AhEaD Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 In sfarsit l-am terminat:Fresh Cold Air - Aparate si Montaj Aer conditionatMagazin online prezentare produse, facut de la 0.Ce are in plus fata de ce platforme mai sunt?VITEZA !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 si il bagi si la concurs? Gala Premiilor eCommerce 2012 a inceput! | Laptop News Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 Nah, nu e inca apt pentru concurs sau competitii cu platforme care sunt pe piata de ani buni, asta e un beta. Pana acum totul este bine din puctul meu de vedere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deserty Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 https://developers.google.com/pagespeed/#url=http_3A_2F_2Fwww.freshcoldair.ro_2F&mobile=false Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake1942 Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Intr-adevar merge foarte repede chiar si pe netul de 10kb de la munca se incarca instant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreptulLaReplica Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Daca ar fi ajax la butonul adauga in cos iti zic eu ca ar fi super:DAdica atunci cand omul apasa butonul sa ii apara produsul in cos dar pe el sa nu-l miste de pe pagina pe care e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redox Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Arata bine , se misca repede dar cred ca trebuie sa iti mai pui ceva filtre la cautare gen : pret intre si intre, Brand sau ami stiu eu prin ce se diferentiaza. Eventual daca sunt cu montaj gratis sa ai posibilitatea sa le vezi numai pe alea (ma gandesc ca in functie de pret poti sa ai si din alea).Cam la ce categorii de produse te-ai gandit ca il mai poti adapta ? Oricum nice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 @redox, pot face foarte simplu o functie de advanced search si sa pun un field sub logo, nu mi-a cerut clientul sa fac asta, si am zis ca il fac dar am uitat . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lns Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 conteaza mult si gazduirea la viteza de incarcare a site-ului dar si cat de bine este optimizat scriptul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Asa de curiozitate:Cat ai cerut clientului pentru ca l-ai facut? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 @inutcristea, pretul a fost scazut pentru ca a fost vorba de un prieten bun! Daca luam in considerare munca si ca nu i-am trantit un joomla + virtuemart cum fac majoritatea pretul ar fi undeva la 900 - 1000 eur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/virtualhosts/freshcoldair.ro/www-root/includes/theme/comanda_trimisa.php on line 5Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/virtualhosts/freshcoldair.ro/www-root/includes/theme/store_message.php on line 5Cand dau Comanda finalizata arata asta... inutila oricum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em20346 Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 The W3C Markup Validation ServiceResult: 38 Errors, 8 warning(s) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweby Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Nu uita sa pui o optiunea sa modifici cantitatea in cosul de cumparaturi. In rest e fain, bafta cu el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 AhEaD cPanel Login.© 2012 Frumos, poti pune un screenshoot si din cpanel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 The W3C Markup Validation ServiceResult: 38 Errors, 8 warning(s)Checker-ul ala e idiot.@Ahead nu trebuia sa postezi pe rst, am impresia ca iti da cineva flood in el acum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 @Ahead nu trebuia sa postezi pe rst, am impresia ca iti da cineva flood in el acum.Tipic RST . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreptulLaReplica Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Tipic RST .Nu a dat nimeni DDoS sau flood. E o mica problema de la host(nu merge accesat fara www), o sa se rezolve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 Pot sa dea flood, ca nu imi dau mie! @expl0iter cred ca am urcat fisierele setate pe localhost, ma uit cand ajung acasa.@em20346 nu valideaza umbrele din css, are probleme cu css3.0 validatorul, e plin internetul de faza asta si nici nu se obosesc sa ii faca update... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Felicitari, chiar se misca ireprosabil. O curiozitate, aproximativ cate ore ai lucrat la el? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 Am rezolvat problema, stergeam sesiunea cosului de cumparaturi inainte sa includ continutul mesajului care se trimtiea automat.Mesajul se folosea de sesiune si logic ca imi scuipa 2 erori.S-a rezolvat.Ma mancase pe mine in cur sa organizez putin codul.@Ellimist, am stat cam 2 saptamani si ceva, muncit relaxat + ca a fost pastele.Cel mai mult mi-a luat panoul de administrare, multi parametrii de protejat si multe de luat in calcul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilbr22 Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 vinzi platforma ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Felicitari pentru munca depusa Ahead, pe langa faptul ca se misca excelent designul este simplu si placut ochiului (P.S.: Fa un CSS separat pt IE <9, ca o cam suge - la o prima vedere slider-ul + chenarul "principal" facut din css. Browserele vechi nu suporta CSS 3).Nu stiu cum arata backend-ul, insa poti vinde platforma pe bani frumosi sau sa o faci open-source si sa oferi suport contra-cost(de la instalare pana la realizare design/module).Nu am stat sa ma uit de bug-uri, dar banuiesc ca ai facut asta atat tu, cat si altii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Felicitari pentru munca depusa Ahead, pe langa faptul ca se misca excelent designul este simplu si placut ochiului (P.S.: Fa un CSS separat pt IE <9, ca o cam suge - la o prima vedere slider-ul + chenarul "principal" facut din css. Browserele vechi nu suporta CSS 3).Nu stiu cum arata backend-ul, insa poti vinde platforma pe bani frumosi sau sa o faci open-source si sa oferi suport contra-cost(de la instalare pana la realizare design/module).Nu am stat sa ma uit de bug-uri, dar banuiesc ca ai facut asta atat tu, cat si altii.Nu prea are sanse sa se vanda incat sa scoti bani frumosi cu ea, sunt deja cms-uri care sunt mai avansate din toate punctele de vedere.No offence Ahead. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Nu am stat sa ma uit de bug-uri, dar banuiesc ca ai facut asta atat tu, cat si altii.85 % din RST dau cu haviju in el , 14 % cauta XSS ,dau dos din cmd si incearca sa-i plateasca cu PayPal-uri furate iar restu de 1 % sunt legende si nu vorbim despre ei . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...