Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/09/16 in all areas

  1. Salut, drept multumire ca am fost ajutat cand am avut cea mai mare nevoie de asistenta, toti care sunt din zona militari si vor sa manance "ca la carte" ii asptam sa ne contacteze intre orele 10:00 - 18:30 pentru a comanda de la noi Pentru utilizatorii RST, la fiecare al 2-lea meniu cumparat veti primi un meniu va ofer 20% discount pentru al 3-lea meniu, iar daca sunteti la birou, la fiecare al 3-lea meniu cumparat 1 il oferim noi din partea casei. Plus ca la clientii fideli mai oferim si bonusuri pe langa meniurile de baza! Si meniurile sunt schimbate zilnic in functie de cerinte, mai multe detalii gasiti pe facebook-ul nostru Facebook: Bucataria Danielei, dar o sa fac un update si aici zilnic cu retele noastre! Meniul de astazi Meniul 2 din 9 Iunie: Ciorba de burta; Ostropel de pui cu piure; Salata de vara; Placinta cu branza dulce si stafide; Chifla; Pret - 22 Lei
    3 points
  2. https://gloryholefoundation.com/
    2 points
  3. Mutat la gunoi ca nu umple index-ul. Discutati aici pana nu mai puteti 4 ani de zile in liceu am mers cu mainile in buzunar si au fost 4 ani de vacanta. Involuntar am prins una-alta si cand am dat bac-ul pur si simplu mi-am folosit logica si cunostintele dobandite (am citit carti destule, din placere) pentru a argumenta ce am crezut ca e de cuviinta. Nu am suportat niciodata sa invat comentariile altora, mi se pare cretinism in stare pura. Bafta! P.S. - care picati cu succes vorbiti cu @Sithalkes poate va ia la munca de camp.
    1 point
  4. Eminescu da anu asta va zic eu dintr-o sursa 0,005% sigura.
    1 point
  5. Eu zic ca Jhon, a fost si la Tv sa prinda ceva tot romanu'.
    1 point
  6. Mergeți și nu mai bateți câmpii. Site-urile cu titlu de prezentare sunt deseori cele mai vulnerabile pentru că lumea nu le acordă atâta atenție. Căutați în orice firmă care oferă consultanță sau servicii de penetration testing și o să găsiți cu duiumul, asta pentru că banii sunt prioritizați înspre alte direcții. Nu e normal pentru că te lovește fix în faimă dar nimeni nu pare să dea doi bani pe asta. Credibilitatea tot nu le va scădea și asta se va vedea și pe vânzări ba poate că în unele cazuri le crește faima.
    1 point
  7. Ia-l http://codepad.org/7HKv4t9N <?php $mancare = array(); $mancare['f1'] = array("Ciorba de pui", "Ciorba de vacuta", "Ciorba de zarzavat", "Ciorba de porc", "Ciorba de buze de papagal", "Ciorba de saptamana trecuta"); $mancare['f2'] = array("Pulpa de pui cu cartofi prajiti", "Cartofi prajiti cu pulpa de pui", "4 mici cu piure", "Seminte de Braila", "Rabdari prajite", "Shaorma", "Sarmale prajite"); $mancare['s'] = array("Salata de varza", "Salata de vara", "Salata de rosii cu castraveti", "Salata verde", "Salata roz bombon", "Salata de carne de porc"); $mancare['d'] = array("Clatite cu gem", "Clatite cu finetti", "Clatite goale", "Clatite clatite", "Paine cu margarina si gem", "Bomboane", "Caramele"); $zile = array("Guta", "Marti", "Miercuri", "Joi", "Vineri"); $selected = array("este"); foreach($zile as $zi) { echo $zi.": "; foreach($mancare as $fel) { $value = "este"; while(in_array($value, $selected)) { $key = array_rand($fel); $value = $fel[$key]; } $selected[] = $value; echo $value." + "; } echo "<br>".PHP_EOL; }
    1 point
  8. De ce nu extragi produsele o dată la 5 zile şi apoi să le ţii în cache?
    1 point
  9. 5 tabele ? esti nebun ? product ( felul 1 / felul 2 / salata / desert ) + category 2 tabele. ai doar 2 tabele daca e pana acolo, cel mai important e sa faci select-ul bine, nu stiu sigur daca asta ruleaza, dar 90% sigur merge, am mai facut. Ai nevoie de ORDERING random pe toate records din product table, apoi SELECT IN SELECT pentru ca ai nevoie si de ORDER BY si de GROUP BY, prima oara clar de ORDER BY, si folosim WHERE id NOT IN pentru ca n-am vazut restaurant cu volum asa mare de date incat asta sa fie o problema. product ( felul 1 / felul 2 / salata / desert ) id category_id name SELECT * FROM ( SELECT * FROM `product` WHERE `id` NOT IN ( 0,1,2,3,4,5 ) ORDER BY RAND() ) p1 GROUP BY p1.category_id LIMIT 4
    1 point
  10. Daca nu e musai sa fie php (web-based), si e pentru internal admin (sa zicem un restaurant sau mai stiu eu ce), poti face in Excel cu functii si daca e nevoie sa fie accesibil pe web il pui in Google Sheets.
    1 point
  11. Sa presupunem ca ai o baza de date unde ai 5 tabele : - Felul 1 - Felul 2 - Salata - Desert - Istoric Faci un script care sa extraga din fiecare tabel cate un item (presupun ca unele din felul 1 se gasesc si in felul 2 , asa ca o sa le dam acelasi ID de identificare , urmat de o conditie unde daca felul 1 = felul 2 ,reextragem din tabel alt fel de mancare ) iar apoi sa adauge in tabelul istoric ce a extras. Asa , urmatoarea zi cand scriptul va fi rulat el va verifica daca nu cumva ce a extras azi n-a cazut si ieri. Daca ce a iesit azi a fost si ieri , sa ia alt item din tabelul respectiv. Daca ai rabdare pana maine cand ajung acasa, te pot ajuta sa-l faci.
    1 point
  12. http://php.net/manual/ro/function.array-rand.php
    1 point
  13. Administrez servere linux (orice distributie) cat si FreeBSD. Experienta in domeniu: ~22 de ani In mare, din cunostintele ce le am si ce servicii pot oferi: - Politici de securitate atat pe FreeBSD cat si pe linux - Solutii antispam si solutii de securitate pentru servere de email - Orice arhitectura de server(e) web (content delivery & caching, dual strat, clusters) - MySQL, PostgreSQL, PHP - Tehnici avansate de mitigare atacuri DDoS. - Sisteme de detectie si prevenire a intruziunilor - Audit de securitate si pregatire in vederea certificarii ISO 27001 (+ analiza riscuri) Instalez, configurez si optimizez orice fel de daemon sau aplicatie open source. De asemenea, ofer consultanta pentru necesitati hardware. Ofer factura pentru toate serviciile oferite. Pentru cotatii de pret, trimite un email te rog la tex at unixteacher dot org (sau un mesaj privat)
    1 point
  14. Din titlu se intelege ca aplicatia lor ar fi vulnerabila, nu site-ul in sine. Daca au cap, repository-urile cu sursele pentru scanner nu ar trebui sa aiba vreo tangenta directa cu site-ul. Daca nu, ar fi putut modifica sursele; urmatoarele versiuni pot include feature-uri precum bitcoin mining si RSA disk encryption.
    1 point
  15. :)))))))))) Stii ce ar fi tare ? Sa fie un copil cu ... acunetix.
    1 point
  16. te apuci de facut filme, e foarte bine sa ai continut unic :)))
    1 point
×
×
  • Create New...