kiranom Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 (edited) Daca prindeti prin loguri YM/FB/YT de unguri urmati exemplul meu.Propun dezvoltarea unui astfel de proiect ce vizeaza site-uri ce sustin autonomuia!unguroaica FB (click pt. poza)ungur FB (click pt. poza)cont YM ungursa-i scoatem din tara !fiti patrioti si voi, macar pe internet. Edited March 23, 2013 by kiranom Quote
JohnyCNAM Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Bine, bine.Numaru unu.Romanii au talent, nu ungurii firar ai drek. Quote
yoyois Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 I'm in.Daca vrem sa facem ceva, sa infiintam "un grup" si sa ne ocupam in principal cu atacul asupra grupurilor/persoanelor/institutiilor care sustin asta. Quote
Alienblink Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 ba, eu ii admir intr`un fel..nu tin cu ei dar ii admir..is pe pl. lor, lupta pt ei, is uniti, stau mandri si cu pieptul in fata chiar si in alta tara...iar romania..e un popor de hoti, lasi, talhari si curve..in mare parte...de asta am si fugit de acolo..asa ca nu veni "tu" cu fiti patrioti sau alte prostii cand "tu" vezi tigani care fac la buzunare batrani si inchizi ochii de frica, sau ti`ai vinde si sufletul pt un cacat suflat cu aur, etc...totul se rezolva pe moment daca fratele roman era om cu adevar..si prin "tu" ma ref. la romanul sters... Quote
kiranom Posted March 23, 2013 Author Report Posted March 23, 2013 (edited) A doua victima http://s12.postimg.org/dogsc0mj1/Untitled.jpg + alte cateva conturi de YM.edit: alta victima click pt. poza Edited March 23, 2013 by kiranom Quote
BogdanNBV Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Mai bine va folositi de conturile unguresti deja sparte sa puneti mana si pe cele ale prietenilor lor.Iar mai apoi postati acelasi mesja de pe toate, sa fie ceva mare si organizat. Quote
ringo95 Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Cine imi spune una dintre metode, pm me... va sustin in totalitate! Quote
yoyois Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 (edited) Sa nu aberam si sa ne laudam ca injuram ungaria de pe conturile unor copii nevinovati.Sa nu ajungem in troll.Daca vrem sa facem ceva trebuie sa fim organizati si sa lovim exact acolo unde doare (la modul figurat, desigur).Ma gandeam sa facem o lista cu principalele tinte.(persoane si institutii)LE:As fi incantat daca genul asta de discutii ar fi purtate ceva mai .. privat. Nu de alta, dar nu vreau sa ma vad in presa. Edited March 23, 2013 by yoyois Quote
eusimplu Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Nu uitati sa va protejati! Sa nu uitam ca ungurii ar face orice sa bage un roman in puscarie! Quote
abraxyss Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Nu mai generalizati, cu toate ca MAJORITATEA ungurilor merita ce facem noi aici, sunt putini care chiar ii doare-n pula de autonomie/s-au nascut fara sa vrea intr-o familie de unguri poate omu vrea cetatenie romana Quote
Syckchet Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Hai sa ne unim si sa le aratam noi ungurilor cine sunt romanii din Romania.Cat mai suportati sa ne ameninte si sa isi bata joc de o intreaga natiune? Quote
LiXon Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 ba, eu ii admir intr`un fel..nu tin cu ei dar ii admir..is pe pl. lor, lupta pt ei, is uniti, stau mandri si cu pieptul in fata chiar si in alta tara...iar romania..e un popor de hoti, lasi, talhari si curve..in mare parte...de asta am si fugit de acolo..asa ca nu veni "tu" cu fiti patrioti sau alte prostii cand "tu" vezi tigani care fac la buzunare batrani si inchizi ochii de frica, sau ti`ai vinde si sufletul pt un cacat suflat cu aur, etc...totul se rezolva pe moment daca fratele roman era om cu adevar..si prin "tu" ma ref. la romanul sters...Du-te ma acasa ca nu stii ce vorbesti. Quote
danger2u Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 pot sa zic doar atat:va admir pe voi hackeri adevarati Quote
TheOne Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 pe ei pe mama lor !!! alte site'uri inafara de udmr.ro ?? ca m-am tot jucat cu el . Quote
yceman Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 ce tiganie de copiiungurii maturi se pisa pe autonomie si pe toate cele politiceam fost si eu si am avut probleme cu vanzatori ca o ardeau in ungureste dar am stat si cu maghiari (diferenta intre ungur ungar si roman ungar) si au fost foarte ok asta cu facebook`u e copilarie ca si aia pustoaica de la covasna...o felicit dar pula measa nu ne certam cu ei de`an pulea...pe treburi politice Quote
yoyois Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 pe ei pe mama lor !!! alte site'uri inafara de udmr.ro ?? ca m-am tot jucat cu el .Cum te-ai jucat cu el? ai vazut tabelele? Cator oameni le pasa cu adevarat? cati stiu ce e aia SQLi?Eu cred ca merita sa facem mai mult, sa facem pagube(vizibile), prin orice mijloace(socialE, Sqli, exploits, Ddos)Sa devenim mai "tactici" si mai uniti.Altfel nu cred ca vom reusi sa facem ceva serios. Quote
Sweby Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 Eu sper doar ca stiti ca RST e monitorizat non-stop, si ca domnii de sus au acces la baza de date... Si in afara de asta mi se pare destul de tampita faza... Nu trebuie sa puneti toti ungurii in aceeasi galeata. Poate persoanele respective nu aveau nici o treaba. E la fel ca si faza cu tiganii. O parte din tiganii au furat/violat/omorat in italia si de acolo aia s-au enervat pe noi, pe toti. Nu ne-a convenit, ca de ce ne pune laolalta pe toti?Dar daca stiti sigur ca ungurul respectiv e un imputit, atunci e ok . Quote
yoyois Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 Eu sper doar ca stiti ca RST e monitorizat non-stop, si ca domnii de sus au acces la baza de date... Si in afara de asta mi se pare destul de tampita faza... Nu trebuie sa puneti toti ungurii in aceeasi galeata. Poate persoanele respective nu aveau nici o treaba. E la fel ca si faza cu tiganii. O parte din tiganii au furat/violat/omorat in italia si de acolo aia s-au enervat pe noi, pe toti. Nu ne-a convenit, ca de ce ne pune laolalta pe toti?Dar daca stiti sigur ca ungurul respectiv e un imputit, atunci e ok .Pt domnul EyE Above:Nu poti pedepsi libertatea de explimare. In + vreau sa vad reactia publica la stirea "Hackeri arestati pt ca au spart siteuri unguresti ce sustineau autonomia ,si au postat msg nationaliste". Avem un motiv. Cum si RNS a avut.2. Nu mi se pare corect sa dam in stanga si in dreapta cu coasa, doar sa curga sange de ungur. Exista un mecanism central ce sustine autonomia(pe undeva la niv ministerelor si diplomatilor) si catva extremisti convinsi. Daca ii "decapitam" pe astia, restul "corpului" devine inutil. Quote
jetus Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 Ceva fara rost, maxim vom ajunge sa fim prin presa, nu vom rezolva nimic, doar ii vom provoca si pe "hackerii unguri" sa faca si ei ceva. Si daca o facem o facem in masa mare, luam cateva sute de site-uri, mii de conturi si emailuri in 2 zile si gata. Quote
Kwelwild Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 (edited) E mult pana prindeti un cont, apoi folositi-va de acel cont si trimiteti link-uri catre 'scam' prietenilor lor. Asa veti prinde mai multe conturi de unguri a caror poza de profil va fi cea cu fata. Edited March 24, 2013 by Kwelwild Quote
Sweby Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 Pt domnul EyE Above:Nu poti pedepsi libertatea de explimare. In + vreau sa vad reactia publica la stirea "Hackeri arestati pt ca au spart siteuri unguresti ce sustineau autonomia ,si au postat msg nationaliste". Avem un motiv. Cum si RNS a avut.2. Nu mi se pare corect sa dam in stanga si in dreapta cu coasa, doar sa curga sange de ungur. Exista un mecanism central ce sustine autonomia(pe undeva la niv ministerelor si diplomatilor) si catva extremisti convinsi. Daca ii "decapitam" pe astia, restul "corpului" devine inutil.1. Libertatea de exprimare nu se poate pedepsi(ba da), dar faptul ca ai obtinut acces neautorizat la datele personale ale unor indivizi da. Aveti un motiv, ca si RNS. Gruparea RNS a spart site-uri importante de afara, nu conturile de facebook ale unor posibili nevinovati. Si de RNS nu a stiut nimeni(aproape) pana in momentul in care au dat deface-ul. Daca ati da acum deface la UDMR.ro pariu ca in urmatoarele 5 - 10 min. apare garda la usa voastra.Eu nu tin cu ungurii, sa nu ma intelegi gresit. Dar daca vreti sa faceti ceva, faceti-o cu cap si organizat. Quote
yoyois Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 1. Asta zic si eu! Sa nu ne laudam cu conturile de facebook ale copilasilor.Sa spargem site-uri si conturi importante.2. Eu ma refeream la nenea ala care face printscreen la discutiile noastre.Daca e sa o ardem serios, o ardem underground. Astept sa faca cineva un chat privat pe tema asta (eu nu am acum timpul necesar). Quote
Devira.b0t3r Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 Ma bag si eu baieti. Ajut cu ce pot:) MUIE LA UNGURI! Quote