Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/11/16 in all areas

  1. Romanii sunt chiar atat de prosti. Nu s-a trisat deloc
    5 points
  2. Costica e de-al lui @aelius cu mustata aia. Probabil regreta ca nu e cu mana sus?
    3 points
  3. Toata chestia cu votul este o manipulare, menita sa dea oamenilor iluzia ca defapt ei sunt cei care aleg, care decid pentru viitorul lor, la fel ca si religia, din punctul meu de vedere. uitati-va in ultimii 25 de ani, ce am votat defapt ?
    3 points
  4. Muicaaaa, suntem cap de piatra. C-am votat doar caini ce latra :)))))))
    2 points
  5. Din 21 decembrie aduc o gama noua de servere dedicate cu procesoare Intel Xeon E3 1245 v5. Configuratiile standard vor incepe cu un procesor, 32 GB DDR4 si un SSD de 480 GB. Latimea de banda garantata va fi tot de 100mbps unmetered (in configuratie standarda). SSD-urile de 480 GB sunt MZ-7GE480EW (data center) - Detalii aici Pentru upgrade, pe acest server se pot pune: Pana la 64 GB DDR4 1-4 SSD-uri de 480 GB sau HDD-uri sata de 2TB Adaptor raid 3Ware ce suporta raid 0, 1, 5 si 10 Daca vrea cineva acest model de server dedicat, imi poate da un mesaj privat pentru preorder. Preturile la preorder sunt cu 20% mai mici fata de cele dupa lansare.
    2 points
  6. Mai conteaza daca sunt sigure sau nu ? PSD-ul deja a castigat. Chiar as vrea sa vad un studiu de caz/documentar, facut pe bune, despre votul in Romania.
    1 point
  7. De ce as vota?Votul meu nu conteaza.E unul la 18 milioane.Adica 0.00000..001.Care e tot zero.Bine,acum e 1 la 50k sau cat cacat ai tu in catunul in care traiesti.Da tot aia-i.Sa vad un parlamentar ales ca a pierdut cu 1 vot diferenta.Si o sa ma simt inutil si-o sa ma sinucid de nervi ca am putut face ceva si n-am facut. Aud terminati care-mi zic:"ba,da se aduna".Sa se adune,du-te-n mortii matii.Ce-s eu entitate ca sa influentez ceva?Sunt 1 vot.Exact cat tiganul din spatele blocului sau ca betivanul basinos cu creierul varza.Nu-s aici sa blochez votul vostru pesedist sau sa cred ca 1 vot de-al meu va pune o alta ordine in tara voastra de cacat.40% din parlametarii votati acum 4 ani au migrat la alte partide: http://www.ziare.com/politica/parlament/bilant-la-final-de-mandat-avem-cel-mai-ineficient-parlament-cu-probleme-de-integritate-migratie-record-si-tranzactii-financiare-spectaculoase-1445576 Hahaha,muie.40%,223 de parlamentari,cat componenta unui parlament normal.Pentru ce votati de fapt?Mergeti la vot,sclavilor.Salariul ala de 200$ cere sacrificii.Poate am uitat sa va zic,dar sa stiti ca daca va duceti la vot luati muie. Va multumesc.
    1 point
  8. Sugestia mea e sa te gandesti mai bine la viitorul tau pe termen lung. Poti face multe cu programarea. Pentru Linux, instaleaza-ti o versiune si joaca-te cu ea. Exista o gramada de tutoriale despre orice, dar poti incepe cu ce a spus aelius.
    1 point
  9. Linux Fundamentals Paul Cobbaut Publication date 2015-05-24 CEST Abstract This book is meant to be used in an instructor-led training. For self-study, the intent is to read this book next to a working Linux computer so you can immediately do every subject, practicing each command. This book is aimed at novice Linux system administrators (and might be interesting and useful for home users that want to know a bit more about their Linux system). However, this book is not meant as an introduction to Linux desktop applications like text editors, browsers, mail clients, multimedia or office applications. More information and free .pdf available at http://linux-training.be . Download: http://linux-training.be/linuxfun.pdf
    1 point
  10. Salut, am nevoie sa imi ingros portofoliul cu cateva site-uri. Cine are nevoie de un site, imi poate lasa PM cu specificatiile (o sa scriu si contentul). Singura conditie este un backlink catre portofoliul meu in footer si adaugarea site-ului in portofoliul meu. O sa iau doar 5 proiecte, de preferabil membri vechi.
    1 point
  11. Nu m-as mira daca majoritatea din suma aia sunt sub "umbrela" lui (administratiei) Ciolos. Nu pot sa-l invinuiesc direct, sunt multe tentative asemanatoare in multe alte state UE (Probabil si in US dar nu stiu un exemplu concret), dar diferenta e ca lor le-o cam iese.Sa nu mai vorbim de faptul ca multe statele acelea se axeaza mai mult in ultilizarea/investirea in programe open-source.(Vazusem asta pana si la bulgari daca nu ma insel acum cateva luni)
    -1 points
×
×
  • Create New...