sitarus Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Salut, mi-am facut si eu un blog.. dar sunt incepator in a 'scrie'. ce parere aveti ?SITARUSS Quote
Worm64 Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Bine fratica,daca continui tot asa o sa ajungi destul de sus.Bafta in continuare. Quote
spider Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 https://sitaruss.wordpress.com/2015/04/09/ce-putem-face-cu-puterea-mintii/Prima data cand am folosit aceasta putere a mintii ma aflam in clasa a 7a. Impreuna cu un coleg citeam diferite articole legate de puterea mintii si descoperisem diferite lucruri. Si am hotarat sa le folosim in „joaca”, doar sa vedem ce iese. Ceea ce ne-a iesit a fost s-o facem pe profesoara de franceza sa-si mute geanta de pe scaun pe masa, pe un coleg sa-si duca mana la ceafa, si pe o alta colega sa-mi dea telefonul ei, fara sa-l cer.tine'o tot asa Quote
shadowSQLi Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 (edited) https://sitaruss.wordpress.com/2015/04/09/ce-putem-face-cu-puterea-mintii/tine'o tot asa tare, baiatu.. sparge orce site doar cu puterea mintii, viitorul @TinKode.on: frumos blog imi place tine-o tot asa, dar articolul ala cu puterea mintii e penibil. Edited April 13, 2015 by Ganav Lipsa mention Quote
sitarus Posted April 13, 2015 Author Report Posted April 13, 2015 tare, baiatu.. sparge orce site doar cu puterea mintii, viitorul tinkode..on: frumos blog imi place tine-o tot asa, dar articolul ala cu puterea mintii e penibil.stiam ca asa va parea, dar sunt sincer cand spun ca nu am mintit deloc. Multumesc de parerile constructive Quote
k0k0 Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 blogul e unul destul de bunicel, cea ce nu mi place ca textul nu e asezat si el intr un box, e cam plictisitor daca vezi doar alb in jurul textului... Quote
Matthew Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 (edited) ))Intra direct la "Cele mai penale" topicul asta acum cativa ani, unde ar trebui sa fie si posturile lui @wirtz.Ok, ok, am inteles ca se materializeaza gandurile, dar cum ? Foarte simplu, concentrare asupra gandului. Am spus mai sus ca am facut-o pe profa mea de franceza din generala sa-si mute geanta de pe masa pe scaun. Dar cum ? Ei bine, stateam in banca si ma gandeam ce i-as putea face profei. Deodata mi-a venit in minte sa o fac sa-si mute geanta. Nu mai eram atent la ora, eram atent doar la geanta ei. Imi spuneam : „Isi va muta geanta” . Repetam acest lucru. Si in scurt timp, cam dupa 1 minut sau 2, ea si-a mutat geanta.Extraordinar. Edited April 13, 2015 by Matthew unde ar trebui sa fie si posturile lui @wirtz Quote
quadxenon Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Colegi de clasa de-ai lui Kronzy.Indata e gata vacanta si nu le mai arde de blogareala. Quote
Aripipevant Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Ai de ... ))))))))))))))))))))))))))))) Ai grija cu enegiile ma ))) Mai bine iesi afara cu bajetsii ca sa tragi o gura de aer, lasa blogu' Quote
Worm64 Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Eu ma bucur ca are content unic.Stiu o gramada de blog-uri care dau copy/paste la tot ce prind. Quote
Wav3 Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 (edited) Vezi ca Murphy are o singura lege. Aia prima din lista ta, atat!Si daca tot le-ai copiat, macar inlocuieste î cu â acolo unde este cazul. Nu cred ca ai prins vremurile cand se folosea î in interiorul cuvantului, plus ca alte paragrafe le ai scrise cu â (deci copy-paste).Mai multa atentie! Edited April 14, 2015 by Wav3 Quote
Al_sasha Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Ai dreptate in articolul cu puterea minti este testat si de mine, Constiinta ta este baza puteri, Trebuie sa te gandesti la acel lucru fara sa ai vreo indoiala si sa fii 100% sigur ca vei reusi, studiaza puterea minti, Controlul mental, autosugestia, Psiho - energo sugestia. Vei intelege ca tot ce ti se intampla este doar pentru ca tu asa gandesti Quote
TEST101 Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Nu vreti ba sa va inscrieti in MISA ? In cazul vostru doar sa beti urina ca daca erati muieri v-o si tragea ala. Quote
Aerosol Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Frumos inceput, bafta in continuare cu proiectul. Quote
TEST101 Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Mie nu-mi place. Nu e pe gustul meu.Stim, nimenui nu-i place, nici macar autorului, dar toti incercam sa spunem ceva incurajator. Quote
JIHAD Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 e ok, ptr. cati ani ai.. mergi tot inainte, nu te descuraja.bafta la peste. Quote
rectisor Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 Arata bine! Sincer sa fiu chiar imi place! Quote
sitarus Posted October 4, 2015 Author Report Posted October 4, 2015 Dupa o pauza de cateva luni, am revenit. Ceva pareri despre noua tema si aranjarea blogului ? Quote
Robert1995 Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 Dupa o pauza de cateva luni, am revenit. Ceva pareri despre noua tema si aranjarea blogului ?ai un articol pe luna "estimat" daca spui ca revii ? Quote
sitarus Posted October 4, 2015 Author Report Posted October 4, 2015 ai un articol pe luna "estimat" daca spui ca revii ?La ce anume te referi ? La faptul ca daca am pe luna un articol pregatit sau idei ? Quote