Maximus Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 (edited) Va place noul design FaceBook ? Edited March 15, 2013 by Maximus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Folosesc facebook pentru site-uri, si nu am vazut inca noul look. Mersi pt informatie, stiam ca vor schimba designul...-Gonzalez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Nici eu nu vad noul look.O poza ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted March 15, 2013 Author Report Share Posted March 15, 2013 am adaugat, scuze ca n-am pus de prima oara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 In loc sa mute un cacat dintr-o parte in alta, ar trebui sa isi mai cumpere niste servere deoarece de ceva timp merge ca pula Feisbucu asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Mie nu-mi place, acum vad poza. Nu ma impresioneaza cu nimic.-Gonzalez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuss615 Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Duce mai mult spre tumblr sau a?a mi se pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Mie mi se pare mai curat noul design.Din cate am inteles, vor sa faca interfata sa fie la fel pentru toate dispozitivele de pe care te loghezi(telefon, pc, tableta).Ca sa ai o consistenta asupra layout-ului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted March 15, 2013 Author Report Share Posted March 15, 2013 (edited) Mie mi se pare mai curat noul design.Din cate am inteles, vor sa faca interfata sa fie la fel pentru toate dispozitivele de pe care te loghezi(telefon, pc, tableta).Ca sa ai o consistenta asupra layout-ului.less cluster, more stories cica@TheTime ; dar cred ca e mai bine ca a mai rapas spatiu liber, sunt de parere ca nu trebuie sa incerci la maxim campul vizual al utilizatorului, inainte nu puteai sa dai un click fara sa vezi 2 3 aduri cu "loose fat","build muscle fast" etc + daca te uiti la procese (in cazul meu firefox) vei vedea ca e mai lejer acum firefox-ul .. la mine se simte pentru ca am procesorul cam mic Edited March 15, 2013 by Maximus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Este facut fix pe ideea din spatele MetroUI, content before chrome. Cu o tentativa de optimizare pentru touch.Dar nu imi place. Nu zic ca era mai bun anteriorul, dar cred ca se putea folosi mai eficient tot spatiul lasat liber. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Cum l-ai putea folosi ? si notificarile sa-ti apara in dreapta sus ? mie imi apar in stanga .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eusimplu Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 (edited) au muncit mult la designu asta, aproape 2 minute cred. Edited March 15, 2013 by eusimplu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 arata de rahat... oricum pentru mine nu are nici o relevanta facebooku asta ca nu il folosesc so fuck off Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aripipevant Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 arata de rahat... oricum pentru mine nu are nici o relevanta facebooku asta ca nu il folosesc so fuck off Mai schimba?i ?i voi vorba asta c? deja deveni?i ireali?ti, nici unul dintre voi nu folosi?i facebook-ul în scop propriu dar to?i face?i show matrimonial din el, deci hai s? fim serio?i.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Nici la mine nu e schimbat. E din cauza server-ului pe care ne arondeaza.Ideea e ca au schimbat locurile chatului si notificarilor, facand rocada intre ele. Acum o sa ne simtim ca si cand am fi trecut de la wingaoz la iOS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z2G Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Si care e design-ul? Faptul ca au schimbat culoarea la lista de prieteni si au mutat 3 icon-uri ? Foarte tare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stresulicy Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 defapt nu cred ca este asa, tocmai am creat un nou cont pe care sunt schimbari vizibile ale design-ului dar nu ca cele din imagine, oricum mie mi-au placut noile schimbari ce le-am vazut pe noul fb, dar sper sa fie doar atat nu ca in imaginea de mai sus ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...