Jump to content
BogdanNBV

5 Noiembrie = Maine

Recommended Posts

Posted (edited)

Mai tineti minte:

Ei bine, maine este 5 noiembrie :)

Ultimele pronosticuri pentru ziua de maine?

Ce credeti ca se va intampla?

Edited by BogdanNBV
Posted

Uhh, ar fi un vis implinit!

Imaginati-va ca ati auzi din nou pustii batand mingea in curtea scolii... dar cred ca vor ramane in continuare pe fb sa dea like cand vad cate o tzatzoasa :-j

Posted

atatea aplicatii pe facebook... crezi ca ei pana astazi 5.11.2011 nau exploatat sau nu au cautat gauri in facebook ? fii serios..

Posted

1. 80% din serverele facebook, sunt pe perl

2. De curand am auzit vorba ca s-ar afla o "vulnerabilitate" in perl cu, care, ai da ddos, de pe un botnet de cativa boti, si prin vulnerabilitatea aia ar parea ca dar cu cateva sute de mii de boti!

P.S: Asa am auzit si eu, nu sunt sigur daca e adevarat, sau cineva a facut misto de mine..:))

Posted

Aplicatiile de la facebook pot sa-ti faca un fel de request la informatiile tale personale , credca "aplicatiile" de facebook sunt total altceva decat "core" cum ar veni , oricum ar fi 5 noiembrie la noi , dar la americani e alt GMT :)

Posted
La americani parca era + sau - 8 fata de noi, oricum nu ne ramane decat sa asteptam :)

Serios, nu stii daca e + sau -? Respectiv daca America e mai la stanga sau mai la dreapta de Romania?...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...