xplosive Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) EDITAT by kw3: E FAKE ..<font color="white">Tip:</font> XSS<br><br><font color="white">Link:</font> <br><br><font color="white">Detalii:</font><br>Nu o sa va dau deface sa va fac de ras sau sa ma afirm... Nu ma intereseaza faima.Acest cont este prins in RAT, asa ca sunt anonim momentan...Metoda e simpla, dar o sa o aflati intre timp... Vad ca s-a pus .htaccess pe ip la /admin Sunteti smecher domnule kw3rln ... Oricum htaccess-ul se poate modifica. E cam greu cu shellul... hmm tare greu Azi s-au implint 3 luni de cand am access. Baza de date o sa ramana la mine. Mailurile si parolele doar eu le voi avea.Nu ma intelegeti gresit.. Nu sunt genu` ca sa fac rau.. sunt genul care va arata ca aveti site-urile vulnerabile. Am si eu cont aici pe forum si vad niste discutii inutile din partea unora. Mai mult offtopic. Nu mai e RST ce a fost odata. Sfat: Schimbati in plm versiunea scriptului sau bagati update.Respect Nytro... La inceput a fost putin exagerat, dar acum vad ca doar el mai activeaza pe forum.kw3 acum e retras.. mortii lui.. mai bine a facut.video :Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!http://www.multiupload.com/SWKBNB32TDSucces! Edited November 4, 2011 by xplosive 1
BogdanNBV Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 felicitari dar din cate stiam chat.rstcenter era pe un alt server modificat: se pare ca este pe acelasi...
andr3y Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Acest cont este prins in RAT, asa ca sunt anonim momentan...si...Azi s-au implint 3 luni de cand am access. Baza de date o sa ramana la mine. Mailurile si parolele doar eu le voi avea.La ce spui ca e contul prins in rat... cand tu oricum ai baza de date:)
scorpy0n Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 tare The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters
J Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 La ce script trebuie update? vBulletin sau AJAX Chat?
l34k Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) <font color="white">Tip:</font> XSS<br><br><font color="white">Link:</font> Acest cont este prins in RAT, asa ca sunt anonim momentan...Metoda e simpla, dar o sa o aflati intre timp... Vad ca s-a pus .htaccess pe ip la /admin Sunteti smecher domnule kw3rln ... Oricum htaccess-ul se poate modifica. E cam greu cu shellul... hmm tare greu Azi s-au implint 3 luni de cand am access. Baza de date o sa ramana la mine. Mailurile si parolele doar eu le voi avea.Nu ma intelegeti gresit.. Nu sunt genu` ca sa fac rau.. sunt genul care va arata ca aveti site-urile vulnerabile. Am si eu cont aici pe forum si vad niste discutii inutile din partea unora. Mai mult offtopic. Nu mai e RST ce a fost odata. Sfat: Schimbati in plm versiunea scriptului sau bagati update.Respect Nytro... La inceput a fost putin exagerat, dar acum vad ca doar el mai activeaza pe forum.kw3 acum e retras.. mortii lui.. mai bine a facut.Succes!<br><br><font color="white">Detalii:</font><br>Nu o sa va dau deface sa va fac de ras sau sa ma afirm... Nu ma intereseaza faima.Vrei sa zici ca parolele sunt tinute in plain text?Apropo, cum ai facut spam daca SMTP-ul e pe smtp.linuxsecurity.us ? Edited November 4, 2011 by l34k
l34k Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 http://rstcenter.com/forum/41311-rds-switch-sharing.rst#post278109Omu' nu stia sa faca ICS, probabil n-are notiuni de NAT si se lauda ca a spart RST? Hm...Man, daca-i asa, I dare you: posteaza-mi parola de RST.
iBebe Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Oh cuaie degeaba ai parolele. Te pupa Jean.
devianc3 Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 l34k, nu ai inteles nimic. Omul care a spart site-ul, a prins contul lui 'xplosive' intr-un RAT si posteaza cu contul respectiv.
J Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Parolele sunt in siguranta totusi ii propun domnului sa urce acel backup pe un host cu vBulletin sa vedem daca chiar are baza de date.Accepti provocarea?
immun3 Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 cam o da in comportamentul lui pax asta, hmmm cam dubios
Andblood Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 E bine ca nu ai facut un index ca toti ratatii "hacked by best hacker" si sper ca nu ai de gand sa publici db.
l34k Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 l34k, nu ai inteles nimic. Omul care a spart site-ul, a prins contul lui 'xplosive' intr-un RAT si posteaza cu contul respectiv.Acum am inteles, mersi de explicatie.Totusi, de ce nu posteaza niste dovezi concrete?
Zatarra Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Te-ai ajuns..tot degeaba daca iti pui mintea cu astfel de chestii. E bine ca ti-ai putut demonstra ca poti . Bafta
poq Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) ........................ Edited November 4, 2011 by poq
Sweby Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) Nimic nu e perfect... Nici RST... Dar totul se poate perfectiona . Edited November 4, 2011 by Sweby
Guest expl0iter Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) STERS... Ca asa trebuie Baaa! Acum toata lume ziceti ca aveti nu stiu ce vuln. in rst?Toata lumea ataca rst-ul ma? Wtf? Why? Edited November 4, 2011 by expl0iter
poq Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) Ms.Nu am atacat pe nimeni. Edited November 4, 2011 by poq
l34k Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) STERGE MA DE ACOLO nu mai da quote. sterge.Nu am atacat pe nimeni.De ce s-o stergi man? Edited November 4, 2011 by l34k
Park Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Mie mi-a zis mama inca de cand eram copil ca hackerii sunt periculosi.