Nytro Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Am vazut ca nu sunt singurul care a intampinat aceasta problema.Vi s-a intamplat sa postati ceva si sa apara de 2 ori?Daca da, folositi Firefox 4?Voi incerca sa reproduc problema, sa vad daca e de la forum... Quote
Paul4games Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Eu folosesc firefox 4 si cateodata dupa ce dau post new reply se posteaza replyul odata si dupa aceea imi apre o eroare ca trebuie sa astept 30 de secunde ca sa mai posetz odata sau cv de genul.... Quote
BigT Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Si mie mi se intampla mai mereu. Scriu mesajul la Quick Reply dau Post si imi zice ca nu pot posta de 2 ori in 30 de secunde. Daca ii dau refresh imi apare mesajul, o singura oara postat. Quote
Mafy Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Folositi Opera , parerea mea este ca e cel mai bun/rapid browser Quote
bubu2005 Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Folosesc Pale Moon ..........mi se pare mai rapid ca Mozilla Quote
Xander Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 mi s-a intamplat de vreo 2 ori si pe chrome Quote
tiodr Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 firefox 4 si uneori am si eu aceasta problema Quote
Nytro Posted April 2, 2011 Author Report Posted April 2, 2011 (edited) In cazul meu cred ca de la Firefox e, ma trimitea de doua ori la aceeasi locatie.Deci in mare de la Mozilla e problema. Sa vad daca gasesc ceva...Face un request sa posteze, care ramane "pending" si mai facea unul corect.Vedeti si voi cu Tamper Data. Edited April 2, 2011 by Nytro Quote
cmiN Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Atunci cand dau post quick reply imi posteaza totul ok, dar imi apare mesajul ca cica trebuie sa astept acele 30 de secunde (desi s-a postat ceea ce scrisesem) deci banuiesc ca se apeleaza postarea de 2 ori consecutiv. In cazul lui edit e ceva mai suspect ... apas o data se incarca la inifnit apoi trebuie sa mai apas o data ca sa ma duca in edit. Quote
famouz Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Eu folosesc firefox 4 si cateodata dupa ce dau post new reply se posteaza replyul odata si dupa aceea imi apre o eroare ca trebuie sa astept 30 de secunde ca sa mai posetz odata sau cv de genul....la fel si la mine astazi,firefox 4. Quote
nicku92gm Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 si mie mi s-a intamplat odata cu chrome parca Quote
Aziz17 Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Eu nu am nicio problema, si folosesc Chrome 12, versiunea pt. developers. Quote
p3tru Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 eu mai am si alta problema. dau la profilul meu - about - si la edit value mi se incarca dar nu apare nimic.De asemenea aceeasi problema si la edit tags la un topic creat de mine... Quote
sEth0neX Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Aceiasi problema o am si eu. Folosesc tot Firefox 4. Quote
wildchild Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 folosesc firefox 3.6.16 si n-am nicio problema.nici faza de 1 aprilie nu m-a afectat deoarece folosesc tema default style.posibil sa fie de la tema. Quote
Nytro Posted April 3, 2011 Author Report Posted April 3, 2011 Problema e de dinainte de 1 aprilie.Cred ca mai intai incearca sa posteze prin AJAX si chiar daca reuseste sau nu, mai incearca o data. Habar nu am, daca nu am ce face ma uit prin cod. Quote
wildchild Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 eventual ai putea seta in cod sa se stearga automat al 2 lea post consecutiv la acelasi topic daca s-a facut in decurs de 60 de secunde.oricum double post-urile nu sunt admise Quote
Birkoff Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Am vazut ca nu sunt singurul care a intampinat aceasta problema.Vi s-a intamplat sa postati ceva si sa apara de 2 ori?Daca da, folositi Firefox 4?Voi incerca sa reproduc problema, sa vad daca e de la forum...si mie mi sa intamplat de 1 aprilie, am crezut ca e pacaleala si le-am lasat asa duble, oricum nu ma lasa sa le sterg...foloesc CHROME ultima versiune. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted April 3, 2011 Active Members Report Posted April 3, 2011 This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 27 seconds.Chromeiar pe butonul "Edit" tre` sa dau dublu click Quote