JohnyCNAM Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 E o poveste mai lunga care as vrea sa v-o relatez insa voi incerca sa fiu cat mai la subiect:Acum 3 saptamani am vazu pe rst fake mail sender.Ce ma gandesc eu?Aveam mailu profei de engleza si zic:"Hai sa fac o farsa".Cu ajutorul fake senderului am dat mail la jumat clasa ca nu facem engleza intr-o anumita zi.Profa a aflat ca eu am facut treaba(si a dat seama ca doar eu aveam atatea "cunostinte" sa fac acel lucru si se duce nebuna la politie ca i-am spart mailu.Il anunta si pe dirig de boacana si ala face sa merg cu ai mei la scoala.Am spus ca sunt la servici si ca nu pot merge iar el a insistat sa il sune.Il suna mama si el i insira o poveste de genu:"Fiul dumneavoastra a spart coduri de mail lucru care este frauda si risca sa fie exmatriculat" sau "Cand va fi mare va sparge nasa sau nu mai stiu eu ce"M-am tavalit pe jos knd am auzit de la mama.Pana la urma sa rezolvat tampenia si am scapat cu 8 la purtare.Faza e ca jumate liceu a auzit de faza si akum cand ies prin curtea scolii toti ma striga:mail crackere, hackere, crackere, mailerule.Ma fute rasu cand i aud...Si cam asta e.MORALA:-daca faci ceva stai anonim(cand te caci pe tine nu mai zice la altii ca te ungi rau) -nu recunoaste nimic pana la capat(eu nu m facut asa)Daca ati avut rabdare sa cititi totul spuneti-va parerea. Quote
CristianRoflmao Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 e adevarata faza da nu toti zbiara dupa tine ca's buti numa unianyways o fost fun faza Quote
Nokia94 Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Ma peste 2,3 ani spargi nasa, stai in banca ta =)) Tare faza. Quote
Zatarra Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Daca erai bun nu se afla.. asa esti pielea pulii.. Morala e: lauda duce la bulanu . Asta al tau e cazul fericit. Hai salut. Quote
tur334vl Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 da dar cum sa aflat de tine . te-ai apucat sa trimiti mailuri fake in ora de INFO de la scoala?sau te-ai laudat la colegi prieteni? dar oricum : stai linistit ca dupaia spagi nasa si te vad si pe tine la tv )) . si pe cei din jurul tau lasai sa zbiere , nu le da atentie si o sa inceteze Quote
l34k Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 E o poveste mai lunga care as vrea sa v-o relatez insa voi incerca sa fiu cat mai la subiect:Acum 3 saptamani am vazu pe rst fake mail sender.Ce ma gandesc eu?Aveam mailu profei de engleza si zic:"Hai sa fac o farsa".Cu ajutorul fake senderului am dat mail la jumat clasa ca nu facem engleza intr-o anumita zi.Profa a aflat ca eu am facut treaba(si a dat seama ca doar eu aveam atatea "cunostinte" sa fac acel lucru si se duce nebuna la politie ca i-am spart mailu.Il anunta si pe dirig de boacana si ala face sa merg cu ai mei la scoala.Am spus ca sunt la servici si ca nu pot merge iar el a insistat sa il sune.Il suna mama si el i insira o poveste de genu:"Fiul dumneavoastra a spart coduri de mail lucru care este frauda si risca sa fie exmatriculat" sau "Cand va fi mare va sparge nasa sau nu mai stiu eu ce"M-am tavalit pe jos knd am auzit de la mama.Pana la urma sa rezolvat tampenia si am scapat cu 8 la purtare.Faza e ca jumate liceu a auzit de faza si akum cand ies prin curtea scolii toti ma striga:mail crackere, hackere, crackere, mailerule.Ma fute rasu cand i aud...Si cam asta e.MORALA:-daca faci ceva stai anonim(cand te caci pe tine nu mai zice la altii ca te ungi rau) -nu recunoaste nimic pana la capat(eu nu m facut asa)Daca ati avut rabdare sa cititi totul spuneti-va parerea. Frate sper ca numele pe care ti l-ai ales pentru nick nu e acelasi cu numele real. Quote
iBebe Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Aici merge citatu' ala "Lauda de sine nu miroase a bine" sau "Lauda da sine miroase a bulau". Quote
sandabot Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Morala : Nu te lauda cu ce faci, oricat de mult ai muncit ! Quote
MrRip Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Cel mai prost din curtea scolii. Quote
romanul Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 cool, mi-a placut. cum de ai asa cunostiinte vreau sa invat si eu Quote
razvan2003 Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 asta am facut si eu dar nu atat de grav=)) dar am scos-o la capat pana la urma si n-a aflat nimeni.. Quote
remuszica Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 tare,esti bun de inaintare... Quote
Gotyc Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Daca te dai singur in gat te lauzi ca ai facut aia aia... sigur ca profa e proasta dar daca stia de fake mail... Quote
Guest expl0iter Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Cel mai mult mi-a placut faza asta:-nu recunoaste nimic pana la capat(eu blablabla)Restu e cancan Quote
kozy Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 bravo ma asa am patit si eu,m facut un logo pt. scoala si acum cand intreba cineva cine se pricepe la calculatoare toti intorc capu spre mine asa ceva !La unii li si frica atunci cand le trimit vreun link sau ceva.)) Quote
totti93 Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Poi pe mine directorul ma stie ca un pentester, si stiu ca pot avea incredere, din moment ce nu e un turnator... Stie ca eu am dat deface la site-ul oficial al scolii, si nu mi-a facut nimic... Quote
Gotyc Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 de la stiu pana la dovezi ca sa-ti faca rau este mult eu zic Quote
romanul Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 hai sa te bagam ca sageata ce zici Quote
JohnyCNAM Posted November 23, 2011 Author Report Posted November 23, 2011 Oricum am fost prost ca am recunoscut, insa cand am avut ora cu ea nu a intrat bine in clasa si ma ia la suturi:"Cum imi permit sa-i violez intimitatea"La inceput nu am recunoscut dar cand a amenintat cu exmatricularea m-am speriat.oricum daca nu recunoasteam nu cred ca putea dovedi ca am facut-o eu.Am spus si ei asta insa zice ca si aia de la politie au "hackerii" lor.. Quote
JohnyCNAM Posted November 23, 2011 Author Report Posted November 23, 2011 So hardcore...Defapt e mail-penetration-->>penetrari intense:)) Quote