Jump to content
Nytro

Header forum

Recommended Posts

Guest Kovalski
Posted

Macar jos, sub acel slogan ar merge ceva cod scris...

Oricum mie-mi place si asa.

Dar sa vedem ce zic si restul.

Posted

@ENCODED Mie imi place

@sTarT. Poti pleca la capsuni! Daca e Romanian Security Team ce steag vrei sa fie? Al frantei? Poate ca sunt tingani si hoti care fac tara asta de rusine dar cu siguranta nu e o rusine sa zici ca esti roman. Cel putin mie nu imi e.

Posted

Al lui ENCODED imi place si mie.

Chiar asa ma...numa black&green / matrix style vreti? Ceva mai diferit..

Apropo...eu m-am obisnuit tema "Default Blue", si stiu ca mai sunt si altii care folosesc temele mai "albe", deci ..ceva care sa-mpace "si capra si varza"? :D

Posted (edited)

Care are sa dea layerul cu logoul RST? :3

GLWTD.png

Am facut un inceput plm, zic ca ar fi interesant sa fie incercat albastru cu scris alb...Seems more modern that black-green combination...

Edited by adonisslanic
Posted

ENCODED, e reu?it, dar cred c? ar ar?ta mai bine dac? sco?i punctul dintre RST ?i CENTER si dac? ai inversa culorile între ele. Nu ?tiu exact, s? faci cumva sa accentuezi RST.

Posted

Avand in vedere ca toata tema forumului e pe negru si verde (cea default) cred ca imaginea lui Gecko e cea mai potrivita. Daca imaginea s-ar face pe alte culori ar cam trebui schimbate si cele ale temei. Eventual se poate face cate un header pentru fiecare tema in parte care sa se potriveasca.

Posted (edited)

Daca pui cod pune cod ASM ceva de genul, pare mai profi ceva in genul http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2010/009/5/c/__CODE____ASM_by_webblaster48.png poate fi si hex, poate ca sunt eu mai superficial insa sqli e cam de rahat.

Apropo, as cere prea mult daca as sugera un .gif asta daca are cod si se misca pe orizontal linie cu linie arata cu totul altfel :)

Edited by me.mello
Posted

0x90 you! xD nu stiu cum vi se pare,dar eu unul sunt tired of green-black, ceva tot cu black,dar green deja pare just plain...old. Sunt de acord cu ce sa mai zis,ASM sau bytes sau hex...si ceva mai clean decat verde ( vezi holo theme la Android)

Posted

Ca slogan puneti asta: 010101110110010100100000011011000110111101110110011001010010000001000011011011110111001101110100011010010110111001100101011100110111010001101001 (We love Costinesti)

Guest Nemessis
Posted

Cel mai simplu e sa facem prin rotatie intregul banner nu doar textul. Asa la fiecare refresh o sa apara un alt banner de fiecare data si toata lumea e multumita.