taxig Posted February 25, 2014 Author Report Share Posted February 25, 2014 Salut ! Cu toate c? am avut ?i am din p?cate probleme destul de grave cu ma?ina (am g?sit-o lovit? nasol in parcare), am reu?it m?car temporar sa o pun pe picioare ?i s? continui proiectul. Continuând "povestea" proiectului, am avut pl?cerea ast?zi s? cunosc o persoan? foarte special?, care chiar dac? este cople?it? de probleme (medicale grave,financiare,de tot felul), continu? s? lupte ?i se str?duie?te s?-?i traiasc? via?a, chiar dac? duce un trai enorm de greu. Ea este dna Daniela, de profesie doctor , acum pensionat? pe caz de boal? (pe o sum? mizer?). De multe ori m? intreb ce a? face eu dac? m-a? afla în situa?ia oamenilor pe care-i ajut, dac? a? rezista... Am r?mas foarte pl?cut surprins de discu?iile pe care le-am avut cu dânsa ?i sper s? o mai pot ajuta ?i în viitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3sp3ct Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Frumoasa initiativa, nu o faci pe gratis, vei fi rasplatit, oricum e bine ca ajuti oameni, mai ales ca o faci "pe spatele tau", respect! Succes in continuare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Nu mai colaborezi cu Toyota ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxig Posted February 25, 2014 Author Report Share Posted February 25, 2014 Am colaborat cu Toyota doar in luna noiembrie,atat a tinut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Am colaborat cu Toyota doar in luna noiembrie,atat a tinut.Si-au facut reclama pe spatele tau . Daca le pasa cum afirma iti lasau masinile nelimitat . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Am colaborat cu Toyota doar in luna noiembrie,atat a tinut.Incearca sa ii contactezi pe cei de la Renault/Dacia, poate te alegi cu vreun logan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxig Posted February 25, 2014 Author Report Share Posted February 25, 2014 E greu sa obtii colaborari cand nu reprezinti o entitate juridica , iar eu tocmai asta am evitat. Insa .. sunt constient acum ca trebuie sa procedez altfel ca sa extind proiectul , chiar daca asta e un lucru incert. Momentan ma zbat sa-l mentin in picioare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxig Posted March 15, 2014 Author Report Share Posted March 15, 2014 Împreun? cu Coca Cola, am realizat ceva frumos : http://www.youtube.com/watch?v=y0rsdRCnxAs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Bravo, poate mai gasesti si tu ceva sponsori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Link nou catre video cu Coca-Cola: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxig Posted August 25, 2014 Author Report Share Posted August 25, 2014 Salut,Cristi a fost dat afara din casa de un proprietar pus pe "smecherii".L-am gasit in strada, cu sacii de haine aruncati pe trotuar. L-am ajutat , am reusit impreuna sa ii mutam lucrurile intr-un loc sigur. Ii dorim mult noroc mai departe, e un baiat de nota 10! www.taxigratis.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxig Posted September 5, 2014 Author Report Share Posted September 5, 2014 Am adus mici modificari site-ului : site-ul era construit in html , l-am reconstruit in .php (simplu, cu sectiuni separate pt header,sidebar,footer) si alte modificari in materie de design.Orice sugestie este binevenita. Multumesc.TAXIGRATIS.RO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
askwrite Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 Am adus mici modificari site-ului : site-ul era construit in html , l-am reconstruit in .php (simplu, cu sectiuni separate pt header,sidebar,footer) si alte modificari in materie de design.Orice sugestie este binevenita. Multumesc.TAXIGRATIS.ROCand dai click pe o "pagina" din header, sa-ti stea fix acel hover albastru, sa stii pe ce pagina te aflii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Salut,Cristi a fost dat afara din casa de un proprietar pus pe "smecherii".L-am gasit in strada, cu sacii de haine aruncati pe trotuar. L-am ajutat , am reusit impreuna sa ii mutam lucrurile intr-un loc sigur. Ii dorim mult noroc mai departe, e un baiat de nota 10! www.taxigratis.ropentru faza asta meritati toti respectu. mi s-a facut mila de el cum am vazut poza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin_and Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Felicitari ! Respect ! Multa Sanatate ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxig Posted September 6, 2014 Author Report Share Posted September 6, 2014 Manifest TAXI GRATIS : Fapte, nu vorbe!Împreun? cu Leon Adama ,am pictat (momentan în sectorul 6 , urmeaz? ?i celelalte sectoare) imaginea primarului Rares Manescu pe asfalt, peste .. gropi! Asocierea imaginii dânsului cu gropile din Bucure?ti reprezint? un precedent, prin aceast? ac?iune sperând s?-i aducem în aten?ia publicului pe cei responsabili de între?inerea infrastructurii rutiere, dac? dân?ii prin propria lor ini?iativ? nu i?i îndeplinesc promisiunile. Pl?tim taxe, impozite, accize. Vrem fapte, nu promisiuni!Dorim s? aten?ion?m într-un mod vizibil situa?ia grav? existent? în acest ora? din acest punct de vedere. Cei mai defavoriza?i sunt b?trânii, persoanele nev?z?toare, bicicli?tii ?i in fond, noi to?i. Ne-am s?turat s? ne punem în pericol vie?ile, atât ale noastre cât mai ales a celor din jur, c?lcând în gropi, ocolind cr?p?turi imense, înc?lecand borduri peste care nu putem trece.Arat? c? î?i pas?! Promoveaz? ?i tu articolul mai departe! Prin unitate, construim o capital? a?a cum ne dorim! (Adresa gropilor: sub Podul Grant, Bvd. Iuliu Maniu 160, Aleea Istru 2) POSTAREA originala de pe FACEBOOK : https://www.facebook.com/Taxi.Gratis.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxig Posted September 8, 2014 Author Report Share Posted September 8, 2014 Salut!Am realizat zilele trecute un video interviu pentru The Right One. Am discutat despre proiectul Taxi Gratis, motivele care stau la baza infiintarii proiectului si despre noua campanie (cea prezentata mai sus), "Fapte, NU Vorbe". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed123 Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Este foarte frumos ceea ce faci , succes in continuare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aripipevant Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Felicitari pentru proiect, ini?iativ?, curaj ?i oportunism etc. De obiectat ar fi s? nu te implici în politic? c? nu are relevan?? cu proiectul - cel cu taxiul gratuit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4rk Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Felicitari pentru proiect. Dar totusi, la cate persoane care ar avea nevoie de acest "taxi gratis" costurile ar fi imense si ar fi nevoie de un loc unde sa se poata strage niste donatii pentru intretinerea proiectului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxig Posted November 2, 2014 Author Report Share Posted November 2, 2014 Multumesc pentru gandurile bune!Ai un blog, un site personal sau po?i promova prin alt? modalitate proiectul TAXI GRATIS? Î?i punem la dispozi?ie materialele grafice,respectiv orice alt tip de informa?ie î?i este necesar?.Scrie-ne pe office@taxigratis.ro. Prin unitate,schimb?m lucrurile în bine! Multumim ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxig Posted November 29, 2014 Author Report Share Posted November 29, 2014 Salut, Cu sprijinul celor de la Kanal D, am creat un material video despre proiectul nostru, el fiind difuzat la Stirile Zilei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Foarte buna initiativa, felicitari Uite ca mai sunt si oamenii care nu se gandesc doar la bani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxig Posted December 9, 2014 Author Report Share Posted December 9, 2014 Facem fapte bune de diminea??! #taxigratis #spitalulmonza TAXIGRATIS.RO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinny Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 (edited) Sunt foarte impresionat de ceea ce faci. Voi vorbi cu echipa de la bunadimineata.ro, si daca esti si tu de acord, iti vom trimite cateva intrebari pentru un interviu, ne raspunzi frumos la ele si il publicam la noi pe site si pe pagina de facebook. Edited December 12, 2014 by Shinny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...