Active Members MrGrj Posted January 19, 2015 Active Members Report Posted January 19, 2015 (edited) Lucrez de ceva timp la chestia asta si m-am gandit sa o impartasesc cu voi.Este o aplicatie simpla, facuta folosind doar C# pur. Aveti posibilitatea de a selecta calitatea video-ului in functie de conexiunea pe care stiti ca o aveti la net.Din pacate insa, are un mic bug si nu functioneaza pentru toate video-urile de pe Youtube. Sper sa remediez bug-ul in cel mai scurt timp si sa revin cu o varianta 100% functionala.Astept pareri / critici constructive / bug-uri.Aveti aici link-ul de download al aplicatiei .exe:Screens:Spor la download Le: Se foloseste de urmatoarele "librarii":nguyenvanduocitFlickrDownloadHelper din Video Downloaderr Edited March 13, 2015 by nedo 5 Quote
TheOne Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 De ce nu-l faci sa descarce doar mp3-ul.. ?Sau adaugi si una si alta. 1 Quote
Active Members MrGrj Posted January 19, 2015 Author Active Members Report Posted January 19, 2015 Personal am avut proiecte si prezentari in care a trebuit sa mai pun cate un filmulet. De aici si ideea.Cand voi face urmatoarea versiune poate voi adauga o optiune doar pentru audio.Mersi pentru sfat Quote
TheOne Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 (edited) Le poti lasa pe amundoua, cine vrea descarca video, cine vrea descarca mp3. Spor!EDIT:YouTube to mp3 Converter poate te ajuta. Edited January 19, 2015 by TheOne Quote
behave Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 O chestie frumoasa ar fi sa poti:- lua bucati (de la secunda x pana la y)- adauga un watermark (nu inseamna ca va fi folosit pt a fura -> la fel de bine se poate adauga sursa sau un caption) Quote
daNNy.bv Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 daca tot faci sa ia si mp3 iti propun sa faci si optiune de playlist to mp3. E destul de cautat Quote
MARIUSCS Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Pe mine m-ar interesa sursa, asta daca vrei sa o impartasesti aici sau intr-un mesaj privat.Ce compilator folosesti? Quote
Active Members MrGrj Posted January 19, 2015 Author Active Members Report Posted January 19, 2015 Visual Studio 2012. Sursa ti-o voi da prin PM. De asemenea, daca vrea cineva sa contribuie cu functii and stuff, PM me. Poate iese ceva mare si frumos. Quote
TheOne Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 (edited) Inca ceva ce ai mai putea adauga.- Fiecare sa-si aleaga destinatia download-ului.// Ai dreptate, sorry. Edited January 19, 2015 by TheOne Quote
Active Members MrGrj Posted January 19, 2015 Author Active Members Report Posted January 19, 2015 Asta este deja posibil. In momentul in care apesi pe Download iti apare File Browser. Quote
Silviu Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Eu zic sa vorbesti cu baietii, @Nytro sau cine se mai ocupa de contul de Git al comunitatii si sa puneti acolo sursa. 2 Quote
Nytro Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Muie @em . Ar trebui sa se ocupe dar e ocupat sa castige 100 de milioane pe luna si sa nu faca nimic pentru comunitate. Quote
em Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 (edited) Am pus aicihttps://github.com/RomanianSecurityTeam/RSTYoutubeDownloaderFelicit?ri! Edited January 19, 2015 by em Quote
Active Members MrGrj Posted January 20, 2015 Author Active Members Report Posted January 20, 2015 Multumesc pentru sfaturi. Voi incepe dupa sesiune sa adaug noi functii. Quote
GMaster0 Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 aplicatia e foarte buna, dar sicer cred ca ar trebuii adaugata optiunea sa descarce .MP3 sau .MP4 Quote
Erase Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Nu sunt hater insa urasc cand cineva isi preia drepturi de autor pe ceva ce n-a creat. Nu stiu cat la suta din aplicatie ai scris-o tu pentru ca n-am verificat insa sunt sigur ca in helper n-ai contribuit cu nimic.Nu uita sa adaugi credite ca altfel devii si tu un leecher. Quote
awnly3jhc2g Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 (edited) Link : Eroare : http://i58.tinypic.com/n3ub8h.pngOS: Windows 8.1 x64Faza ciudata e ca ieri am downloadat cu el cateva filme si a mers fara nici o problema. Astazi face figuri. Edited January 27, 2015 by awnly3jhc2g Quote
Active Members MrGrj Posted January 27, 2015 Author Active Members Report Posted January 27, 2015 Da, asta e bug-ul despre care vorbeam in primul post. Voi incerca sa il repar. Quote
parazitul29 Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Merge si pentru videoclipuri de la Vevo?Mie imi da o eroare probabil pentru ca nu am net framewrok 4.5Facusem si eu un downloader dar in java si mergea numai pentru videoclipuri nerestrictionate de uploader si luam link-urile de download pentru fiecare calitate de la http://www.youtube.com/get_video_info?&video_id=(video id).m-am uitat pe sursa ta si cred ca tot pe un procedeu asemanator functioneaza.Ca sa vezi daca e restrictionat sau nu de uploader te uiti lahttps://www.youtube.com/watch?v=(id_video). Quote
Coco Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Screenshot by Lightshot ia zi bossule. @MrGrj Quote
Active Members MrGrj Posted January 29, 2015 Author Active Members Report Posted January 29, 2015 Screenshot by Lightshot ia zi bossule. @Coco , am mai mentionat de doua ori: este singura problema pe care nu am reusit sa o fac sa dispara. Dupa sesiune voi face unele modificari. Quote
Begedeu Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 (edited) Visual Studio 2012. Sursa ti-o voi da prin PM. De asemenea, daca vrea cineva sa contribuie cu functii and stuff, PM me. Poate iese ceva mare si frumos.As dori sa ma uit si eu peste sursa.Edit: Am vazut ca e postata scuze. Edited January 31, 2015 by Begedeu Quote
quixilver Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Salutare! E primul meu post de cand mi-am facut cont asa ca scuze daca incalc vreo regula, dar va rog sa ma atentionati!Da-mi voie sa te ajut cu problema pe care o intampini. Ti-am incercat aplicatia si da-mi voie sa spun ca am intampinat si eu problema asta.Unele clipuri de pe Youtube se pare ca au un script anti-download pe ele (sau ceva de genu). Eu folosesc o extensie in Firefox: "1-Click Download" care imi pune un buton sub video pe YT langa butonul "Subscribe" si e super, imi da sa aleg pana si calitatea si formatul pe care il vreau (ex: MP4). Problema e ca pe unele nu le ia, de exemplu incearca sa downloadezi un videoclip de la VEVO ca nu o sa te lase (la fel si cu aplicatia ta). Solutia la asta am gasit-o cu SMPlayer(player video pentru Windows si Linux) si downloadezi SMTube, ce iti permite sa vezi in player clipuri YT. Click-dreapta pe video si apesi "Record". Diferenta este ca SMTube nu il downloadeaza, ci il inregistreaza. Iti sugerez sa faci si tu la fel cu proiectul, dar asta inseamna sa o iei de la capat.Sper ca ti-a fost de folos reply-ul meu. Spor la codat! Quote
Nytro Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Ar fi utila o optiune de descarcare ca MP3 a unui playlist de muzica. Quote
askwrite Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Ar fi utila o optiune de descarcare ca MP3 a unui playlist de muzica. Pot sa fac eu in PHP. Quote