Cheater Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Spre deosebire de multe sms bombere acesta nu numai ca functioneaza pe orice retea din Romania ci si international permitand bombardarea cu sms-uri numerelor din sute de tari!Serverul necesita curl instalat si activ!Serverul trebuie sa permita scrierea unui cookie de catre curl si citirea acestuia ulterior din locatia "sys_get_temp_dir()" (de obicei aceasta este "/tmp").Dupa trimiterea fiecarui sms verifica si afiseaza raspunsul serverului cu privire la statusul trimiterii!Prefixul de tara este ales prin selectarea tarii dintr-o lista, iar numarul este validat conform standardelor pentru a nu incarca inutil serverul in cazul introducerii unui numar gresit.Print-Screen:Download:Descarcare mirror -> FileBoxDescarcare mirror -> MultiuploadModificari:Am adaugat .htaccess si am setat in 2 moduri max_execution_time nelimitat, pentru a preveni intreruperea inainte de a termina de trimis sms-uri.Implementarea unei functii pentru a impiedica time-out-ul browserului.Demo:http://www.pr00f.eu/sms/multumesc pr00f pentru hostingul demou-lui!PS: pentru cei carora nu le merge primind mesajul: "Invalid token. Please try again." , este de la faptul ca cURL nu poate sa salveze cookie intr-un fisier in temp, de ce? ESTE PROST CONFIGURAT SERVERUL! (tokenul citit de curl nu este cel alocat session id-ului, iar id-ul este retinut intr-un cookie)PS2: Daca la accesare primiti un mesaj "500 internal server error" stergeti continutul .htaccess si lasati doar:php_value max_execution_time 0php_value max_input_time 6000Daca problema persista, renuntati la .htaccess, cel mai probabil serverul refuza rescrierea max_execution_time la valuarea 0 (nelimitat). Rezultatul, dupa un anumit timp de trimis sms-uri se va opri, totusi se vor putea trimite seturi de cateva zeci de sms.PS3: Scriptul inca functioneaza, cei prin care se trimit sms-urile au banat doar ip-ul serverului pe care este gazduita pagina demo ( pr00f.eu )!!!Daca hostati scriptul pe un alt server va merge!!! 4 2
Zatarra Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Acum il testez, sper sa meargaEdit: Primul host probat. Fail.
pr00f Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 L-am urcat eu pe World SMS Bomber By Cheater, RST [http://RstCenter.com] . Merge de minune. Rapid si bun.
Cheater Posted May 9, 2011 Author Report Posted May 9, 2011 L-am urcat eu pe World SMS Bomber By Cheater, RST [http://RstCenter.com] . Merge de minune. Rapid si bun.Sarumana, l-am pus la demo, chiar cautam un host free care sa respecte conditiile pentru a functiona, eu l-am lucrat pe un server privat pe care nu il pot stresa foarte mult.PS: pentru cei carora nu le merge primind mesajul: "Invalid token. Please try again." , este de la faptul ca cURL nu poate sa salveze cookie intr-un fisier in temp, de ce? ESTE PROST CONFIGURAT SERVERUL! (tokenul citit de curl nu este cel alocat session id-ului, iar id-ul este retinut intr-un cookie)
HIENA Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 merge am facut proba cu 1 la mine pe tel si a mers acu nushtiu daca dai 1000 mai merge oare ?
Maverick Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Frumos, Felicitari!Oare in cat timp va fi down?
Moderators Dragos Posted May 9, 2011 Moderators Report Posted May 9, 2011 (edited) Frumos. Felicitari Cheatere. Edited May 9, 2011 by Dragos
Aziz17 Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Un upload in alta parte, se poate? FileBox cam face figuri si-mi e ca iar imi bag pula in mamele lor.Mersi mult!
Cheater Posted May 9, 2011 Author Report Posted May 9, 2011 Descarcare mirror -> MultiuploadHave fun! 1
Aziz17 Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Descarcare mirror -> MultiuploadHave fun!Mersi mult.
fLr^ Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Am primit doar 8 mesaje in loc de 20,dar nu e nimic,sper sa nu le primesc la cateva zile dupa.Felicitari.
Bebee Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 e ok. daca pica mai avem de backup pe okazii Nu trebuia spus. Se trezeste unu acu sa faca si dupa ocazii..
Cheater Posted May 10, 2011 Author Report Posted May 10, 2011 Crezi ca-mi era greu sa dau de okazii? toata smecheria era sa fac un script care sa functioneze international.PS: am actualizat versiune postata, in primul post sunt noile linkuri de donwload si modificarile. 1
DanISR Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Am primit doar 8 mesaje in loc de 20,dar nu e nimic,sper sa nu le primesc la cateva zile dupa.Felicitari.incearca pe alt host care s-a mearga mai repede ..
invaThNs Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Sms bomber..dar smsurile vin foarte incet...^^
z3ro4u Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Salut,Imi puteti spune si mie un host cu cURL bun,sa mearga repede ,Multumesc,+1 rep pentru script
magnificul Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 L-am bagat pe hostul meu si merge cam greu...dar merge...decat deloc e bun si asta
Greywords Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 L-am bagat pe hostul meu si merge cam greu...dar merge...decat deloc e bun si asta hostul fiind...?
Robert1995 Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Hosturi : Try ThisAnd ThisAnd This ( proces lung )
Cheater Posted May 10, 2011 Author Report Posted May 10, 2011 000webhost.com , testat nu merge, curl nu are dreptul sa scrie fisiere cookie in /tmp, multe hosturi au problema asta!