Kabron Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Verfic? dac? nu este ceva de la browser, javascript Quote
odo Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Undeva in stanga imacros-ului imi apare asta: The use of Javascript files MIGHT cause a crash in Firefox due to changes within Firefox 16. We are working on it! For more information please see iMacros for Firefox Wiki (Known issues section). Am instalata java si este enable din plugins. Quote
fawkes Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 (edited) del* Edited March 6, 2013 by fawkes Quote
Tonique Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 merge perfect , multumesc frumos! crezi ca e vreun sistem prin care ar putea sa ne prinda ? Quote
GarryOne Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 (edited) Si la mine merge brici.EDIT: Se creeaza conflicte daca intri pe addmefast din alta parte in timp ce scriptul lucreaza Edited March 10, 2013 by GarryOne Quote
stresulicy Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 metoda e buna, doar o singura problema, la inceput credeam ca fanii reali dau dislike ca na poate n-or fi multumiti de ceea ce postez, dar de unde, deci in 3 zile am avut aprox 500 like-uri addmefast si numai in seara asta in ultimile 4-5 ore vreo 15-20 dislike care n-ar fi avut cum sa fie de la pers din ro ca nu-i nici dracu activ la ora asta... Quote
stresulicy Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Si la mine merge brici.EDIT: Se creeaza conflicte daca intri pe addmefast din alta parte in timp ce scriptul lucreazaDa in mometul in care te-ai conectan pe un alt pc/browser etc esti deconectat automat ! Quote
GarryOne Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Am observat deja cateva probleme si nu mai este totul atat de roz. 1. Facebook te blocheaza timp de 2 zile, sa nu mai poti da like-uri, dupa ce rulezi scriptul vreo jumate de ora in continuu.2. Cei de la addmefast nu-ti mai adauga puncte daca nu esti activ pe pagina mai mult de nu stiu cate minute. Quote
scorpio2k2 Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 merge bine dar faza naspa e ca nu poti sa adaugi sa faci likeuri la o pagina Quote
GarryOne Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 merge bine dar faza naspa e ca nu poti sa adaugi sa faci likeuri la o paginaNu am inteles nimic. Quote
duku602 Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Merge sa iei like si pe site? (adica butonul de pe site-ul personal) Quote
GarryOne Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Merge sa iei like si pe site? (adica butonul de pe site-ul personal)Cum altfel? Prin intermediul addmefast, poti sa obtii like-uri la orice pagina de facebook vrei, chiar si la pagina de facebook a site-ului tau personal. Quote
duku602 Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Cum altfel? Prin intermediul addmefast, poti sa obtii like-uri la orice pagina de facebook vrei, chiar si la pagina de facebook a site-ului tau personal.tocmai asta este, ca nu vreau pe pagina de fb, eu vreau ca userii sa dea click pe butonul de like de pe site. Se poate asa? Quote
LeXxX2 Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 nu poti,userii dau like doar acolo la fb likes. Quote
Tonique Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 M-am gandit sa ma intorc cu un review Merge fantastic de bine si sunt foarte incantat de rezultate , e un sistem bunicel si-ti asigura un numar mare de like-uri / share pe pagina Am sa arat doar statisticile facute doar cu cateva ore de rulat. Total Likes? 568 Friends of Fans -- People Talking About This? 632 Weekly Total Reach? 921Puncte in minus ?Din cauza ToS'ului celor de la facebook , contul de pe care dai la randul tau tonele de like'uri devine blocat dupa un anumit timp , n-am stat sa vad care e intervalul exact...Pentru a-l debloca ai nevoie de un numar de telefon pe care sa-ti primesti un SMS de la ei.E folositor ce a postat el aici si te ajuta daca esti la inceput si te intereseaza un numar cat mai mare de like-uri.Am doar multumiri si numai de bine! Quote
mandeamarian Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 (edited) Multumesc. Merge parfum LATE EDIT: L-am rulat timp de 40 de min, totul bine si frumos, dupa 40 de min....imi da numai eroarea asta "Oops! Something went wrong. You are closing the popUp too fast."..........chiar si la pagini care inca nu am dat like.Ati patit si voi asa? Edited March 16, 2013 by mandeamarian Quote
1337 Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 SyntaxError: unknown command: VAR, line: 4 (Error code: -910) Quote
MrDeeJay Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 unde iti arata punctele castigate dand like pe facebook Quote