2time Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Care ziceti ca e mai bun , mai sigur , mai rezistent ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GorbanescuAndrei Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Iphone 5S.Ma doare in pula de aia care se plang ca e scump,naspa sau mai stiu eu ce motive auzite la televizor,prieteni orfani,sau de la tactu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seboo00111 Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Mai bun : 5S;Mai sigur : iOS> AndroidRezistenta: (ordine descrescatoare) Seria Lumia 900+ ( Cu gorilla glass) > iPhone > Seria Galaxy SNu am avut iPhone , ba din' contra, am un Android, mi-ar creste fire albe sa insir toate motivele pentru ce am afirmat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 (edited) Si Galaxy S3 e mai bun ca iPhone 5, dar de S4 nici nu mai zic, il bate la pas.Samsung Galaxy S4 vs Apple iPhone 5 - Phone specs comparisoniPhone 5 nu e la nici un capitol mai bun ca S4, in schimb, Galaxy S4 are urmatoare chestii mai bune.-Marimea display-ului-Rezolutia-Pixel density-Mai multi sensori-Bateria mai buna-CPU mai puternic-RAM mai mare-Camera spate mai buna-Camera fata mai buna Edited September 25, 2013 by GarryOne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutz15 Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Mai bun : 5S;Mai sigur : iOS> AndroidRezistenta: (ordine descrescatoare) Seria Lumia 900+ ( Cu gorilla glass) > iPhone > Seria Galaxy SNu am avut iPhone , ba din' contra, am un Android, mi-ar creste fire albe sa insir toate motivele pentru ce am afirmat.New iPhone5 Fingerprint Sensor Hacked with Old Technique:>...Prefer Android, deci S4. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GorbanescuAndrei Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 (edited) New iPhone5 Fingerprint Sensor Hacked with Old Technique:>...Prefer Android, deci S4.Ai de pula mea =).Du-te inapoi in pestera.Fingerprint nu e obligat,ai si alte optiuni sau niciuna. Edited September 26, 2013 by hate.me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Si Galaxy S3 e mai bun ca iPhone 5, dar de S4 nici nu mai zic, il bate la pas.Samsung Galaxy S4 vs Apple iPhone 5 - Phone specs comparisoniPhone 5 nu e la nici un capitol mai bun ca S4, in schimb, Galaxy S4 are urmatoare chestii mai bune.-Marimea display-ului-Rezolutia-Pixel density-Mai multi sensori-Bateria mai buna-CPU mai puternic-RAM mai mare-Camera spate mai buna-Camera fata mai bunaDegeaba ai CPU ?i RAM dac? n-ai OS. E ca ?i cum ai avea 128GB ram ?i nu? câte nuclee la procesor ?i Windows 95 pe 32 de bi?i.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutz15 Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 (edited) Ai de pula mea =).Du-te inapoi in pestera.Fingerprint nu e obligat,ai si alte optiuni sau niciuna.Ala e?ti tu ma? Era doar o ?tire stai flexat, în leg?tura cu s4>i5 este opinia mea, asa ca du-te ?i cânta la alta masa... Edited September 26, 2013 by hate.me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Candva radea lumea de tine daca aveai telefon "caramida" Acum esti cel mai smecher cu "caramida" in buzunar (gen s4) Prefer Iphone 4/5 sunt prea fine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Raman la parerea ca un telefon trebuie folosit pentru scopul lui principal cat mai mult timp posibil(adica vorbitul la telefon). In concluzie un telefon la care bateria tine cateva zile e mult mai ok decat un "smartphone" la care raman fara baterie cand mi-e lumea mai draga. Daca vrei sa te joci chendi cra? cand te caci ia-ti o tableta, se vede mai frumos si stii ca nu ramai fara baterie din senin la telefon cand ai mai mare nevoie (detin un S2 si am avut si un iPhone 4. Ambele m-au incurcat mai mult decat m-au ajutat. S2-ul sta fara baterie de vreo 2 luni aruncat intr-un sertar si iPhone-ul l-am vandut...). P.S.: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bDyds Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Depinde de gustul fiecaruia, probabil ambele iti vor satisface nevoile. Totusi, daca vrei o experienta multimedia superioada, alege S4 pentru ecranul FULL HD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 La hardware s4 il bate rau pe iphone dar la software,ios e mai bun.Eu aleg android,fiindca numi place ios,nu e customizabil cum vreau eu.Deci s4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 iphone pur si simplu merges4 faci ce vrei pe cand iphone te limiteaza, libertatea e mai importantaconcluzia s4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
player81 Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Sunt posesor de S3 si sunt super multumit de el ... il recomand la oricine. Dar multitaskingul de la apple face toti banii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Degeaba ai CPU ?i RAM dac? n-ai OS. E ca ?i cum ai avea 128GB ram ?i nu? câte nuclee la procesor ?i Windows 95 pe 32 de bi?i..Dacat tu compari Android cu Windows 95, no comment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Va rog frumos explicati-mi si mie cum p mea e mai bun IOsu pixdii decat Androidu, fratii mei colorati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_ Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nein Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Va rog frumos explicati-mi si mie cum p mea e mai bun IOsu pixdii decat Androidu, fratii mei colorati e mult mai bun si mai eficent , si nu iti i-a atata timp sa faci o chestie . .. fiecare cu parerea lui dar eu prefer 5S . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Eu prefer oricand IOS(vedeti pe ce e bazat ios), nu inteleg la android de ce trebuie sa ruleze zeci de cacaturi care apartin de google(Maps,etc), chiar daca le inchizi tot apar... e enervant.Si sincer, apple-ul cu ios se misca mai bine decat android din cauza ca e mai clean. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danger2u Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 degeaba ai iphone 5s cu 64 bit,amprenta digitala,processor A7 si M7 daca nu ai aplicatii pentru a putea foosi la maxim puterea lui.android l-am folosit de cateva ori si in afara de libertatea sistemului operativ,nu am vazut decat haos.poate sunt eu prea obisnuit cu ios fiind utilizator de cativa ani buni.parerea mea e ca fiecare isi ia telefon in baza nevoilor lui.vrei libertate de sistem si personalizare la maxim,ecran mai mare,baterie mai buna:iti iei Androidvrei sa fii la moda si sa te lauzi ca ai telefon de 1000 de euro,dar nu poti sa trimiti un fisier prin bluetooth sau nu poti sa pui o sonerie din muzica ta si sa ai un sistem inchis:iti iei iphone.pana acum imi place Nexus 4,dar astept Nexus 5 sa vedem ce imbunatatiri are. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandrei Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Iphone 5S.Ma doare in pula de aia care se plang ca e scump,naspa sau mai stiu eu ce motive auzite la televizor,prieteni orfani,sau de la tactu.Mersi pentru permanent,nu ai bani,nu mai veni cu argumente ca nu e bun.SIMPLUIphone5s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 vrei sa fii la moda si sa te lauzi ca ai telefon de 1000 de euro,dar nu poti sa trimiti un fisier prin bluetooth sau nu poti sa pui o sonerie din muzica ta si sa ai un sistem inchis:iti iei iphone.G?se?te te rog alte motive pentru c?: po?i s? transferi fi?iere prin bluethooth ?i po?i s? pui ce ringtone vrei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tawdarky Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 G?se?te te rog alte motive pentru c?: po?i s? transferi fi?iere prin bluethooth ?i po?i s? pui ce ringtone vrei.Se referea la faptu ca nu poti sa trimiti de pe un iphone pe un alt telefon care nu e apple.Merge doar iphone <-> iphone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Simplu: pe iOS n-am "jucarii" ca pe android. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members dancezar Posted September 26, 2013 Active Members Report Share Posted September 26, 2013 (edited) Consider ca android este mai customizabil si iti ofera o libertate mai mare fata de IOS .Ruleaza aplicatii pe fundal asta e da de unde stiti voi ca pe IOS nu ruleaza nimic pe fundal? Cat despre chestia cu Fingerprint ganditiva putin cei de la Mar ar sti oricand ce aprenta aveti e ca la puscarie cand li se ia aprente detinutilor pentru a le tine evidenta->Securitate? mai ganditiva putin Edited September 26, 2013 by danyweb09 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...