wildchild Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Da, l-am pus inten?ionat la cele mai penale deoarece este probabil ?i va fi cel mai penal thread f?cut de mine. Cum este posibil a?a ceva doar la noi, prostia la maxim? Nicu de la Cazanesti-MELODIE PE 2 VOCI: ))))) - YouTube Dac? se tolereaz? a?a ceva în loc s? fie pus la perete, împu?cat sau castrat, e vai de ?ara noastr? dac? specia lui se perpetueaz?. Lui chiar i se pare c? e cool, n-are ureche deloc? Parca ?i-a prins un coi între ciocan ?i nicoval?.V? rog spune?i-mi c?-i un co?mar ?i prostia care o v?d e doar inve?ia unei min?i sucite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Cea mai smechera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtremeGamer Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Il stiu pe prostu asta , mi l-o aratat un prieten acu 2 zile , imi place faza de la min 2 cand pica prostu .Bata-l soarele zici ca ii noul Fernando de la Caransebes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Epic Fail.....nicovala boy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 @wildchildNu e toat? melodia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Diferenta? Nici una! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Doamne, va rog nu mai bagati internet si tvhd la tara ca se trezesc toti artistii... Can you imagine? datorita acta asta va castiga bani pe melodia lui pe 2 voci din crihts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oMSQo Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 nicu de la cazanesti melodie smechera:))) - YouTube partea a 2-a:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp3L Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 :loool: Ai d? pula mea! Asta e mai rau ca Fernando de la Caransebes, parca ala mai avea ceva voce si putina ureche muzicala ... asta e de pe la cernobal, sau ceva. Nicu De La Cazanesti - Ma dusmaneste lumea - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Eu cred ca e un experiment esuat, probabil au observat ca maimutarelile astea fac rating si au decis sa profite putin. Sa ma pis in pantofii lui oricum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angellinho Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Asta`i ala pe ATV in casa?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilviuSDS Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Daca infectul asta o sa faca in toata viata lui vreun ban din muzica, atunci ma apuc si eu de muzica, o sa cant cu caramizi in geamuri, sigur o sa am mai mare succes ca el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIUSCS Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 La naiba cu ciorile astea frate...M-au convins din nou ca prostia nu are limite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinny Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Daca tot e de postat ceva penal am si eu 2 clipuri cu Jenica .Cred ca il si intrece .Combina genurile muzicale,are rime ca fernando e artist adevarat.A lasat si nr de telefon sunati-o ca se pricepe .Jenica - Pitipoanca, ATENTIE!!! - PARODIE MUZICALA - (HITUL ANULUI) - YouTubeJENICA - vreau sa fiu o baba sexy.mpg - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UserX Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 nu am putut sa ascult mai mult de 30 sec,trist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx06costy Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Bai frate dar au ajuns in ultimul hal astia cu tarafu lor si cu tot cu tiganii lor.Cred ca pe astia ai gaseste pe la gara sau pe la groapa de gunoi,ai aduna si ai pune sa cante.Sunt penibili rau de tot.Cum drac sa fi asa de prost,da ala nu se asculta ce canta?Nu sa uitat la videoclip sa vada ce a iesit?Fratele meu deja ma apuca draci cand vad toti inapti pe la tv.Jos tiganii,huuuuuaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eu0800 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Bai frate dar au ajuns in ultimul hal astia cu tarafu lor si cu tot cu tiganii lor.Cred ca pe astia ai gaseste pe la gara sau pe la groapa de gunoi,ai aduna si ai pune sa cante.Sunt penibili rau de tot.Cum drac sa fi asa de prost,da ala nu se asculta ce canta?Nu sa uitat la videoclip sa vada ce a iesit?Fratele meu deja ma apuca draci cand vad toti inapti pe la tv.Jos tiganii,huuuuuaaaaaaaa Imi faci ,nu prea placuta impresie , ca esti ceva frate cu ei macar pe partea de cultura. Doar o impresie lasata de tine prin intermediul mesajului citat mai sus.Peace : . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildgenin Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Cred ca are probleme psihice.Dupa ce ca nu are voce, mai face si pe mascariciu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Este vina noastra, a Romanilor, noi ii promovam si ii pupam in cur pe astia gen Salam, Nicu din neant si toti mascaricii!Noi ii mediatizam si le facem reclama, noi ii sugem de pula pe toti! Daca eram un neam de oameni seriosi ii sublimam de mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrusKanu Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 El crede în sinea lui c? e mare artist, dar e trist c? se întâmpl? a?a ceva. Iar cei de la Taraf cred c? erau pe etno când au difuzat a?a ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Da, l-am pus inten?ionat la cele mai penale deoarece este probabil ?i va fi cel mai penal thread f?cut de mine. Cum este posibil a?a ceva doar la noi, prostia la maxim? Nicu de la Cazanesti-MELODIE PE 2 VOCI: ))))) - YouTube Dac? se tolereaz? a?a ceva în loc s? fie pus la perete, împu?cat sau castrat, e vai de ?ara noastr? dac? specia lui se perpetueaz?. Lui chiar i se pare c? e cool, n-are ureche deloc? Parca ?i-a prins un coi între ciocan ?i nicoval?.V? rog spune?i-mi c?-i un co?mar ?i prostia care o v?d e doar inve?ia unei min?i sucite...Facut din aceeasi laba cu Fernando. Poate e chiar castrat, deaia canta asa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Interviu dat de el :http://www.youtube.com/watch?v=_ZgaW6fVt4Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...