AlMalalah Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Asta e programul:https://www.sublimetext.comIar aici aveti tutorialele:http://net.tutsplus.com/articles/news/perfect-workflow-in-sublime-text-free-course/Si eu am descarcat acest program insa mi se pare greu de folosit. Sunt curios daca il foloseste cineva. Quote
GarryOne Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Cum sa ti se para greu Sublime Text? Quote
eusimplu Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Eu deja era sa scap cafeaua cand am vazut ca are un curs special pentru el, serios?! Quote
Gio33 Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Inafara de niste pluginuri si niste scurtaturi, nu prea difera de notepad++ .. si da, pana la urma ce-i asa greu? Daca Sublime ti se pare greu, incearca Netbeans Quote
GarryOne Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Daca Sublime ti se pare greu, incearca Netbeans Dar nu are nicio treaba nici NetBeans-ul, cu toate ca este un IDE, dar fiecare editor de asta are niste functii de baza ca file, edit, tools, settings si asa mai departe. Daca nu te duce capul sa folosesti un program de asta fara instructiuni, inseamna ca n-ai treaba cu IT-ul. Quote
malsploit Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 @AlMalalah sincer nu cred ca ai nevoie de sublime. Poti sa folosesti notepad++. Optiunile pe care le are in plus fata de celelalte editoare de text, nu te ajuta cu nimic deocamdata. Cand o sa incepi sa programezi si sa scrii sute de linii de coduri, poate o sa simti nevoia de altceva. Pana atunci joaca-te cu notepad++, invata despre plugin-uri etc. Eu folosesc gedit si mi se pare perfect. daca vrei sa acumulezi informatii, fa cunostina cu vi/vimftp://ftp.vim.org/pub/vim/doc/book/vimbook-OPL.pdf Quote
GarryOne Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 @AlMalalah sincer nu cred ca ai nevoie de sublime. Poti sa folosesti notepad++. Optiunile pe care le are in plus fata de celelalte editoare de text, nu te ajuta cu nimic deocamdata. Cand o sa incepi sa programezi si sa scrii sute de linii de coduri, poate o sa simti nevoia de altceva. Pana atunci joaca-te cu notepad++, invata despre plugin-uri etc. Eu folosesc gedit si mi se pare perfect. daca vrei sa acumulezi informatii, fa cunostina cu vi/vimftp://ftp.vim.org/pub/vim/doc/book/vimbook-OPL.pdfEu am folosit aproape 2 ani Notepad++ si de cateva luni am trecut la Sublime Text. Pot spune ca diferenta e considerabila.Highlighting-ul, autocompletion-ul si alte functii ca Snippets de la Sublime Text, nu se compara cu Notepad++. Quote
pre.testmon Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 Nimic nu se compara cu Coda sau Sublime. Quote
skull Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 N-a zis nimeni inca ceva de emacs sau vim. Sublime mi se pare ok, da' nu vad cum s-ar putea compara cu vim. Quote
pre.testmon Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 ^Adevarat, doar ca cineva care lucreaza strict si in mod constant cu html,css,js,php si nu e indeajuns de experimentat dar totusi doreste si o oarecare eficienta nu are ce cauta cu vim. Quote
M2G Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 N-a zis nimeni inca ceva de emacs sau vim. Sublime mi se pare ok, da' nu vad cum s-ar putea compara cu vim.Uite asa: https://tutsplus.com/lesson/vintage-mode/ Quote
net3design Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 As recomanda Sublime Text si Coda, dar depinde de fiecare. Quote
AlMalalah Posted January 23, 2014 Author Report Posted January 23, 2014 Cum sa fie usor Sublime ma ? Pe bune...Habar n-ai ce comenzi trebuie sa scrii si unde sa le scrii. E si normal sa ai tutorial pentru asa ceva. Tot felul de comenzi parca ai programa editorul in sine in loc sa-l folosesti ca pe un program uzual.E foarte greoi, pe bune, si nu trolez deloc cum zicea cineva mai sus. Quote
Pacalici Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 Eu unu il folosesc doar cu sass si impreuna cu un compilator pentru responsive websites. Notepad++ in rest cand codul nu este mare. Quote