Active Members SynTAX Posted July 2, 2015 Active Members Report Share Posted July 2, 2015 (edited) Tocmai l-am vazut la televizor. Acum chiar si-a luat bataie nemeritat.Primul român condamnat pentru fascism, scandal... Edited July 2, 2015 by SynTAX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Nu pot s? cred b? This shit made my month. @wirtz tu e?ti baza tatiOare i-au sabotat ?iganii ma?ina ?i de-aia a f?cut accident? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 (edited) "Doamna" doctor, daca nu-i plasezi cascavalu ' , are treaba mereu (bea cafea ,sta pe facebook si se vaita ca are salariu mic). "Domnu" paznic zis si James Bond , are grija sa nu fie deranjata doamna doctor . Daca ai cumva neinspiratia sa le amintesti ca platesti taxe ,impozite, asigurari de sanatate s.a.m.d , ti-o iei pe carca de la domnu paznic . Daca ai naivitatea sa suni la politie crezand ca domnu paznic o sa fie sanctionat cumva pentru loviri si alte violente , te inseli iar . Militia o sa-l felicite pe James Bond si probabil o sa-ti dea o amenda ca i-ai deranjat .LE : Ati observat cu rade James Bond la militian cand omul ii spune ca ii este frica sa nu-l loveasca iar ? Edited July 2, 2015 by daatdraqq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Wirtz e nici jumate cat cacatu ala besit de paznic. N-are rost sa mai comentam ca oricum nu schimbam nimic. Doar sa-l ducem pe wirtz la sala,sa-i platim abonament Gold si in 1-2 ani sa faca cunostinta cu paznicu ala din nou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Donatii pt spaga pe care tre' sa o dai la spital pt wirtz (sau pt abonament la sala): 1Apom9wT7ze37tr3CWBxmCuMnDhhXBJcP4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Wirtz asta e buzoian sau acolo s-a nimerit sa loveasca masina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kronzy Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Wirtz asta e buzoian sau acolo s-a nimerit sa loveasca masina?Da,si nu cu masina cu un motor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 ))))))))) ha ha ha ha ha!!! @wirtz ce ai facut bre, numai de belele dai? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 bla bla blaPolitia Romana mananca cacatbla bla blaSpitalele sunt afaceribla bla bla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei98M Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 De ce cred ca wirtz, chiar e nevinovat si ca nu l-a provocat pe ala ? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
num Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Ba si in unele poze pare mafiot asta, dar e un biet copil si el (nu rad de el, cred ca se intelege ce vreau sa zic) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 "Da ce ba, filmeaza cu telefonu sau are vreo camera d-aia de filmat?"Politia Romana coae; Important e cine si cu ce filmeaza. Ca daca e cu telefonu, il iei mai repede, daca e cu camera, tre sa vina cu mandat.Si ala ce filma, nu se mai satura de tatuaje, ca alea contau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1ll2013 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Ba si in unele poze pare mafiot asta, dar e un biet copil si el (nu rad de el, cred ca se intelege ce vreau sa zic)mafiot de mafiot ce a cazut cu motoru in curte )asa la figura nu e urat si vorbeste decent, da sa tatuat ca dracu.edit: daca tot nu a facut omu tomografie, propun sa punem de la mana, sa platim noi una. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonym13 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Naspa de el , s-a machiat bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirtz Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 (edited) Salut. Am facut tomografie. Mi-a dat inclusiv CD-ul, nu am nimic la cap, mai tre sa dau cu el de pamant. Multumesc pt sustinere insa degeaba imi platiti mie abonament gold la sala, mai bine ii platiti lui educatia primara (paznicului). Stiu f bine legea si cum o incalca (333), am lucrat si eu acum 10 ani la paza o scurta perioada pana sa am probleme cu justitia.Toate ca toate, eu cunosc mizeria din spitale, maica-mea (medic DSP) era cea care le facea lor controalele (medicilor) cand inca era in tara pana sa se sature de acel salariu mizer. Nu este de mirare ca nimeni nu da doi lei pe nimeni acolo. Vina nu o poarta javrele cu sau fara scoala, o poarta cei de sus care nu asigura un venit decent incat omu sa-si dea interesul pt pacient. Edited July 2, 2015 by wirtz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Salut. Am facut tomografie. Mi-a dat inclusiv CD-ul, nu am nimic la cap, mai tre sa dau cu el de pamant. Multumesc pt sustinere insa degeaba imi platiti mie abonament gold la sala, mai bine ii platiti lui educatia primara (paznicului). Stiu f bine legea si cum o incalca (333), am lucrat si eu acum 10 ani la paza o scurta perioada pana sa am probleme cu justitia.Toate ca toate, eu cunosc mizeria din spitale, maica-mea (medic DSP) era cea care le facea lor controalele (medicilor) cand inca era in tara pana sa se sature de acel salariu mizer. Nu este de mirare ca nimeni nu da doi lei pe nimeni acolo. Vina nu o poarta javrele cu sau fara scoala, o poarta cei de sus care nu asigura un venit decent incat omu sa-si dea interesul pt pacient.Paznicu ala are salariu in jur de 1000 ron, asta e salariu mic pentru un paznic? aka sa stai sa bei cafele sa freci pula toata ziua pe acolo ? Cat despre medici asa e, cu salariul lor nici eu nu mi-as da interesul, insa sunt unii care chiar trateaza pacientii cu spatele din instinctul de a "primi" o atentie si dau vina pe salarii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imparatul Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 hahaha trebuia sa bag la loto... ti-am zis eu ca o sa-ti rupa cineva la un moment dat capul ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 hahaha trebuia sa bag la loto... ti-am zis eu ca o sa-ti rupa cineva la un moment dat capul )Ce prostache esti coae. Baga la lotto, te rog. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imparatul Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 @alecseu e prima si ultima data cand iti raspund pentru ca nu vreau sa incurajez prostia si analfabetismul cu tine.Am comentat pur si simplu ironic legat de patania lui @writz si mai mult de atat ca sa vedeti cat de pizde sunteti unii din voi pana acum il atacati toti ca e in fel si chip, daca nu ma insel ati deschis si un thread despre asta, iar acum il pupati toti in cur.Halal! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullmv Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Poponar imparatu asta belioas pe masa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imparatul Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 (edited) Numai pizde... unii comenteaza altii ii aproba cu like-uri! Felicitari @num cu ocazia asta ai mai facut +1Post si +1Dislike de la mine! Am zis sa te bag in seama si pe tine ca vad ca asta astepti Edited July 2, 2015 by Imparatul 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
num Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Stiam eu ca o sa se ajunga iar la prostii din astea de copii anormali.................mereu se intampla din astea, vorbesc oamenii normal si dupa cateva comentarii incep injuraturile si jignirile, generatia asta habar nu are sa mai comunice, parca vin din jungla toti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muistu1 Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 (edited) Multumiti-mi pentru tot video-ul.Concluziile mele:1. Buzoienii sunt cei mai idioti oameni pe care i-am intalnit in viata vietii mele.2. Imparatule de cand te-ai inregistrat numa scandal faci, ma cac in gura lu mata.Punct. Edited July 3, 2015 by muistu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pus Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 se da mare neonazist si apeleaza la politie doar un copil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirtz Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 se da mare neonazist si apeleaza la politie doar un copil...bate tu un agent de paza si intra la ultraj... eventual incerca sa te bati duap ce ai gatul fu*ut... dar pe net tastezi rapid... ce sa mai... si nu se da nimeni mare neo-nazist, presa a spus, chair si eu ma intreb ce legatura are accidentul cu faptele mele de acum 10 ani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...