Jump to content
Dragos

Syobon - cel mai mizerabil joc din lume

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Syobon este unul dintre cele mai dificile jocuri din lume. Seamana foarte mult cu Mario, insa diferenta este ca jocul isi bate joc (la propriu) de tine. Mie mi-a luat aproximativ doua ore sa termin toate cele patru nivele.

Download

Review

Posted

te apropii de margine, sari in sus odata sa scapi de bara aia, iti iei avand si poti sa sari peste steag.nu o sa-ti iasa din prima insa e posibil.keep trying!

eu deja il termin in 5 minute.TOT JOCUL :)

Posted

Handicapat joc :))))

M-am oprit cand am vrut sa sar peste cacatu ala verde si tzeapa ca erau niste cacaturi deasupra si am cazut in groapa.

E faza ca mereu e ceva ce nu te astepti si tre sa tii minte pe de rost cum sa treci de fiecare particica.

Posted

dar de ce nu incercam sa facem un trainer?

de ex. ceva gen superman (sa miscam altitudinea pisicii din butoane)

e foarte simplu, adresele sunt statice, sunt portiuni de cod player-only.

despre ce vorbesc: syobon.rar

• Moderators
Posted
Bug found ! Mori pana faci -1 dupa mergi mai departe sa salvezi la primu steag , poti sa mori de 1000 de ori dupa ca tot la salvare te da.

se numeste checkpoint

http://en.wikipedia.org/wiki/Checkpoint_%28video_gaming%29#Checkpoints

Posted
Bug found ! Mori pana faci -1 dupa mergi mai departe sa salvezi la primu steag , poti sa mori de 1000 de ori dupa ca tot la salvare te da.

e checkpoint ma, la fiecare nivel cand iei Flag-ul dupa moarte o sa fi "spawned" la locatia unde e steagul.nu conteaza de cate ori ai murit.