HIENA Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Anonymous message to Romania - YouTube Quote
ionutz15 Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 (edited) Nu cred ca este oficial.Toate mesajele Anonymous se termin ceva gen:We don't forget...blah blah blahWe are Anonymous! Edited January 18, 2012 by ionutz15 Quote
HJOCONCEPT95 Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Tu chiar crezi ca asta e unu din ei(in caz ca exista:))Unpacking Guy Fawkes... - YouTube Quote
PassaMan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Nu este un mesaj oficial de la Anomyous. Quote
Petzy Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 E facut de un roman.Analizati exprimarea (chiar daca e 'sintetizata') si felul in care sunt construite exprimarile.Daca reusiti o sa observati ca sunt foarte multe elemente ce numai un roman lear folosi in felul respectivsidenote: propun banarea si cenzurarea pe RST a tuturor idiotenilor de genul asta legate de Anonymous.Mi se par niste ratati si de fiecare data cand se pune cate un denasta pe net legat de anonymous se gaseste careva sa faca topic. E aberant de acuma, realizati nu? Le dam prea multa importanta si atentie parerea mea Quote
DuTy^ Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 (edited) //Titlu scris intentionatNu sunt un fan anonimus.. dar am primit si eu astanu stiu daca a mai fost postat...Interesant e ca nu zice.. "we are anonimus, we are a bla bla"Zice "we are anonimus, wake up" Edited January 19, 2012 by DuTy^ Quote
wildchild Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 s-a mai postat dimineata! o sa fac un merge la thread-uri. Quote
MaNulicaUser Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 interesant, probabil dupa tamtam-ul asta se va schimba ceva... Quote
sandabot Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Fake , a luat si asta imagini de la proteste si a pus un MS Speech si asta e revelatie pe youtube.+ ca scrie fluent romana .Si nu prea sunt sigur de optiunea cum ca ar fi vreun reprezentant anonymous Quote
black01 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 de ce crezi ca e fake, atata timp cat Anonymus a desfasurat actiuni de gen “Operation Payback” , “Lolita City” , "OpCartel" - poate sunt interesati si de Romania, poate sunt si membrii din Romania!!! Quote
pyth0n3 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Modul in care se exprima e clar cauta chaos, indeamna poporul catre o revolutie , si in cel mai rau caz striga victorie E indiferent daca poporul pierde sau castiga el vrea doar actiune , nu sunt ei ci doar un fan Quote
Moderators Dragos Posted January 19, 2012 Moderators Report Posted January 19, 2012 daca sparg Pre?edintele RomCopile, nu te baga la din astea. Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Nu mai judecati pe cel care a facut clipul respectiv.Foarte bine a facut.In timp ce voi stati si postati aici care mai de care tot felul de prostii ,sunt oameni care au iesit in strada pentru a schimba ceva.Ce-i drept ,asa cum s-a mai scris pe aici ,majoritatea dintre voi sunteti doar niste copii (13-17 ani). Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Bine.Atunci ai maxim 18 ani.Si daca sunt multi ca tine care gandesc asa ,niciodata nu se va face nimic.Dormiti in continuare baieti. Quote
Rtrix Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Anonymous e un grup/comunitate/etc?!Eu stiam ca e doar o imagine folosita de hackeri care se dau anonimi fara a folosi un nickname. Quote
nedo Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 degeaba in schimba pe Base/Boc/sau oricare ar fi acolo atat timp cat locuitorii acestei tari "stau mai bine la umbra pe 3 lei decat la soare pe 5"(semi citat al unui protestatar). Atat timp cat romanii nu se trezesc nu se schimba nimic. Vrei sa schimbi ceva? Schimba-te pe tine intai. Toata lumea vrea schimbare dar daca e sa il pui la munca zice ca e nasol, ca nu ii convine. Daca lucreaza face o treaba de cacao si zice ca de ce sa traga tare, doar salariu e si el de cacao nu? Cand o sa fim instare sa ne vedem de treaba, cand daca cineva e atacat pe strada nu o sa se mai intoarca capul, cand atunci cand deschizi un pachet de tigari arunci ambalajul la cosul aflat 3 metri mai in fata in loc sa arunci pe jos, abea atunci o sa se schimbe ceva in Romania. Asa ca nu mai da-ti vina pe Romania ca nu va sustine, ca nu va ofera conditii, voi sunteti cei care nu va oferiti conditii, altfel nu ar mai venii atatia straini sa isi inceapa o noua viata la noi de la zero. Quote
Fitty Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Anonymous nu sunt numai un grup de hackeri. Anonymous exista in Romania, mesajul asta nu este de la ei, dar sunt si ei implicati in revolte. Hai sa nu incercam sa aflam mai multe, shall we? Quote
shaggi Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 daca sparg Pre?edintele RomCand am facut publice vulnerabilitatile alea unu nu s-a bagat sa faca ceva:))Acum e clean, nu ai ce sa mai faci:) Quote
rimagheo Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 rahat...Este manipulare. Vor sa spuna " lasa-ti asa cum e" pt ca toti sunt la fel.Nu ced ca are vreo legatura Anonymous, in nici un caz...Televiziunile s-au abtinut si nici nu au pomenit de acest mesaj video pt ca au indoieli cu privire la autor. Quote