Jump to content
7mK.dR4k3

bun pentru ochii vostrii

Recommended Posts

Posted (edited)

inafara de faptul ca mi-a ingalbenit imaginea nu vad o mare diferenta :) poate in cateva zile voi simti o oare-care diferenta, ramane de vazut :)

MODIFICARE: functioneaza, se pare ca nu mai am tendinta sa tin ochii intre-deschisi la ora asta, foarte tare.

Edited by BogdanNBV
Posted

poate folosesti proxy. cred ca se foloseste de adresa de ip ca sa detecteze locatia ta. oricum poti seta manual cum sa-ti afiseze pe noapte, asa ca muti doar pe halogen lightning, chiar daca iti apare ca e zi:) in rest, dai exit cand nu vrei sa-l folosesti

Posted

Foarte util programul, mersi! Mi-am setat loca?ia ?i l-am comutat pe slow. La „daytime” l-am l?sat default (pe maxim), dar la „At night” l-am pus pe Fluorescent. E bine cum l-am setat? ?i dac? nu e bine, cum ar trebui s?-l setez?

Posted (edited)

L-am comutat doar pe slow. In rest setarile standard. Acu ca e seara se vede diferenta. Parca ma simt mai bine, sau e doar efectul placebo :D ? Mersi fain, se pare ca functioneaza

Edited by Zaoane