Andrei Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 In perioada 19 - 20 noiembrie la Crystal Palace Ballroom, Bucuresti, Centrul de Cercetare in Securitate Informatica din Romania - CCSIR organizeaza a 6-a editie a celui mai important eveniment de hacking & securitate informatic? din Romania, si unul din cele mai mari din Europa Central? ?i de Est, DefCamp. Doar anul trecut au participat peste 700 de participanti, anul acesta ne asteptam ca numarul acestora sa creasca.Avand in vedere ca RST a sustinut evenimentul inca de la prima editie, vreau sa evidentiez doar noutatile si informatiile relevante pentru aceasta editie:- Este inca deschis Call for Papers si va incurajez sa prezentati subiecte de actualitate. Desi, de-a lungul timpului diversi membri sau administratori RST au vorbit la DefCamp, mi-as dori sa vad mai multe persoane de aici la conferinta in calitate de speakeri. E o oportunitate imensa de a capata experienta diversificata (speaking skills, contacte, prieteni, propuneri etc.). @Nytro va poate spune mai multe, e un veteran deja. - Anul acesta suntem deschisi si la propuneri de workshop-uri.- Achizitionarea biletelor se face de aici (pana pe 4 Septembrie mai sunt disponibile Early Bird Tickets).- D-CTF va fi anuntat foarte curand si se va desfasura in luna Octombrie, premiile vor depasi 4,000 de euro.- In timpul evenimentului se vor desfasura diverse concursuri: Hack the Bank, App2Own, Hack the Machine, Target John etcPrezentari deja confirmate, cu speakeri din USA, Canada, Argentina, India, Pakistan, Spania (detalii aici):- Detect Wi-Fi attacks such as Honeypots, Evil Twins, Mis-association , Hosted Network based backdoors etc. on a Windows client- Defending the Enterprise Against Network Infrastructure Threats- Challenges on Reversing Layered Malware- Mobile Browser Security- Pentesting Android Applications- The art and science of concealing data inside other data is what we know as steganography- Democratisation of Mass Surveillance- Large-scale vulnerability discovery using Machine LearningVa astept la eveniment si va incurajez sa luati in calcul oportunitatea de a prezenta in fata unei audiente de peste 800 de oameni din Romania si strainatate. Arhiva cu prezentarile editiilor trecute poate fi vazuta aici. Quote
Andrei Posted September 1, 2015 Author Report Posted September 1, 2015 Am reusit anul acesta sa facem un videoclip care sumarizeaza majoritatea activitatilor pe care le organizam (pe langa partea efectiva de conferinta) la DefCamp in fiecare an.PS: RST e la loc de frunte. Quote
george2013 Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Salut! In DefCamp 2013 lipsesc unele slide-uri. Ati putea sa le upload-ati undeva sau sa le adaugati pe saitul def? Mersi mult. @Nytro Quote
Andrei Posted September 7, 2015 Author Report Posted September 7, 2015 Salut! In DefCamp 2013 lipsesc unele slide-uri. Ati putea sa le upload-ati undeva sau sa le adaugati pe saitul def? Mersi mult. @NytroSalut,Le-am cerut din partea speakerilor insa nu am mai primit raspuns de la acestia. Quote
george2013 Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Salut,Le-am cerut din partea speakerilor insa nu am mai primit raspuns de la acestia. Nu-i bai, mersi oricum! Quote
Andrei Posted September 9, 2015 Author Report Posted September 9, 2015 Am redeschis inscrierile pentru editia de anul acesta a D-CTF. Abia astept sa ne reintalnim virtual si real la aceasta competitie. D-CTF 2015 - DefCamp Capture The Flag Quote
Andrei Posted September 11, 2015 Author Report Posted September 11, 2015 Mai sunt doar patru zile pentru a aplica pentru a doua runda de CFP la DefCamp 2015. Avem aplicatii din India, Franta, Chile, Polonia, USA, Pakistan, UAE, Slovenia, Brazilia, Singapore, Rusia dar foarte putine din Romania. Pacat. Call for Papers – DefCamp 2015 Quote
Andrei Posted October 2, 2015 Author Report Posted October 2, 2015 Reminder: D-CTF incepe diseara. Quote
yoyois Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 Nu se mai face challenge pt bilet gratis? Era destul de amuzant. Quote
Byte-ul Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 Interval mai retardat ca asta nu se putea. La ce naiba v-ati gandit? Quote
Clepsidra Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 (edited) Mai sunt doar patru zile pentru a aplica pentru a doua runda de CFP la DefCamp 2015. Avem aplicatii din India, Franta, Chile, Polonia, USA, Pakistan, UAE, Slovenia, Brazilia, Singapore, Rusia dar foarte putine din Romania. Pacat. Call for Papers – DefCamp 2015Pentru ca romanii sunt cea mai inteligenta natie de pe planeta si si-au dat seama ca Defcamp e deja prea comercial si de cacat. Punct. Edited October 3, 2015 by Clepsidra Quote
Active Members SynTAX Posted October 3, 2015 Active Members Report Posted October 3, 2015 Interval mai retardat ca asta nu se putea. La ce naiba v-ati gandit?Sunt foarte multi studenti care pleaca in weekend... Quote
Andrei Posted October 3, 2015 Author Report Posted October 3, 2015 Sunt foarte multi studenti care pleaca in weekend... @Clepsidra Din seria, exista o explicatie inteligenta pentru orice. Quote
curiosul Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 Mai mergeti careva din Iasi? Poate ne adunam mai multi...PS: Pentru cine este interesat, baietii de la blue air au bilete de avion pe ruta Iasi-Bucuresti cu 89.99 RON si la intoarcere cu 128.99. Quote
Andrei Posted November 3, 2015 Author Report Posted November 3, 2015 Un concurs nou:App2Own Bug Bounty Contest | DefCamp 2015Care e ideea?Exista niste sisteme de securitate in fata unui sistem vulnerabil. Scopul este sa ocoliti masurile de securitate, si sa raportati acele issues (si evident sa exploatati vulnerabilitatile).Ce castigati?3 tablete Samsung Galaxy Tab 3bilete la DefCamp 2015Deadline14 noiembrie. Quote
PingLord Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 (edited) @Andrei Daca ar veni si mailurile din platforma....A mers. Mersi Edited November 3, 2015 by PingLord A mers Quote
wildchild Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 @Andrei, ie?eai mai câ?tigat din APP2Own dac? le f?ceai audit privat. Cu 3 tablete ?i câteva bilete scap? boiere?te de probleme. #numazic Quote
Andrei Posted November 3, 2015 Author Report Posted November 3, 2015 @Andrei, ie?eai mai câ?tigat din APP2Own dac? le f?ceai audit privat. Cu 3 tablete ?i câteva bilete scap? boiere?te de probleme. #numazicSunt doua chestii total diferite dpmdv. Auditul/Pentestul privat: - se face pe tot mediul cu niste oameni certificati, ei isi pun o semnatura, dureaza mai mult- nu isi pot face "expunere" pe treaba asta- oricum astfel de teste sunt facute regulat- costa mai multScopul concursului:- implici comunitatea- castigi ceva awareness- vad alte companii cum fac ei- nu primesti un audit 100% real- vor sa incurajeze responsible disclosure- nota personala: sper ca incet incet sa devina un standard treaba asta ^PS: Nu e vorba doar de castigat aici, e vorba de a si educa. Quote
wildchild Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 Teoretic sun? bine ce spui, practica îi cam omoar?. La partea cu responsabilitatea chiar aici pe forum am v?zut c? s-au ciond?nit de la ni?te chestii de genul când nu ?i-au dat mail. E fain? ini?iativa îns? nu cred c? se muleaz? pe mentalitatea pwnerilor. Da' nu se ?tie niciodat?. Succes! Quote
Andrei Posted November 3, 2015 Author Report Posted November 3, 2015 Teoretic sun? bine ce spui, practica îi cam omoar?. La partea cu responsabilitatea chiar aici pe forum am v?zut c? s-au ciond?nit de la ni?te chestii de genul când nu ?i-au dat mail. E fain? ini?iativa îns? nu cred c? se muleaz? pe mentalitatea pwnerilor. Da' nu se ?tie niciodat?. Succes!Pana nu incercam, nu avem de unde sti for sure daca merge sau nu o abordare. Inca imi amintesc de primul D-CTF la care in afara de niste licente nu ne permiteam sa acordam altceva. Quote
Nytro Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Pe intelesul tuturor: BILETE GRATIS LA DEFCAMP.Link: DefCamp2015 Raffle | Cazacu Bogdan Quote
alexandru_mandru Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Cineva de la Conti din Iasi care mereg la DEF? Da-ti un PM.mersi Quote
Andrei Posted December 7, 2015 Author Report Posted December 7, 2015 Arhiva cu prezentari si filmari pentru DefCamp 2015 Quote