Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/13/18 in all areas

  1. In caz de vrea cineva sa se isi "tuneze" masina https://github.com/jaredthecoder/awesome-vehicle-security
    4 points
  2. Si pe aici cate ceva: - https://github.com/commaai/ - https://comma.ai/
    4 points
  3. Iti dau eu idee, proiect de care am nevoie. In functie de cum lucrezi, imi faci si un pret. Ideea este simpla: am nevoie sa descarc ultimele configuratii ale unor routere Cisco/Juniper la ora 00:00 in fiecare noapte, cu scop de back-up. Tot ce trebuie tu sa faci este sa creezi un script, care se conecteaza automat prin SSH la routere, descarca configuratia(toate comenzile CLI de Cisco/Juniper le ofer eu) si sa le incarce in Cloud la o anumita adresa, sub forma de .txt, fiecare avand hostname-ul router-ului. Nu am nevoie de GUI. P.S: Este vorba de aproximativ 350 de routere, vorbind de un DataCenter.
    2 points
  4. spune ime-ul ca ti-l deblochez eu
    1 point
  5. De ce nu te-ai adresat unui service autorizat ? S-au te-ai gândit cumva ca ne duci cu zaharelul indianule?
    1 point
  6. @Spionul007 1. Daca e totul 100% legal si corect ia zi aicea sau prin PM ce e toata treaba. De unde atatea secrete si intalniti? Zi pe clar ce vrei sa faci, sa stie si omul daca e suficient de iscusit inainte de intalnire. 2. Unde ai gasit tu foarte multe propuneri si cativa baieti sa se intalneasca cu tine? Zi cinstit ca nu te-a bagat nimeni in seama. Nu zici ce vrei sa faci, nu dai un pret, scrii intrun still foarte ciudat. Eu daca te-as vedea pe trotuar trec strada...
    1 point
  7. Dar faptul ca ai postat aici ti-a crescut nivelul de bulan. Deci tot venim in Tenerife, pregateste haleala si pileala!
    1 point
  8. Va multumesc,am rezolvat problema,am lasat telef pe bar si l-a umflat cineva aseara...ce dobitoci,aveam un x si huawei-ul defect pe bar si ei au furat pe ala defect..
    1 point
×
×
  • Create New...