa ce definesc acele doua cuvinte in capul tau.Despre serial ce sa zic , daca te prinde intr-o dispozitie buna nu ai cum sa nu razi.Apreciez munca celor de la @CreativeMonkeyz.Cheers! Quote
BigT Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Si mie imi placeau cand i-am vazut la inceput, apoi toata lumea a inceput cu "Te rog dulce ca o savarina!"... mi s-a luat cum mi s-a luat si de "Nu stiu!" Punct. Quote
ripoff Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 da sa moara sanda daca inteleg ce traduce ala Quote
kNigHt Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 serial de 2 lei pentru prostitoti cocalarii si pitipoancele din romania posteaza si trimit mass-uri peste tot cu serialul asta si nu vreau sa fiu ca ei Impartaseste-ne un singur argument prin care sa ne demonstrezi ca esti superior lor P.S. Am aruncat un ochi la posturile tale pe forumu asta, toate-s off-topic Quote