Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/25/18 in all areas

  1. In caz ca sunt ceva politisti pe aici (hai, stiu ca sunt). Invividul are/avea adresa ip 82.78.148.48. Scapati-ne de puslamalele astea. Noi vrem sa tinem forumul curat, voi vreti activitate :)))) Toata lumea va fi fericita. inetnum: 82.78.148.0 - 82.78.148.255 netname: RO-RESIDENTIAL descr: RCS & RDS Residential descr: City: Predeal
    2 points
  2. Il accepti, faci poze frumos la telefon si apoi cu documentele primite direct plangere la ANPC. Repet, asta daca telefonul are doar urme de uzura si nu colturi infundate sau altele mai grave. Garantia lor este fix nimic. Service-ul este tot al lor si producatorul dupa cum ai vazut nu se baga, prin urmare tot costul reparatiei cade in sarcina lor intrucat in 14zile cat scrie in lege este imposibil sa-l trimita in Hong Kong, sa-l repare si sa ti si-l trimita inapoi. Cred ca asta-i si motivul pentru care se leaga de orice zgarietura sau de vremea de afara. Este plin pe net de reclamatii la adresa lor, pe softpedia este un topic cu 60 de pagini numai cu reclamatii si probleme. Nici macar CEL nu are atatea reclamatii, mai auzi si de bine. Am vazut deja prin social media ca si unele "vedete" incep sa arunce sageti in ei.
    1 point
  3. "Normally genes make sure that cells grow and reproduce in an orderly and controlled way. They make sure that all the cells produced are needed to keep the body healthy. Sometimes a change happens in the genes when a cell divides. This is a mutation. It means that a gene has been damaged or lost or copied twice. Mutations can happen by chance when a cell is dividing. Some mutations mean that the cell no longer understands its instructions and starts to grow out of control. There have to be about half a dozen different mutations before a normal cell turns into a cancer cell. Mutations in particular genes may mean that a cell starts producing too many proteins that trigger a cell to divide. Or it stops producing proteins that normally tell a cell to stop dividing. Abnormal proteins may be produced that work differently to normal." http://www.cancerresearchuk.org/about-cancer/what-is-cancer/how-cancer-starts Nu de la plasa, sansele sunt mari sa fie de la incizii si ce alte daune facute in interior. Corpul a inceput sa produca celule noi cu duiumul dupa operatie, au mai scapat si cateva cu mutatii. Posibil ca sunt studii facute si pe aceasta particularitate.
    1 point
  4. salut, din pacate nu merge asa ceva... doar sa ai acces la wifiul vecinului sa poti ajunge la chromecast, google home assistent si alte nebunii, ceas etc. succes!
    1 point
  5. 483 lei pentru un mouse... sau 44 x https://www.emag.ro/mouse-gembird-optic-usb-albastru-mus-101-b/pd/DYHRVMBBM/
    1 point
  6. O sa avem un nepotel :))))
    1 point
  7. Dupa prima saptamana, dupa ce vei fi vandut de cateva ori pe 2 pachete de tigari, vei avea fundul ca o uşă batantă stricata si in timp ce vei fi calarit ca o bicicleta furata un singur refren vei avea in gand: "nu sunt gay daca nu imping inapoi din fund sau strang din buci". Spor!
    1 point
  8. Ai companie nebunule Lasa-i sa se cunoasca si plateste-i la fel nu fi bulan' Organizeaza-le un team building :)))
    1 point
  9. Art. 365 - Operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice (1) Fapta persoanei care, fără drept, produce, importă, distribuie sau pune la dispoziţie sub orice formă: a) dispozitive sau programe informatice concepute sau adaptate în scopul comiterii uneia dintre infracţiunile prevăzute în art. 360 - 364; parole, coduri de acces sau alte asemenea date informatice care permit accesul total sau parţial la un sistem informatic, în scopul săvârşirii uneia dintre infracţiunile prevăzute în art. 360 - 364, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. (2) Deţinerea, fără drept, a unui dispozitiv, a unui program informatic, a unei parole, a unui cod de acces sau a altor date informatice dintre cele prevăzute în alin. (1), în scopul săvârşirii uneia dintre infracţiunile prevăzute în art. 360 - 364, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. In plus poti intra ca si complice la: Art. 302 - Violarea secretului corespondenţei Art. 360 - Accesul ilegal la un sistem informatic Art. 361 - Interceptarea ilegală a unei transmisii de date informatice Bafta!
    1 point
  10. Ai auzit de cuvantul "complice"? Ex: tu esti un taximetrist si astepti clienti. Vezi ca un tip care tocmai a jefuit o banca se suie la tine in masina si zice sa-l duci in X loc. Crezi ca poti spune dupa ca tu doar ti-ai facut meseria de taximetrist?
    1 point
  11. Iti iei niste ani, cu suspendare, daca esti norocos, asta in cazul fericit. Nu va mai bagati in tot felul de prostii de 2 bani, mai bine invata si angajaza-te in ceva legal.
    1 point
  12. Sper ca te multumesti cu atata. Daca nu intreaba si dincolo, sunt sigur ca vei primi acelasi raspuns.
    0 points
  13. Ce zici, seamana? https://forum.softpedia.com/topic/592514-quickmobilero-pareri-sugestii-reclamatii/page__st__1080#entry22514250 sau https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_626271/Țeapă-Quickmobile.html sau https://www.tpu.ro/legislatie-politic-social/salut-am-facut-nefericita-alegere-de-a-cumpara-de-la-quickmobile-mi-am-luat-un-telefon-asus-zoom-zx551ml-128gb-si-in/ Sa inchida cineva topicul: 1. Are destule raspunsuri; 2. Sa nu isi mai piarda nimeni vremea cu el.
    0 points
  14. Sunt sanse, mici dar sunt, si ori ti se da amenda ori daca sumele sunt f mari am impresia ca intri la evaziune fiscala si posibil puscarie
    -1 points
  15. Facem parte dintr-o echipă formată din dezvoltatori și hackeri foarte eficienți. Actualizați gradele universitare Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp, Linie, Skype Hack Ștergeți fotografiile și videoclipurile nedorite pe orice site web Eliminați înregistrările penale Conturi bancare hack Aplicații hacking MasterCard, Paypal, Bitcoin, WU, Money Gram cu credit de nerecuperat, etc. De asemenea, dezvoltăm Facebook hacked, twitter, instagram, yahoo, parolele gmail etc. Facem software personalizat și dezvoltare web în php, java, asp.net etc. Avem înregistrări de 100% din partea clientului nostru, precum și cea mai mare rată de închiriere repetată. munca noastra vorbeste pentru noi insine, oferim o solutie software perfecta tuturor clientilor. Noi credem in cresterea reciproca cu clientul si de aceea lucram ca partener tehnologic si consultant pentru clientii nostri. Contactați-ne @ @ outlook.com sau ICQ: sau WhatsApp: + sau Skype: @outlook.com
    -1 points
  16. Mai ai nevoie de acel script ? pentru imacros ?
    -1 points
  17. Daca mai esti interesat ma poti contacta, discutam dupa un pret.
    -1 points
  18. De când a devenit nepermisă multipostarea pe mai multe site-uri aici pe RST?lămurește-mă. E și normal să întreb în mai multe părți, nu doar aici. În fine, le-am trimis mail și azi am fost și la sediul lor să le dau reclamațiile către magazin în format A4.
    -1 points
  19. vreau sa cumpar o imagine de pe siteuri genul shutterstock. stiti cumva daca se gasesc date de login spre astfel de siteuri fara sa mai fie nevoie sa platesc 5euro pe o imagine?
    -1 points
×
×
  • Create New...