Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/22/16 in all areas

  1. viața la români.
    3 points
  2. "And some things that should not have been forgotten were lost. History became legend. Legend became myth."
    3 points
  3. Asteptand PM asa vreti voi sa faceti bani, unii muncesc de dimineata pana seara si unii dintre voi daca se poate sa luati totul pe tava, fara sa testati fara nimic, vreti sa faceti bani pe internet aveti google, aveti tor, aveti creier . Sau ma rog asteptati in continuare PM putorilor Anutul aluia pare a fi luat din teleshoping, a descoperit si el apa calda si a venit repede sa se laude
    3 points
  4. Va salut, Nu scriu acest post sa ma aflu in treaba, am lucruri mai bune de facut, invat pentru anumite certificari, etc.. Scriu aici, pentru ca nu este posibil asa ceva. Domnul Marius Corici, plagiaza dupa cum vrea! Am facut parte, ce e drept, pentru scurt timp din CTF365. Le-am gasit cateva XSS-uri foarte urate. Nu am avut timp 100 % sa ma ocup de platforma lor, dar i am ajutat cu ce am putut. Poate ca mine, au mai fost exemple si sunt cativa membri notabili ai RST, care poate doresc sa nu comenteze acest lucru, dar stiu foarte bine ca am dreptate. Dupa ce domnul Corici, mi-a sters contul de email fara sa ma anunte, unde aveam cateva mail uri importante, plagiaza un tutorial facut de mine. Se poate gasi aici articolul original: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Q4WWPzSh4WYJ:https://blog.ctf365.com/exploit-development-assembly-and-r-e-short-intro/+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro Articolul plagiat este acesta: https://blog.ctf365.com/exploit-development-assembly-and-r-e-short-intro/ Acum, daca vedem, domnul Marius Corici, nu este deloc un expert in securitate informatica.E bunl la altceva, dar la IT nu prea cred. Sincer, nu prea cred ca a participat la CTF-uri adevarate, unde sunt probleme grele de rezolvat! Probabil stie cum sa faca un DEP Bypass, JMP ESP, heap spray sau de ce EIP Register contine adresa pentru urmatoarea instructie care va fi executata sau poate nu Postul Original: Postul de Plagiator: Ca un sfat, nu va incurcati cu CTF365 si cu Corici & Co.
    2 points
  5. E din cauza caldurii,telefonul se supra-incalzeste iar senzorii giroscopului o iau razna.Telefoanele nu sunt facute pentru jocuri.Sunt gandite cat sa te joci 5-10 minute sa pierzi vremea in autobuz.
    2 points
  6. Salut baieti! Ma uitam la xfactor si am vazut un baiat care a lucrat ca ospatar, avea baiatu o voce ca a lasat juriu fara cuvinte.. baiatul asta sigur poate si merita mai mult. In aceasi situatie ma gandesc , ca se afla si unii baieti de pe rst. In principal conteaza determinarea, degeaba ai skilluri daca nu vrei sa le folositi. Toti au impresia ca banii online se castiga usor, aud des aluzii de la prieteni: "la cat muncesti tu pentru bani.. " , "normal ca ai nevoie de relaxare... tot te rupi (la modul ironic, mai mult sub forma unei glumite nevinovate)", etc.. le aud atat de des incat deja ma irita uneori. Doar eu stiu cand trageam de mine la inceput 16 din 24 7 din 7, erau zile cand nu castigam un cent, eram in stadiul de research, sa imi fac o idee de ansamblu. Spre deosebire de un job ,acolo faci cat ti se cere, cand pleci acasa, esti nepasator, unii chiar si in timpul serviciului isi permit sa fie implicati doar 50%, dar daca vrei sa reusesti singur trebuie sa fie implicat nu 50% nu 70% , trebuie sa fie implicat 100%, sa iti pese de fiecare detaliu, ca daca tie nu iti pasa nu o sa ii pese nimanui, trebuie sa fi un perfectionist. Daca sunt doritori va astept, imi rezerv dreptul sa imi aleg persoanele cu care lucrez si cat timp aloc fiecarei persoane.
    1 point
  7. Caut 1,2 oameni pe front-end, cu cunostinte cel putin medii de JavaScript si foarte bune de CSS / HTML / Bootstrap. De asemenea caut designer cu experienta in template-uri, logo-uri si UX. Posturile sunt full time, in Bucuresti, cu program flexibil si posibilitate de lucru si de acasa cat timp se incadreaza in limita bunului simt si se livreaza conform asteptarilor. Salariul se negociaza in functie de experienta si cunostinte, rezultatele la un test dat ulterior primei intalniri primeaza in fata unui CV stufos. Detalii prin PM.
    1 point
  8. Fierbe invidia in voi ma:))))) Like.
    1 point
  9. @sleed inteleg punctul tau de vedere, dar nu crezi ca era mai profi sa discuti cu el inainte si sa vezi daca se poate rezolva frumos situatia? E irelevant ce au facut altii si ce probleme au avut cu el, atata timp cat nu ati discutat in prealabil despre problema respectiva, care te priveste strict pe tine. La faza cu mailul nu pot spune ca ai dreptate. In mediul corporate se sterg imediat conturile celor care au parasit compania, din motive lesne de inteles.
    1 point
  10. Cei care au bani nu muncesc deloc. Cei saraci muncesc din greu. Asta este realitatea. Munca este pentru prosti.
    1 point
  11. Nu e bashed. L-am gasit pe @Gecko http://www.zooland.ro/gecko-soparla-lipicioasa-3544 :))))))
    1 point
  12. Atata va frasuiti pentru niste porcarii de afilieri si referrali care se pot afla cu putin research fara sa asteptati "pm".
    1 point
  13. Scrie *#0*# si reseteaza/recalibreaza senzorii
    1 point
  14. Daca te referi ca imaginea se intoarce adica trebuie sa intorci telefonul ca sa vezi iara atunci calibreaza giroscopul sau opreste screen orentation din setari Calibrarea giroscopului daca nu ma insel o faci din setari la motion and gestures
    1 point
  15. Ma bag si eu, sunt dispus sa investesc timp si energie in asa ceva.
    1 point
  16. Sincer respect comunitatea rst, munca unora dintre membrii, am primit si eu la randul meu mult ajutor pe parcurs aici pe rst si nu imi aduc aminte sa fi venit cu ceva in schimb, la unele dintre problemele care erau aveam o oarecare idee, dar nu mi-am permis sa dau raspunsuri partiale cand stiam ca aici sunt multi care imi pot da lectii si care vor venii cu raspunsuri mai ceva de cat raspunsurile multor profesori.
    1 point
  17. Matthew: http://goo.gl/FS2iXJ [...] SQRT.: http://goo.gl/FS2iXJ cine-i ăsta? Matthew: tu [...] SQRT.: Matthew ești prost? Matthew: de ce mortii tai ma faci prost? e interzis sa iti pun profilul aici? SQRT.: Ziceam că nu sunt eu acela. Matthew: haha bashed, explic in topic SQRT.: Ce topic? Haha. Am zis sa fac si eu prank rapid cu shorten url-uri catre link-uri dubioase cum se mai dau pe chat. Am pus link-ul de autoredirect catre profilul logat pe facebook si l-am trecut prin goo.gl. Tipul a muscat-o si dupa sarea pe chat cu intrebari ca "cine-i asta?", "nu sunt eu acela". Mi s-a parut foarte amuzant. LE bonus (si-a dat si facebook-ul): SQRT.: matthew adică ce vrei să zici? [...] Matthew: SQRT, ca e profilul tau ala SQRT.: ce te face să crezi asta? Alex TK și nu văd nicio poză.
    1 point
  18. [niet niet niet] free stuff poate va trebuie nu le-am verificat . le-am ..... va descurcati acum
    1 point
  19. Eu va spun ca nu o sa mai scapati de milogi astia spammeri daca nu inchideti postariile astea de milogii si sai banatii , adica ce plm tiai gasit aici sa ceri bitcoin pt tactu duteb plm la munca si intretinel tu sti cati mortii mati au cancer in tara asta?
    -1 points
  20. Cum adica se da peste cap?
    -1 points
  21. nu poti acuza omul de plagiat, inainte ca o comisie sa spuna asta, plus ca deja e calomie, vezi vadim si ana birchall. corporatiile au reguli pana si la imbracaminte. deci trebuie sleed sa te adaptezi. daca ai semnat tu ca ii dai dreptul sa iti foloseasca numele tau !?
    -1 points
  22. Imediat o scot, totusi nu fa gura mare ca daca nu aveai dintii asa lungi ramanea intreaga http://i.imgur.com/KEFvNQU.png
    -1 points
  23. Vand urmatoarele scripturi Sorteaza mailurile pe domeniu Sterge emailurile duplicate Verifica locatia nologinelor Extrage URL-uri de pe google Sorteaza numerele de telefon in functie de prefix Extrage site-urile dintr-un fisier text (ex log-uri istealer sau database etc) Extrage emailuri din link-uri Brute Force Wordpress Sorteaza emailurile pe tari Preturile sunt negociabile, plata prin bitcoin sau perfectmoney
    -1 points
  24. Vand scriptul pret 50 $ paypal.
    -3 points
×
×
  • Create New...