M2G Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Nume: RST Mail PwnerCodat de: M2G & em (Java Programming Group @ RST)Data: 16.10.2011Limbaj: JavaDescriere: O aplicatie scrisa in java care are rolul de spammer, bomber si fake mail.Optiuni pentru SMTP: -In modul implicit pentru trimiterea mailurilor se foloseste un cont de GMail. Pentru GMail conexiunea la server este setata pe SSL, altfel nu se poate realiza. -Optiune de conectare la SMTP care nu necesita un user si o parola (exemplu: smtp.rdslink.ro). -Optiune de conectare la un SMTP folosind adresa, portul, username-ul si parola. -Setarea modul de conectare pe SSL sau Plain (Recomand sa folositi conexiunea SSL DOAR pentru SMTP-ul de la Google pentru a nu bloca aplicatia.) In cazul in care se blocheaza, inchideti procesul "javaw". Optiuni pentru trimitere: - Pentru a trimite un mail trebuie sa alegeti cel putin una din optiunile de trimitere: To, CC, BCC.Cc (Carbon copy)Bcc (Blind carbon copy) - Pentru a trimite mailuri unei singure persoane introduceti adresa in unul din acele campuri. - Pentru a trimite mailul la mai multe persoane simultan actionati butonul "From file" si algeti fisierul care contine adresele. Adresele din fisier trebuie sa fie cate una pe linie - Pentru alte SMTP-uri decat cel de la google puteti alege optiunea de fake mail pentru a trimite mesaje cu adresa custom. - Prin optiunea de mail spread puteti atasa un fisier la mail. Aveti grija la ce tipuri de fisiere suporta SMTP-ul pe care il folositi. - Optiunea de mail bomber trimite mail-ul de atatea ori de cat este selectat in acel spinner. Continutul mesajului il setati din tabul Set Content.Se poate trimite atat pe format plain cat si pe format HTML.Pentru Mail Bomber aveti o aproximare a timpului necesar pentru trimitere:In cazul in care dati de ceva buguri va rog sa le postati aici si in masura in care dispun de timp, o sa le rezolv.De asemenea daca aveti idei pentru o versiune urmatoare nu ezitati sa va dati cu parerea. Pentru o versiune viitoare m-am gandit ca ar fi util un modul prin care se se poata filtra adresele introduse prin fisiere. Sa se poata introduce filtre pentru a trimite mail doar la adresele @yahoo sau @gmail sau orice altceva...O alta ideea ar fi trimiterea de mail-uri continuu pentru bomber. Se va oprii doar la apasarea butonului STOP.Mai astept si de la voi alte idei, sugestii, critica constructiva, buguri etc. Have fun.Download: [RST]Mail Pwner V 1.0.jar 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul4games Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 O optiune folositoare ar fi sa extraga mailurile dintr-un fisier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted October 16, 2011 Author Report Share Posted October 16, 2011 O optiune folositoare ar fi sa extraga mailurile dintr-un fisier.Face asta! Sau te referi la fisiere care au si alt text in afara de mail-uri?Ia mailuri din fisiere daca mailurile sunt cate unul pe fiecare rand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l34k Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Felicitari pentru soft, pare promitator Cate mailuri ai reusit sa trimiti in cel mai scurt interval folosind Gmail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Proper Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Foarte bine M2G . Imediat il incerc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul4games Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Face asta! Sau te referi la fisiere care au si alt text in afara de mail-uri?Ia mailuri din fisiere daca mailurile sunt cate unul pe fiecare rand.Da eu ziceam sa extraga mailurile si daca este alt text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted October 16, 2011 Author Report Share Posted October 16, 2011 Ok, o sa iau in cosiderare pentru o eventuala versiune viitoare. Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 merge perfect, 10q! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Church Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 (edited) Bravo! Ar fi frumos sa poti pune mai multe smpturi si sa poti seta intervalu in care trimite mailurile. Edited October 16, 2011 by Church Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 bravo, imi place Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 GJ ! E Folositor,Design Misto,Si merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Felicitari, imi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyk Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 fake mail doesn't work Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Proper Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 fake mail doesn't work Cu Gmail nu iti merge fake mail , iti trebuie stmp.Da mie nu imi merge cu nici un smtp, are cineva sa imi dea si mie 1-2 sa testez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Cu Gmail nu iti merge fake mail , iti trebuie stmp.Da mie nu imi merge cu nici un smtp, are cineva sa imi dea si mie 1-2 sa testez?Esti tu prea "destept" merge si cu STMP. Excelent bomber M2G. Poate ii faci si o versiune .exe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi1010bos Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Merge perfect!Ai facut o treaba excelenta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRip Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 (edited) Cu Gmail nu iti merge fake mail , iti trebuie stmp.Da mie nu imi merge cu nici un smtp, are cineva sa imi dea si mie 1-2 sa testez?Esti tu prea "destept" merge si cu STMP. Excelent bomber M2G. Poate ii faci si o versiune .exe .Coaie, esti mai penal decat curvele de pe centura Ti-ai dezvoltat personalitati multiple vad )) Ai ajuns sa postezi de pe primul cont si apoi sa-ti da quote si apoi sa te faci prost singur ? Esti mare omule !!! ) SELF PWN !Ca sa intelegeti toti : Oust = Mr.Proper = Gabycs94 = cine stie ce alte conturi si-a mai facut ) Edited October 17, 2011 by MrRip Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Sa nu deviem de la subiect.MrRip, citeste-mi semnatura te rog. On topic : Trimite 100 mail-uri in vreo 5-10 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jan Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Sa nu deviem de la subiect.MrRip, citeste-mi semnatura te rog. On topic : Trimite 100 mail-uri in vreo 5-10 min.Aberezi prietene.... eu am trimis 231 mail-uri in 4 minute cu gmail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkIceee Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Optiune cu add de mai multe smtp ar fi frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi003user Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 putem vedea si sursa? . oricum felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted October 17, 2011 Author Report Share Posted October 17, 2011 Sursa: [RST]Mail_Pwner (sursa).rar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi003user Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 thanks. singura optiune mai e smtp scanner.... si cam gata Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkIceee Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Hahaha , mail sender - email extractor si smtp scanner e 3in1 Link to comment Share on other sites More sharing options...