TheTime Posted October 23, 2013 Report Posted October 23, 2013 (edited) Salut baieti,Am aflat si eu de curand ca cei de la brainbench.com ne ofera posibilitatea de a da teste de certificare gratuit. Costa 5 euro pentru a obtine un certificat digital pentru o certificare, dar nu este obligatoriu de platit, rezultatele certificarii se pot trimite via email, on demand.Mai sunt aproximativ 40 de ore in care se pot obtine certificarile si domeniile sunt foarte variate, deci ati face bine sa aruncati un ochi pe acolo, sunt sigur ca veti gasi 2-3 care sa va "coafeze" mai frumos CV-ul.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Gata cu bla-bla-ul, partea de challenge:Intrati pe brainbench.com, va faceti un cont (preferabil cu datele voastre reale, daca veti vrea sa folositi in real life certificarea) si dati testul pentru a obtine certificarea Information Technology Security Fundamentals.Postati aici scorul obtinut (nu va speriati, este pe o scara de la 1 la 5) + o poza ca dovada. Toti participantii vor primi de la mine (poate si de la altii) like + rep, voi incerca sa gasesc si un premiu mai consistent pentru cel ce va obtine cel mai bun punctaj.Bine de stiut: sunt 40 de intrebari, 3 minute per intrebare, deci rezervati-va ceva timp pentru acest challenge. Ramane la latitudinea voastra daca veti incerca sa cautati raspunsurile pe google sau daca veti bifa doar ceea ce cunoasteti. We'll never know.Challenge-ul se termina peste vreo 40 de ore, mai exact atunci cand nu veti mai putea obtine certificarile gratuit.Multa bafta!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~LE: Prin bunatatea lui Andrei, cei care obtin cele mai bune 2 scoruri vor primi cate un bilet la Defcamp! Asadar avem 2 premii destul de consistente pentru acest challenge! Edited October 24, 2013 by TheTime Quote
nedo Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 (edited) Heh, 2.82, nu ma asteptam sa iau atat, daca ajungeam la 2 eram fericit clickNu ma las Totusi vreau sa vad ce scor ia nytro la testul ce c++ Eu la cel de c++ am luat 3.02 3.02 Scored higher than 39% of all previous test takers.Demonstrates a solid understanding of core concepts within this topic. Appears capable of working on most projects in this area with moderate assistance. May require some initial assistance with advanced concepts, however.Strengths Construction and Destruction Weak Areas Types Exceptions Standard Template Library Encapsulation and Classes Edited October 25, 2013 by nedo 1 Quote
curiosul Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 (edited) Cu puting Google cred ca se obtinea lejer peste 3 si ceva... Edited October 24, 2013 by curiosul 1 Quote
Anndry Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 Eu nu am trecut (cu 2.6). O sa incerc inca odata, mai atent. Quote
seneq Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 3.45 Unele intrebari erau prea complicate. 1 Quote
TheTime Posted October 24, 2013 Author Report Posted October 24, 2013 (edited) http://www.brainbench.com/content/transcript/consumer/topicdetail.do?testid=13174536Unele intrebari mi s-au parut limbi straine, noroc cu cele legate de windows sau active directory. M-as fi asteptat sa fie mai usor de atat...Felicitari tuturor participantilor!LE: 3.35 Edited October 25, 2013 by TheTime Quote
TheTime Posted October 24, 2013 Author Report Posted October 24, 2013 Prin bunatatea lui Andrei, cei care obtin cele mai bune 2 scoruri vor primi cate un bilet la Defcamp! Asadar avem 2 premii destul de consistente pentru acest challenge!Scorul meu nu se ia in considerare, am apucat deja sa cumpar biletul. Puteti sa dati testul de mai multe ori, voi considera cel mai bun rezultat.Mai este aproximativ o zi in care puteti da testele de certificare gratuit. Multa bafta tuturor! Quote
bcman Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 Imi pare rau ca a trebuit de 2 ori sa plec de la tastatura si aveam doar o singura pauza. Astfel, am pierdut 2 intrebari. Nu am folosit nicio "sursa de inspiratie". http://s22.postimg.org/vsb7t1fe9/Screenshot_10242013_05_11_15_PM.png 1 Quote
robyyxx Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 (edited) Am facut testul pe telefon avand probleme cu calculatorul Edited October 24, 2013 by robyyxx Quote
sensi Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 Test: Information Technology Security FundamentalsDate: 24-Oct-2013Score: 2.00Weights: 100% Information Technology Security FundamentalsElapsed time: 13 min 13 sec Daca stai la fiecare intrebare 2 min, calm, sa te gandesti faci peste 3, cred ca o sa-l mai fac o data maine, cand am mai mult timp Quote
bodostyle Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 (edited) // Edit , scuze , nu am citit bine ca doar pentru acea certificare se posteaza. Edited October 24, 2013 by bodostyle Quote
mrreboot Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 (edited) // Edited October 24, 2013 by kandykidd 1 Quote
Anndry Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 (edited) Am mai dat testul odata, aproximativ acelasi scor, de data asta am si o poza:edit: mortii lor site-uri de upload. Edited October 25, 2013 by Anndry Quote
TheTime Posted October 25, 2013 Author Report Posted October 25, 2013 (edited) Dragii mei,Timpul rezervat acestui challenge s-a scurs, acestea sunt rezultatele noastre:seneq - 3.45 -> castigator una bucata bilet DefcampTheTime - 3.35sadik - 3.32 -> nu poate ajunge la Defcamp, deci biletul merge catre Bcmanbcman - 3.32 -> castigator una bucata bilet Defcamprobyyxx - 3.05kandykidd - 2.98Gecko - 2.91shaggi - 2.91Mandrake1942 - 2.85nedo - 2.82curiosul - 2.77Anndry - 2.6 (a 2-a poza nu se vede)sensi - 2.00Felicitari tuturor participantilor care au reusit sa treaca testul de certificare, sper sa va fie utile pe viitor. Si, pe de alta parte, sper ca v-a ajutat si sa descoperiti alte nuante ale securitatii IT.Din nou, felicitari!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~seneq, sadik, pentru a va revendica premiile trebuie sa ii dati un mesaj privat lui Andrei in care sa va spuneti nume, telefon, email. Nu uitati sa mentionati ca ati castigat biletele aici.Daca vreunul din voi nu are nevoie de bilet (nu poate ajunge la eveniment sau ati cumparat deja unul), puteti sa lasati premiul urmatorilor din lista. Edited October 29, 2013 by TheTime Quote