bruttus139 Posted February 19, 2013 Author Report Share Posted February 19, 2013 Daca ai dreptate,ce nevoie mai ai de parerea mea?Bafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suspect34 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Daca ai dreptate,ce nevoie mai ai de parerea mea?Bafta.imi poti raspunde si mie in legatura cu antena te rog daca se merita sau sa folosesc altceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallardo Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 salut si cum alimentez un cablu usb ca eu am luat 2 cabluri de 5 metri usb si cand le conectez pe amn2 nu merge cand e unu singur merge da de tot rahatu cu bomboane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruttus139 Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Iti trebuie cablu usb auto alimentat,sau nu stiu cum se numeste in RO,are alimentare separata pe el,nu o foloseste doar pe cea din portul usb.Antenele in domeniul 2,4Ghz nu se pun pe bloc,ori la distante mari,de obicei se pun pina la 4..5 m distanta,din cauza pierderilor atit pe cablu usb cit si pe cel de antena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a1mLess Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Cred ca mi-a iesit cv am sa incerc multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin59 Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Pt. Labagiul Sef...(bruttus139..kittmask) Mi-ai dat ban pt.nimic....O scursura ca tine. imi spune sai sug pula??Eu??? Luna viitoare, implinesc virsta de 60 ani, si un sifilitic la creier ma injura pe mine???? Mortii matii de sifilitic, slobozimasi pe toata familia ta,de labagiu|||| Daca ai singe in pula, da-mi adresa ta ,sa ne vedem la fata...Nu sa stai ascuns dupa o pagina web sau in spatele unui calculator si sa tratezi pe toti cum vrea pula ta..Sa-mi bag pula in toata familia matii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diximen Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Bineinteles ca nu am tavanul din BCA, aseara am facut update la firmware-ul router-ului si viteza de pe LAN a crescut destul, pe WIFI nu stiu , o sa verific. Eu doresc sa fac o antena de transmitere a undelor, nu de captare, este vreo diferenta?Am vazut pe softpedia , postarea aceasta a lui SINEKT, ma voi apuca de treaba.Daca sti cateva sfaturi pentru a mari raza de transmitere pentru acest model de antena home-made, te rog frumos sa imi spui. Multumesc frumos.Un singur lucru nu inteleg in fig 3.O legatura lipita si cealalte strans legata? Nu e mai bine sa fie lipite amandoua ?Sau conteaza?In rest totul e ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danger2u Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 e buna de ceva asta ?merita banii?eBay Italia - Aste online e shopping a prezzo fisso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasugbrl Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 o intrebare am construit antena functioneaza cred ca am s-ai schimb cablu ca am facuto cu cablu tv captez niste retele acuma in plus care nu le vedeam as cam pe la jumatatea lor la puterea semnalului dar nu am inteles acolo in carcasa aia de la o caseta audio ai mai pus ceva ca nu prea se vede bine si nam intelea mai ate ceva inca vreo placuta sau doua tot de cupru daca da zimi si mia la ce dimensiuni leai pus fata de T care lam facut te rog daca nai inteles ceva intreabama iar ca am sa reformulez din nou te rog multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasugbrl Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 ;o intrebare am construit antena functioneaza cred ca am s-ai schimb cablu ca am facuto cu cablu tv captez niste retele acuma in plus care nu le vedeam as cam pe la jumatatea lor la puterea semnalului dar nu am inteles acolo in carcasa aia de la o caseta audio ai mai pus ceva ca nu prea se vede bine si nam intelea mai ate ceva inca vreo placuta sau doua tot de cupru daca da zimi si mia la ce dimensiuni leai pus fata de T care lam facut te rog daca nai inteles ceva intreabama iar ca am sa reformulez din nou te rog multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasugbrl Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 are vreo importanta ca parabolica e reflector adica este imbracata in, cum ar fi foaia de staniol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulux Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Va salut,este cineva priceput sa-mi monteze doua accespoint-uri pe 5 giga (distanta intre ele cca 1200metri cu vedere directa), in zona Valenii de Munte Prahova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Va salut,este cineva priceput sa-mi monteze doua accespoint-uri pe 5 giga (distanta intre ele cca 1200metri cu vedere directa), in zona Valenii de Munte Prahova?Da, lasa-mi pe PM un email sau un numar de telefon. Se poate factura, garantia lucrarii, etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleden Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Buna ziua, cat ar costa o antena buna pentru captare wifi, facuta de dumneaVOASTRA? mULTUMESC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Pt. Labagiul Sef...(bruttus139..kittmask) Mi-ai dat ban pt.nimic....O scursura ca tine. imi spune sai sug pula??Eu??? Luna viitoare, implinesc virsta de 60 ani, si un sifilitic la creier ma injura pe mine???? Mortii matii de sifilitic, slobozimasi pe toata familia ta,de labagiu|||| Daca ai singe in pula, da-mi adresa ta ,sa ne vedem la fata...Nu sa stai ascuns dupa o pagina web sau in spatele unui calculator si sa tratezi pe toti cum vrea pula ta..Sa-mi bag pula in toata familia matii.Nu dai dovada , nici veteran nu te poti numi ; stai pe tusa tataie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli_Claudiu Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Am vazut aceasta antena pe YouTube la care am anumite nedumeriri si intrebari:Daca o construiesc cu mai multe romburi 6 sau 8 creste si puterea ei?Adaptorul meu (TP-LINK TL-WN722NC) este pe 2,4 GHz si aceasta antena este pe 5,8 Ghz o sa functioneze?Grosimea firului de cupru influenteaza puterea sau antena in vreun fel?Conteaza mufa pe care o lipesc la antena ca nu am una N-Type am una SMA de la o antenuta unui vechi ruter?Si o ultima intrebare, sunt curios ce fel de antena se afla sub carcasa acesteia Antena Directionala Exterior TP-Link 5GHz, 23dBi, Conector N-Type - eMAG.roMultumesc anticipat celor care doresc sa ma ajute. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Am vazut aceasta antena pe YouTube la care am anumite nedumeriri si intrebari:Daca o construiesc cu mai multe romburi 6 sau 8 creste si puterea ei?Adaptorul meu (TP-LINK TL-WN722NC) este pe 2,4 GHz si aceasta antena este pe 5,8 Ghz o sa functioneze?Grosimea firului de cupru influenteaza puterea sau antena in vreun fel?Conteaza mufa pe care o lipesc la antena ca nu am una N-Type am una SMA de la o antenuta unui vechi ruter?Si o ultima intrebare, sunt curios ce fel de antena se afla sub carcasa acesteia Antena Directionala Exterior TP-Link 5GHz, 23dBi, Conector N-Type - eMAG.roMultumesc anticipat celor care doresc sa ma ajute.Daca ai adaptor de 2.4ghz, trebuie sa faci si antena tot de 2.4ghz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Am vazut aceasta antena pe YouTube la care am anumite nedumeriri si intrebari:Daca o construiesc cu mai multe romburi 6 sau 8 creste si puterea ei?Adaptorul meu (TP-LINK TL-WN722NC) este pe 2,4 GHz si aceasta antena este pe 5,8 Ghz o sa functioneze?Grosimea firului de cupru influenteaza puterea sau antena in vreun fel?Conteaza mufa pe care o lipesc la antena ca nu am una N-Type am una SMA de la o antenuta unui vechi ruter?Si o ultima intrebare, sunt curios ce fel de antena se afla sub carcasa acesteia Antena Directionala Exterior TP-Link 5GHz, 23dBi, Conector N-Type - eMAG.roMultumesc anticipat celor care doresc sa ma ajute.Ásá cevá se áflá in cutiá áiá Antena Panel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli_Claudiu Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Multumesc @Byte-ul am inteles de la cineva care lucra la un magazin de componente pc cand am vrut sa cumpar o antena wireless de 5 ghz ca va functiona pe adaptorul meu indiferent ca este pe 2,4 ghz, am construit una cu 2 romburi care imi da performanta cat o antena de 8-9 dbi si dupa aceea am facut una cu 4 romburi si a mers super prost sunt sigur ca am gresit undeva dar nu imi dau seama exact unde o sa revin cu niste poze cu lucrarea mea poate o sa va dati voi seama unde am gresit . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusername Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Ca sa fii sigur ca nu gresesti nimic urmeaza instructiunile de pe martybugs.net.Daca citesti cu atentie nu ai cum sa gresesti sau sa nu intelegi ceva.[in cautarile tale cred ca ai mai ajuns pe martybugs.net] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Multumesc @Byte-ul am inteles de la cineva care lucra la un magazin de componente pc cand am vrut sa cumpar o antena wireless de 5 ghz ca va functiona pe adaptorul meu indiferent ca este pe 2,4 ghz, am construit una cu 2 romburi care imi da performanta cat o antena de 8-9 dbi si dupa aceea am facut una cu 4 romburi si a mers super prost sunt sigur ca am gresit undeva dar nu imi dau seama exact unde o sa revin cu niste poze cu lucrarea mea poate o sa va dati voi seama unde am gresit . . .Eu ántená ástá ám fácut este peste biquád cu mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli_Claudiu Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Eu ántená ástá ám fácut este peste biquád cu mult @fusername dupa acele specificati am construito pe a mea acum o sa incerc sa construiesc precum acestui tip din videoclipul asta . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...