Silviu Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 Nu sunt cu politica, dar e bun de purtat prin cas? . Sus?ine-l pe Victor Ponta cu un LIKE Quote
QUADMACHINE Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 Ai dreptate, bun de purtat prin casa. Quote
BogdanWDK Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 Cameleonic recomanda , si-a comandat 6 sa-si faca unul singur pe marimea ei. Quote
Aerosol Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 Cameleonic recomanda , si-a comandat 6 sa-si faca unul singur pe marimea ei.WTF? @stefancel mai tare post pe anu' asta Quote
EAdrian Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 (edited) hahahahaha hahahahaha hahaha! vr?jeal? ieftin?!Dac? arunca?i o privire prin view-source a?i fi v?zut c? datele completate de "cet??eni" nu sunt stocate nic?ieri....deci e ?EAP?//edit: Am salvat ?i codul surs? c? sunt curios dac? remediaz? "problema" sau las? ?eapa pân? la cap?t. Edited September 29, 2014 by EAdrian Quote
PassaMan Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 hahahahaha hahahahaha hahaha! vr?jeal? ieftin?!Dac? arunca?i o privire prin view-source a?i fi v?zut c? datele completate de "cet??eni" nu sunt stocate nic?ieri....deci e ?EAP? ieftin?S-a tinut vreodata vreun politician de cuvant? Quote
Silviu Posted September 29, 2014 Author Report Posted September 29, 2014 hahahahaha hahahahaha hahaha! vr?jeal? ieftin?!Dac? arunca?i o privire prin view-source a?i fi v?zut c? datele completate de "cet??eni" nu sunt stocate nic?ieri....deci e ?EAP? ieftin?Sunt pe telefon. Mâine voiam s? verific ce ?i cum. Ciudat c? nu merge. E în interesul lor. Quote
QUADMACHINE Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 PONTA si POANTELE lui - un mesaj pe prima pagina pe blog-ul lui ar fi frumos Quote
dekeeu Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 hahahahaha hahahahaha hahaha! vr?jeal? ieftin?!Dac? arunca?i o privire prin view-source a?i fi v?zut c? datele completate de "cet??eni" nu sunt stocate nic?ieri....deci e ?EAP?//edit: Am salvat ?i codul surs? c? sunt curios dac? remediaz? "problema" sau las? ?eapa pân? la cap?t.Request-ul nu se face c?tre index.php ?http://alaturideponta.ro/index.php Quote
aelius Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 <form id="form" action="" method="get"> <- self Quote
EAdrian Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 (edited) Request-ul nu se face c?tre index.php ?http://alaturideponta.ro/index.phpNu, am încercat tot felul de chestii pentru a primi o eroare îns? tot ce primesc este HTML-ul înapoi.?i oricum dac? ar fi existat o verificare ar fi fost pe _POST, nu pe _FILES ?i ar fi trebuit s?-mi returneze ceva, nu?//edit. bun.. s? zicem c? gre?esc eu... ei cum verific? dac? i-am dat like? sau pot s? mint ?i primesc moca tricoul? ...sau iau like cu like verificând to?i ?ia 50.000 care ?i-au b?gat datele?//edit2. cred c? ar strânge mai multe like-uri din ads-urile facebook-ului decât din tricouri.am c?utat la chinezi tricouri ieftine http://www.alibaba.com/product-detail/Custom-Print-gym-t-shit-Blank_152096735.html ?i sunt în jur de 10lei..deci 50.000 * 10 vin 11.000€cam câte like-uri ar face cu 11.000€ din reclamele de la fb? Edited September 30, 2014 by EAdrian Quote
devilox Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 hahahahaha hahahahaha hahaha! vr?jeal? ieftin?!Dac? arunca?i o privire prin view-source a?i fi v?zut c? datele completate de "cet??eni" nu sunt stocate nic?ieri....deci e ?EAP?//edit: Am salvat ?i codul surs? c? sunt curios dac? remediaz? "problema" sau las? ?eapa pân? la cap?t.acum cateva zile i-am facut o farsa unei colege si am inscris-o acolo a fost sunata dupa 1 zi de o baba sa ii expedieze tricoul. Quote
Gio33 Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Luati tricouri ca tot din banii vostri sunt cumparate ati ajuns sa va lamentati pentru un cacat de tricou inscriptionat cu jegu ala de partid, pentru maimitoiu ala ieftin de Ponta. Si stati linistiti ca un tricou d'ala mai mult de 2 lei nu e, va cumpara ca pe ultimii fraieri. Quote
hack1409 Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 @EAdrian like-urile de pe facebook nu ii aduc si voturi Quote
Moderators Dragos Posted September 30, 2014 Moderators Report Posted September 30, 2014 In afara sa-l folosesti pe post de carpa sa mai stergi praful sau geamul de la masina, n-ai ce face cu el. Quote
GarryOne Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Nu merit? tricoul când sunt nevoit sa vad toat? reclama asta. Poate ii influen?eaz? pe unii mai slabi de înger ?i asta e catastrofal. Dac? era un iframe în care se vedea doar formularul, era ceva admisibil. Quote
Gotyc Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Ma sunat o gajica acuma si o zis ca ma suna unu in legatura cu tricoul unu care e in zona mea Quote
SticKyWoX Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Abia astept sa ma sune si sa intrebe de domnul: "Miseru Pepula" Quote
hitlerr Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 cat de idiot sa fi sa iti comanzi un tricou rosu cu psd? Quote
SticKyWoX Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 cat de idiot sa fi sa iti comanzi un tricou rosu cu psd?E doar rosu, neinscriptionat. Quote
QUADMACHINE Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 M-a sunat astazi o pizda direct din biroul lui Ponta(avea o voce gematoare) ca sa imi spuna despre tricoiu` lor.Desigur ca am acceptat si asa nu mai am carpe de sters praful. Quote
Eddie91 Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Wtf is wrong with you ? E 5-10 lei un tricou asemanator...Nu le mai dati apa la moara zdrentelor astora din politica,se vor crede mult mai importanti decat in mintea lor bolnava sunt,singura optiune cand va suna ar trebuie sa le raspundeti in loc de "alo" Muie Ponta. Quote
FreddieTux Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Carpe de praf am destule, dar ar fi fost frumos sa am una cu sigla psd pe ea. Pacat ca nu sunt inscriptionate Quote
Shinoo Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Tocmai ce m-a contactat o.... din aia ce lucreaza pentru ponta Quote
Speed123 Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Nu as purta un asemenea dar "electoral" Quote